• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrı ev istiyorum:(

Hata hatayı doğuruyor.
Yapmışsın bir hata beraber oturmayı kabul etmişsin :19:
Bu hatanın üstüne hop ikinci bir hata daha :korunmamak :20:
Arkadaşım aklın var çok şükür kafan da çalışıyor gibi ...
Korunsana ! :ssz:
Eşin korunmuyorsa sen korun çok mu zor.
He yok ben illa doğuracam mutsuz bir evde çocuk bakıp dahada kafayı yiyecem diyorsan sen bilirsin.:31:
Burdan senin hikayen beraber oturmayı düşünen genç kızlarımıza ibretlik olsun.
Bak ben 6yıllık evliyim.
İlk evlendim kayınvalidemin evine gittim.
Ama şartla...
Ayrı ev şartı :ssz:
İnşaat olan binaları vardı kayınpederimin ve abisinin.Ama inşaat durmuştu yaptırmıyorlardı acelesi yok diye.
Dedim eşime ayrı ev olmayacaksa ben de olmayacağım.
Eşim zaten istemiyordu aynı evde ama annesi meraklıydı.
Evlendik 4ay kayınvalidemle oturdum.O inşaat yapılacak daha da laf etmem çeker giderim dedim.
Canla başla yaptırdılar inşaati ve evimize geçtik.
Ayrı ev şartıyla evlenmiştim yoksa aynı evi ömürlük kabul etmezdim :ssz:
Banyoya girmek sıkıntı tv izlemek sıkıntı aynı evde rahat edememek ayrı sıkıntı.
4Ay kaldım ama hepsini bilirim anlarım.
Sen de gözünü korkut eşinin.
Kiraya çıkacağın parayı kredi ödersiniz.
Ayrıca acilen korunmaya bak.
Yarın öbür gün bir de bebek çıkarsa sen rüyanda gör ayrı evi....
Dost acı söyler ama bu da bir gerçek.

konu sahibi diğer üyeliğini sildirmişti,orada söylenenler yeterli gelmemiş demekki yeniden konu açıyor.:50:

ne acelesi vardı ise geçinemem,evlenmem diyen adamı birlikte otuuruz diyerek evliliğe ikne etmişti ve evlenir evlenmez de ayrılık planları yapmaya başlamıştı.bir de işlerden kaçmak için bebek planı yapıyordu demekki uygulamaya koymuş.halbuki bebek olursa işleri daha zorlaşacak.:50:

ayrıca ne olursa olsun eşinin ailesi iyi niyetli.aynı evde oturdukları halde maaşlarına dokunmuyor:34:

Dedim ya ben gözünü karartıp herşey kabulüm diyeni birkaç aya da vazgeçtim geçinemiyorum ailenle diyene çok kızıyorum
Ben ailesinin yerinde olsam kabul etmem, ama onlar etmiş
Bence buna bile şükretsin

Ne konu sahibi çalışıp bişeylerin mücadelesini veriyor ne de eşi bu saatten sonra bu kadar rahatken ayrı evi düşünür
Sofraya bi tabak koyup gelin almışlar işte, bu daha kolay
Zaten gelinde dünden razıymış demek

Kız ailesini de dinlememiş ki o zaman? Yani onu eşi de kendi ailesi de uyarmış.
Dediğim gibi bir karar almış ve sonuçlarına katlanıyor.
E alan razı veren razı...

Bir de "oyalanırım" mantığı ile çocuk yapacak.. :31:
Tüy dikecek...

konu sahibi diğer üyeliğini sildirmişti,orada söylenenler yeterli gelmemiş demekki yeniden konu açıyor.:50:

ne acelesi vardı ise geçinemem,evlenmem diyen adamı birlikte otuuruz diyerek evliliğe ikne etmişti ve evlenir evlenmez de ayrılık planları yapmaya başlamıştı.bir de işlerden kaçmak için bebek planı yapıyordu demekki uygulamaya koymuş.halbuki bebek olursa işleri daha zorlaşacak.:50:

ayrıca ne olursa olsun eşinin ailesi iyi niyetli.aynı evde oturdukları halde maaşlarına dokunmuyor:34:

aaa Egem abla bak biz bu detayları bilmiyoduk evde işten kaçan dışarda zaten çalışmaz adıda olur eşim çalıştırmıyo

Kız ailesini de dinlememiş ki o zaman? Yani onu eşi de kendi ailesi de uyarmış.
Dediğim gibi bir karar almış ve sonuçlarına katlanıyor.
E alan razı veren razı...

Bir de "oyalanırım" mantığı ile çocuk yapacak.. :31:
Tüy dikecek...

Ailesini dinlemeyen bizi mi dinleyecek
Çocuğa da karar verdiyse zaten ohooo
Boşa nefes tüketmeye gerek yok
İyi oyalanmalar

sen çok iyi niyetlisinde ondan, şimdi ben konu sahibinede kızarım hem önünü göreme hemde korunma, yarında hamileyim diye konu açar, ev hayal olur iyice

korunma olayına bişi diyemem elbette. orada çok haklısın canım.

ben bile durmumuz iyi olduğu halde düşünmüyorum. kayınvalidemlerin evinde oturuyoruz ama ilerisi, için kendimi garantiye alıp, para biriktirip öyle çocuk yapmayı düşünüyorum. kimseye güvenilmez.

