- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
ailemi de dinlemedim allah kahretsin
bilmiyorum canım çok da istiyorum ama çünkü çok yalnızım enazından hizmetçilikten kurtulurum yaa onunla ilgilenirm falan ama kafam karışık pko oldğum içinde olmaz die de korkuyorum çok zaten
kızlar size ulaşmak çok zordu yaa eşimden gi,zli msn bile açtım üye olabilmek için bide telde yazabilsem belki desteklerinizle biraz güçlenirim ben şimdi çıkmak zorundayım namaz kılıp ütü yapıcam nolur beni yalnız bırakmayın hatırlayın beni arada lütfen
i aysakın canım sakın her erkeğe annesi melektir tabii ki ama ben şunu bilir şunu söylerim, hiçbir zaman gelinini kızı gibi sevmez, sevemez hiçbir kv. mutla canim birdeka bağların kopacağı bir bamteli birde onlar knoktası olur. Ayrıca ay ben kv annem gibi seviyorum diye baştan canimçok yüz verme yoksa seni kontrolleri altına almaya çalışırlar.
canim benim ya okuyunca nasil uzuldum haline bi cikmaza girmissin insallah hersey gonlune gore olur benimde baya uzun bi iliskim var devam eden o da bana diyor ailemle oturalim bnm annem cok uysaldir kizi gibi gorur seni diyor ama senin durumunu gorunce kabul edesim gelmediaslinda kabul etmeyi dusunuyordum
i ay
canim birde onlar köyde oturuyor ve bn köy isi bilmem hic bn merkezde yetistim bna köy isi bbiliyor musun dedi sevglmin ablasi hayir dedim o da ev isi yaparsin sende dedı yani hic bilmiyorum nasil olacak
cok haklisin ya bide sevgilim o kadar cok yemek seciyor ki hepsini soylesem gulersiniz hic bir sekilde et yemiyor (tavuk balik kirmizi et) biber maydonaz peynr salam sucuk valla yemiyo sadece patates yiyor bir yere yemege gttgmzde hep ya pasta tatli yiyor yada patates seviyoli seyler neden bu kadar yemek seciyo olabilir sizce canim yaa psikolojikmidir evlennce nasil katlanilir buna cokta seviyorum onu 4 yildir beraberz cddi dusunyrzSana açıkça eve hizmetçi lazım demişler daha ne düşünüyorsun.Gözlerini aç!!Mu o kadar cok yemek seciyor ktlu evlilik için bağımsız,kendine ait dünya en güzeli
Sana açıkça eve hizmetçi lazım demişler daha ne düşünüyorsun.Gözlerini aç!!Mutlu evlilik için bağımsız,kendine ait dünya en güzeli
başta hata ettim ama bu da benim suçum eşim bikaç sene daha bekleyelim dedi ev alıp öle evleniriz dedi ama ben cahil ben beraber oturalım yeterki yanında olim diyerek bunu istedim o da tamam ozaman dedi
şimdide konuşmaya hakkım yok baştan öle anlaştık ama ben ölüyorum resmen başka da bi açıklaması yok resmen ölüyorum
canim benim ya okuyunca nasil uzuldum haline bi cikmaza girmissin insallah hersey gonlune gore olur benimde baya uzun bi iliskim var devam eden o da bana diyor ailemle oturalim bnm annem cok uysaldir kizi gibi gorur seni diyor ama senin durumunu gorunce kabul edesim gelmediaslinda kabul etmeyi dusunuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?