• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrı ev istiyorum:(

ailemi de dinlemedim allah kahretsin

bilmiyorum canım çok da istiyorum ama çünkü çok yalnızım enazından hizmetçilikten kurtulurum yaa onunla ilgilenirm falan ama kafam karışık pko oldğum içinde olmaz die de korkuyorum çok zaten

canım sakın ama sakın hizmetçilikten kurtulmazsın daha da işin artar. ne olur biliyor musun kv ben çocuğa bakayım der kenara çekilir geri kalan tüm işler senin üzerine kalır. çocuk ağlar sen suçlu olursun. bebek meme ister sütün az geliyor olur. neler neler. o yüzden çocuk işini düşünme derim.

kıyamam sana ya,çok üzüldüm:(
Allah'a dua et,bunun geçici bir süre olduğunu düşün,
bu hayatta da senin sınavının bu olduğunu ve bu sınavdan en iyi şekilde geçeceğini düşün
ancak için böyle rahatlar tatlım.

kızlar size ulaşmak çok zordu yaa eşimden gi,zli msn bile açtım üye olabilmek için bide telde yazabilsem belki desteklerinizle biraz güçlenirim ben şimdi çıkmak zorundayım namaz kılıp ütü yapıcam nolur beni yalnız bırakmayın hatırlayın beni arada lütfen

Allah kabul etsin canım. Allah yardımcın olsun.

sakın canım sakın her erkeğe annesi melektir tabii ki ama ben şunu bilir şunu söylerim, hiçbir zaman gelinini kızı gibi sevmez, sevemez hiçbir kv. mutla canim birdeka bağların kopacağı bir bamteli birde onlar knoktası olur. Ayrıca ay ben kv annem gibi seviyorum diye baştan canimçok yüz verme yoksa seni kontrolleri altına almaya çalışırlar.
i ay
canim birde onlar köyde oturuyor ve bn köy isi bilmem hic bn merkezde yetistim bna köy isi bbiliyor musun dedi sevglmin ablasi hayir dedim o da ev isi yaparsin sende dedı yani hic bilmiyorum nasil olacak

canim benim ya okuyunca nasil uzuldum haline bi cikmaza girmissin insallah hersey gonlune gore olur benimde baya uzun bi iliskim var devam eden o da bana diyor ailemle oturalim bnm annem cok uysaldir kizi gibi gorur seni diyor ama senin durumunu gorunce kabul edesim gelmedi :( aslinda kabul etmeyi dusunuyordum

ev ev üstüne olmaazz canımmm sakıınnnn..

arkadaşım sende başta kabul ettiğin için ikna etmen biraz zor olacaktır. ama eşine sor bakalım bu ne kadar zaman alacakmş yani kafasında kendine ne kadar zaman ayırmışşş

i ay
canim birde onlar köyde oturuyor ve bn köy isi bilmem hic bn merkezde yetistim bna köy isi bbiliyor musun dedi sevglmin ablasi hayir dedim o da ev isi yaparsin sende dedı yani hic bilmiyorum nasil olacak

Sana açıkça eve hizmetçi lazım demişler daha ne düşünüyorsun.Gözlerini aç!!Mutlu evlilik için bağımsız,kendine ait dünya en güzeli

vallahi anladım ki insanın evinde huzuru olmayınca ne aşk kalıyo ne sevgi ne saygı ne fedakarlık o yüzden evlenirken aşktan sevgiden önce mantıkla hareket edilmesi gerekiyo yoksa o kadar çab uk ve kolay harcanabiliyor ki bu duygular, evlenmeden önce birlikte olalım gerisi önemli değil biz herşeyi başarırız üstesinden geliriz diyorsun ama o raddeye gelindimi gözündeki perde kalkıyor

Sana açıkça eve hizmetçi lazım demişler daha ne düşünüyorsun.Gözlerini aç!!Mu o kadar cok yemek seciyor ktlu evlilik için bağımsız,kendine ait dünya en güzeli
cok haklisin ya bide sevgilim o kadar cok yemek seciyor ki hepsini soylesem gulersiniz hic bir sekilde et yemiyor (tavuk balik kirmizi et) biber maydonaz peynr salam sucuk valla yemiyo sadece patates yiyor bir yere yemege gttgmzde hep ya pasta tatli yiyor yada patates seviyoli seyler neden bu kadar yemek seciyo olabilir sizce canim yaa psikolojikmidir evlennce nasil katlanilir buna cokta seviyorum onu 4 yildir beraberz cddi dusunyrz

