• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrı ev istiyorum:(

Boşuna dememişler bu dünya imtihan dünyası diye... Canım bunada sabret lütfen.. Eşin için sık dişini.. Olur yol bulmaya çalış..
Kayınvalidenle iyi geçinmeye bak.. Eninde sonunda çıkacaksınız o evden bunu düşünerek biraz daha ılımlı yaklaş..
Allahtan hep hayırlısını istiyoruz, ama bilmiyoruz ki hayırlı olan şey bizi mutlu edecek mi diye.. O yüzden Allahım hayırlısnı vede nefsime ağır gelmeyecek şeyleri yaşat bana diye dua etmek..
Sen sevdiğn adamla evlenmeyi çok istedin.. Dualar ettin ve kabul oldu duaların.. Ama mutlu değilsin çünkü nefsine ağır geliyo aynı evde oturmak.. Evlenmeden önce bu yönden hiç bakmadın ama.. İnşaAllah en yakın zamanda feraha erersin ve hayallerindeki gibi mutlu olursun..
:38:

ewet cnm çk istiodum bunun canlı şahidi sensin.sen benim kadar diretmiyodun ama.hayırlısı diyodun hatta bana kızıyodun ck istiom die..nebilm hayatım senle knşuncada baba ewim gelio aklıma kıymetini bilememişim

ewet cnm çk istiodum bunun canlı şahidi sensin.sen benim kadar diretmiyodun ama.hayırlısı diyodun hatta bana kızıyodun ck istiom die..nebilm hayatım senle knşuncada baba ewim gelio aklıma kıymetini bilememişim

Yaaaaaaaaaaaa böyle tamamen herşeyden ümidi kesmiş gibi konuşma..:20: Biraz kendi kendine destek ol kuzum..
Olumlu düşün biraz daha, ne günler geride kaldı.. Mesela eskiden üzüldüğün, kafaya taktığın şeyleri düşündüğünde şimdi ne kadar basit görünüyo gözüne dimi..
Niye bu kadar üzülmüşüm ki geldi geçti işte diyosun.. Bu da öyle gelip geçecek.. Seninde kendi yuvan olacak, içini istediğin gibi döşeyeceksin ve eşinle musmutlu yaşayacaksın...:123:
Herşeyin bir zamanı var dimi bundan şüphemiz yok zamanı gelince Allah sana gönlündekini en güzel şekilde verecek inşaAllah.
:16:

sevgili konu sahibi....yaşadıkların bana hiç yabancı deil..bende 8 sene kaynanayla yaşadım..aynen dediğin gibi evde gelin deil hizmetçi oluyorsun..ne evin işi ne gelen giden biter..hele çoçuk olsun istediğin gibi büyütemessin bile..çoçuğuna kızamasssın,istediğin gibi terbiye veremessin..yani sonuçta çoçukta şımarık söz dinlemeyen bir çoçuk oluyor..ama rabbime binlerce şükür 8 senenin sonunda tavrımı kesin bi şekilde koymamla eşim kiraya çıkardı bizi..eşimin en çok korktuğu kirayı verebilip,evi geçindirebilirmiyimdi..çünkü o zamanlar maddi olarakta iyi deildik..ama noldu biliyomusun canım en son kayınvalidemle tartışıp çıktığımda allaha öyle bir canı gönülden dedimki RABBİM YETER NOLURSUN BANA HAYIRLI Bİ YOL AÇ dedim..ve evi ayırıp kiraya çıktık..evi görsen felaketti..ama benm için saraydı...kiraya çıktıktan 5ay sonra benm annemgil bize 85metre kare bi arsa verdiler..bizde elimizdeki az bi birikimle bu evi yaptırmaya başladık inanırmsn kabaca bitirelim derken evim dört dörtlük yapıldı bitti..ayrıca eşimin işide değişti..veee şu an binlerce kere şükürler olsunki maddi ve manevi olarak çok iyiyiz..rabbim sanada en kısa zamanda kendi evini nasip etsn...

hayelcim yazdıkların beni duygulakdirdı.8sene de az değil ama ck yıpranmışındır.tawrını nasıl koydun cnm nededin..ben ya ben ya bu ew bile dedm yine olmadı.siz nasıl başarıyonuz ya..kendi ewine çıkınca cennette hıssettn dimı.allahm banada nasipet nolur

fikirlerim sunlar cnm bırıncı bence sakın su an ıcın cocuk planlama.
ikincisi de iş bulmayı dene en azından evden bıraz uzaklasmıs olursun belkı esın de kıraya gecmek ıcın daha cesur olabılır sen de para kazanırsan.