Evet böyle bi konu sahibi daha vardı değil mi? Çocuğu unut zamanı değil işe gir dedikçe o yanaşmıyordu işine gelmiyordu..
Tanıdık geldi..
Aynı kişi mi ? :44:

Evliliğe yeni hayata alışmaya çalışırken birde eşinin ailesiyle birlikte yaşamanın verdiği sıkıntılarla boğuşmak eminim çok zordur.
Karı koca yaşayanlarında birbiriyle geçinemediği zamanlar olurken büyüklerin yanında ses tonunu bile yükseltemez insan.
Konu sahibi baştan yanlış karar vermiş, Allah yardımıcısı olsun.

Ailesini dinlemeyen bizi mi dinleyecek
Çocuğa da karar verdiyse zaten ohooo
Boşa nefes tüketmeye gerek yok
İyi oyalanmalar

oyalanmak için çocuk mu yapılır ya? oyuncak mı bu?

eğer kişi oyalanmak istiyorsa ufaktan bi iş bulup çalışmayı denese daha mantıklı olur.

sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben yandım sen yanma
aynılarını bana da diyodu kızı gibi görür falan hatta kaynanam iyi aslında melek gibi derler ona ama asla melekde olsa olmuyor bir eve bir kadın yakışır
yeni gelin evi varen tazecik yuva varken o kahrı çekme gerekirse ayrıl inanki bana da bunları diyoları kızıodum herkeze benimkiler iyi falan die saçmalıodum ama iyi olmakla bile ilgisi yok inanki herkez bibirine batıyor beraber yaşayınca ..anlatsam daha neler
bele ananın babanın yanında durumu düzelince evlenin şimdiki aklım olsa öle yapardım
eğer illede dinlemiceksen canım dünya cehennemine hoşgeldin

4ayda bunları söyleyebilmen ne acı...

:30::30::30:
Biz bunları bilmiyorduk

Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın, ben eşinin ailesine çok üzüldüm

oyalanmak için çocuk mu yapılır ya? oyuncak mı bu?

eğer kişi oyalanmak istiyorsa ufaktan bi iş bulup çalışmayı denese daha mantıklı olur.

Ah Kadesacım sende benim gibi çok safsın:6:
Eli ayağı tutsa da neden çalışsın bu matmazeller :21:
Bulurlar bi erkek, ağzından girer burnundan çıkar 'evlenemem durumum şöyle' dese bile
'Aynı evde otururuz ailenle nolcak canım seviyoruz ' der keklerler

3-5 aya da eyvahlar olsun ben bişey istemedim bi tabak çorbaya razıydım ama huzur vermediler ben bunlarla yaşayamam diye dram yapar yine eşimi kekler ayrı eve çıkarım diye düşünürken
Bir de ayrı evde yalnız olmayayım oyalancak bişeyler olsun mesela bebek diye düşünürler..

Bulurlar bi erkek, ağzından girer burnundan çıkar 'evlenemem durumum şöyle' dese bile

3-5 aya da eyvahlar olsun ben bişey istemedim bi tabak çorbaya razıydım ama huzur vermediler ben bunlarla yaşayamam diye dram yapar yine eşimi kekler ayrı eve çıkarım diye düşünürken
Bir de ayrı evde yalnız olmayayım oyalancak bişeyler olsun mesela bebek diye düşünürler..

o zaman kendi düşen ağlamayacak.olur mu öyle şey?hayat müşterek diyoruz,bir nikah kıymayla iş bitseydi herşey güllük gülistanlık olurdu.

nolur bu evlilik ortamına çocuk yapma konu sahibi,kendine acımıyorsan o yavruya acı.

İşlerden kaçmak için bebek mi yapılır yahu :19:
Kayınvaliden diyemez mi sanıyorsun "ver çocuğu bana sen git yemek yap vs yap" diye...
Tek akıllı sen misin güzelim :ssz:

o zaman kendi düşen ağlamayacak.olur mu öyle şey?hayat müşterek diyoruz,bir nikah kıymayla iş bitseydi herşey güllük gülistanlık olurdu.

nolur bu evlilik ortamına çocuk yapma konu sahibi,kendine acımıyorsan o yavruya acı.

Olmaz kadesa :19:
Konu sahibinin işlerden yırtması lazım :ssz:

sizi tebrik ediyorum
büyük ihtimalle eğitiminiz yok
ki yıllarca emek verip kazandığınız bir mesleğiniz olsaydı işe girmek için kimseyi ikna etmek zorunda kalmaz hatta karışmalarına bile izin vermezdiniz
çift maaşlı memurlar en az 10 sene borç ödeyip ev sahibi olabiliyorken eşiniz 1000 lirayla nasıl ev alacak
hiç harcamasa maaşı 50 binlik ev alsa (o fiyata fizanda bile ev yoktur sanırım) 5 yıl çalışmak zorunda hadi diyelim altın var gene olmaz gene olmaz tek maaşla
ve siz zaten mutsuz olduğunuz bu evliliğe bir de çocuk dahil etmek istiyorsunuz
pes

maalesef hatayın acı gerçekleri
erkekler o imzayı bastıktan sonra bu numaraları yemezler:50:

Back
X