Sana açıkça eve hizmetçi lazım demişler daha ne düşünüyorsun.Gözlerini aç!!Mutlu evlilik için bağımsız,kendine ait dünya en güzeli

çok haklısın seaside.

makuleciğim madem tarla işinden ahır işinden anlamıyorsun, bütün ev işleri sana ait olacak o zaman ki kocanın dışında kaynının kayınpederinin kirli donlarını da sen yıkayacaksın demek. he r gün en az 4 - 5 kişilik yemek yapacaksın, her gün aynı yemek de olmaz farklı yemek istenir. hadi bu günü de kahvaltıyla geçiştirelim diyemezsin. ki zaten bir süre sonra yavaş yavaş köy işlerini de senin üzerine yıkmaya başlarlar. bence ilişkini gözden geçir.

gercekci olalim 1100 tl ile ne kredisi cekeceksiniz
banka ya teminat ister ev araba vs. yada kamu personeli olmasini
ev fiyatlarini biliyoruz kiraya da cikilmaz bu parayla evde alinmaz
malesef ya cekeceksin yada bitireceksin. anladigim kadariyla esin seni anlamiyor
sende calissan belki kirada oturabilirsiniz ama size ait hic bir esyaniz yokmus
esya,kira,fatura,yicecek,icecek,kiyafet cok zor bu parayla :50::50:

ayyy hiç çekilesi bir durum değil gerçekten benim kv ler hiç gelmez bana, ancak ben çağırırsam gelir lafı geçince bile kocamla tartışırız ne desem yanlış anlar annesini kötülüyorum olarak algılar. beraber olsak heralde neler olurdu..
madem mecbursun bu kadr bırakma kendini öyle hizmetçi moduna girme mesela bişeyi kendin istemiyosan yapma..mesela canın ütü yapmak istemiyosa yapma bırak ne derse desin sende yardım et yetiştiremiyorum de. herşeye he dersen daha kötü olur..oooo ne gelinler biliyorum valla kv. yıldıran:D saygısızlık yapma ama kendinide düşün biraz kocanda sorarsa hizmetçi değilim yoruluyorum dersin...

Tr $artlarini bilmiyorm ama son yazan uyenin yazdiklari mantikli
ayri evde para ister e$indede bu yok

ne yapican bilmiyorum ama sakinnn çocuk yapma
seni anlamayan bi koca , sahip olmadigin bi ev ,mutsuz bi evlilik var ortada , sen mutlu huzurlu olmadan bu ortama bide çocuk getirirsen hem sana hem çocuga yazik olur
kocanada ayri eve çikarsak o zaman çocuk yaparim de
bakacak buyutecek olan sensin kocanda dahil kimse seni çocuk yapmaya zorlayamaz!!! hersey maddiyatda bitmiyor , bence çocuk buyutirken maddiyatdan daha onemli $eyler var onlar içnde i$ sende bitiyor...

valla arkadaşım maaşı azmış eşinin, o parayla zor tabi ikna etmen
senin çarpıcı bişey yapman lazımki ikna olsunlar
ya bayılcan fenalaşçan annenleri arıcan gelin alın beni diye
gidincede kocan ev tutmadan geri dönmücen, bende çalışcam beraber ödücez dicen yoksa böyle gitmez
Ailende konuşçak biz kızımızı köle olsun diye büyütmedik dicekler, anlat herşeyi ailene, arkanda biri olsunki seni yalnız sanmasınlar
öyle bir hafta kalıp dönersen ömrün böyle geçer çocuğun olursada hiç çıkamassın o evden
Allah yardımcın olsun, kısa zamanda kurtarsın seni

aynı sorunla ilgili biri daha konu açmıştı
yeni evliydi eşi çalışmasına izin vermiyordu
sonra eşi şüphelendiği için konuyu kapatıp üyeliği iptal olmuştu sanırım
anlattıkların benziyor o konuya
aklıma o konu geldi bir an..
eşinin aldığı maaşla ayrı ev zor görünüyor.
yarısı kiraya gitse diğer yarısıyla geçinebilir misiniz?
seninde çalışman katkı sağlaman gerekir
bu konuda eşini ikna et,başka yol yok gibi

İlk birkaç cümleni okudum sadece
Kusura bakmayın da böyle birşeyi kabul ederek evlenmişsiniz
Yani bu adam 4 ay gibi kısa bir sürede ayrı eve geçebilecek biri olsa size ailesiyle birlikte yaşamayı teklif bile etmezdi

Bu klasik 'bir süre sonra kendi evimize geçeriz' lafının ne anlama geldiğini hepimiz biliyoruz
O bir süre hiç geçmez nedense..
Üzgünüm ama eşiniz evlilik sorumluluklarını kaldıramayan, bu yüzden annesinin dizinin dibinden ayrılmayıp sizi de oraya götüren biri..
Hele ki erkeklerin tabiri ile 'köprüyü geçmiş' bu saatten sonra hiç yapmaz

başta hata ettim ama bu da benim suçum eşim bikaç sene daha bekleyelim dedi ev alıp öle evleniriz dedi ama ben cahil ben beraber oturalım yeterki yanında olim diyerek bunu istedim o da tamam ozaman dedi
şimdide konuşmaya hakkım yok baştan öle anlaştık ama ben ölüyorum resmen başka da bi açıklaması yok resmen ölüyorum

bu konuda sana katılmıyorum arkadaşım.
Biz eşimle evlenmeye karar verdiğimizde eşim "çalışan bayanlar" la ilgili saçma sapan fikirlerini beyan eder dururdu bana,
"evlendikten sonra asla çalışmanı istemiyorum" dedi, "evinle, benimle ilgilen.ilgin benim üzerimden kaymasın, gez dolaş ama benden seni başkasının emri altına sokmamı asla bekleme" dedi.İlk 6 ay ufak ufak tatlı tatlı ikna ettim.7. ay çalışmam için okey verdi, ve şimdi arada denemek için "işten çıksam mı?" diyorum, napıcaksın evde oturup boşver rahatsan hamile kalana kadar çalış diyor.

Böyle telaşla sağa sola saldırırsan hiç bi yere varamazsın arkadaşm, sakin ol soğukkanlı ol.
Ama eşinin bu kesin tavrını da kesinlikle kabullenme.Onun için hava hoş tabi, bu erkeklerin bencillikleri de ...

canim benim ya okuyunca nasil uzuldum haline bi cikmaza girmissin insallah hersey gonlune gore olur benimde baya uzun bi iliskim var devam eden o da bana diyor ailemle oturalim bnm annem cok uysaldir kizi gibi gorur seni diyor ama senin durumunu gorunce kabul edesim gelmedi :( aslinda kabul etmeyi dusunuyordum

aman aman makule, sonra senin de başlıklarını okuruz burda.
Karşınızda bunca örnek varken nasıl hala kabul edebiliyorsunuz böyle birşeyi, anlayamıyorum!

kendin teklif etmişsin yeter ki yanında olayım diye daha 4 ay olmadan vazgeçtim diyorsun..haksızsın demiyorum çoook haklısın asla ev ev üstüne olmaz alışmak zor ama malesef senin durumunda başka çare görünmüyor..

diyelim ki eşini ikna ettin 1100 tl ile kira + geçim İMKANSIZ gibi birşey iyice bunalırsınız

yapacağın iki şey var birincisi bence ayrılma umudundan vazgeç ve alışmaya bak çünkü ayrılmaya çalışıp da başaramadıkça daha çok yıpranırsın..alışabilmek için de kendine yaşam alanları yarat arkadaşlar da söylemiş o danı küçük bi ev gibi düşün sadece yatak değil minik de olsa bi oturma köşesi tv vs olsun orda vakit geçirin ..evini sevmeye benimsemeye çalış..başka yolu yok malesef

bastan kabul etmissiniz bunu
simdi ayri ev baya zor görünüyor
evlenip esini aiesinin evine getiren adamlara saygi duymuyorum
cekilecek sey mi bu yaa

yerinizde olsam aileme anlatirim

1100 liranın kuruşuna dokunmadan kenara atsanız bile ev için heralde 10 sene beklemeniz lazım, baştan konuştuk diyince dilim bağlandı benim, kabul etmişsin yapacak bişey yok, dua et ev alma fikrinden caymasın ben mutluyum ailemlede diyebilir

Back
X