hayat kuzumm doğru dion da gel de bana sor.okadar zorki berabr yaşamak.senle dertleştiğimde cennetten çıkmak içn gun sayıyomuşum meğerse.sen çk şanslısın yenı gelın ewine gıdecen ben onu yşayamdm çk içmd kaldı

4aylık evliyim kızlar.başta yaptığım cahillikle eşimin ailesiyle yaşamayı kabul ettim..düğün sabahı dank etti kafama be nasıl bu hataya düştüm diye..ama geri dönüşü yok olan oldu b,iliyorum..4 ay içinde bayağa şeyler yaşadım..sinir krizleri falan...ama yinede halime acıyıpta tamam ayıralım sizi diyen olmadı..eşim burda para biriktirip ev alıp çıkmak derdinde..baze yollar sunuyorum kabul etmiyor..asla kiraya çıkmam diyor kaç kere kavga ettik...baştan konuştuk bunları diyor..ama benim hayatım bitimş durumda .özel hayat yok,banyo ,uyku,gezme herşey sorun..hizmetçilik sadece bu evlilik..okadar çok pişmanım ki ..bu ev bana batıyor artık bende onlara batıyorum biliyorum ama sabret diyor eşim daha şimdidien sabrım bitti..kayınpederden çeiniyorm kaynanayla anlaşamıyorm görümce evleneli 1hafta oldu o da kocasıyla herakşam burda. gece wc ye giderken üstümü giyiniorum sora uykum kaçıyor ,acıkıyorum istediğim gibi dolabı açıp yiyemiyorum baba evimdeki gibi gezmeye gitsem acaba şu ne der bu neder allahım yardım et daha neler neler...ben yeni gelinim güya hizmetçilikten başka bi işe yaramıyorum...biara eşimi ikna ettim yaza kredi çekip ev alcaktık kirada 1sene falan durcaktı biz geçecektik ..şimdi ondan da caydı...neymiş biriktirecekmiş..ama hani parayla .maaşı allah izin verirse ocakta 1100 olcak..malesef beni çalıştırtmıyor..zarzor ikna ettim oyalıyor güvenli yer olacak falan filan diyor..ben çalışsam hem evden uzalaşcam hem daha hızlı biriktircem ama öyle bi iş arıyoki asla bulunmayacak..saçmalıyor işte..napcamı şaştım kızlar nolusunuz bana yol gösterin ..eve hiç ısnamıyorm .kaynanamın eşyalarına geldim asla yeni bişey almadılar bana...gelde ısın eve.bana ait hiçbişe yok bu evde..ben çok çıkmaza girdim eşim beni anlamıyor artık yapayalnız kaldım.ailemde sabret diyor anca..ama sabredemiyorum.başta bi hataydı ama nersesinden dönersem kardır sinir hastasıs oldum 4 ayda ilaçsız duramıyorum...bana bi akıl verin..herkez bana acıyor sanki hor gören bile oldu beraber oturuyorum diye..artık kimseyle görüşmeme kararı aldım oyzüen..yeni gelin evi görsem içim yanıyor...eve kapattım kendimi ..hapisteyim resmen ve gün sayıyorum çıkmak için:(

ahh ahhh dün akşam bende kavgalıydım aynen senin gibi başta cahillik edip eşimin ailesiyle yaşamaya başladım işte başta insan düşünemiyo annen baban arar sorun ederler kocanla gezmeye gidersin gelirsin surtlar beş karış,bişi alırsın bişi mi söyleyecekler diye gözünün içine bakarsın kocan la hemen hemen hiç ilişkin kalmaz saf saf tv nin başında oturursunuz sade oturursunuz hele senin çoçuğun yokmuş sanırım çoçuk olsun sen herkesi çektiğin hizmetçilik ettiğin gibi kimse çoçuğuna anlayışlı olmaz çoçuk durmuyu sus yapma etme bende 5 yıllık evliyim ve halan kışları burda yazlarıköylerindeler halen beraberlikden kurtulamadım
dün gecede artık inceldiği yerden koptu ve birbirimize girdik bu tabi bu geceyle sınırlı değil ama nasıl olduysa ilk defada eşim benden taraftı buna çok şaşırdım ama yinede beraberlikden kurtulamadım ama artık karışmazlar diye umuyorum ama çoçuğa sıra gelince sakın ayrılmadan çoçuk yapma çoçukda oldumu ne kocandan ayrılabiliyosun nede kaynananlardan ve benim 3,5 yaşında bir kızım var ve şimdide 6 aylık hamileyim sıkıntımdan sabaha kadar midem ağrıdı çok hareketlerini hissetmediğim bebeğim karnımda hiç durmadı ne olur kayınvalidenlerden ayrılana kadar sakın çoçuk yapma baktın olmuyo bırak gittin gelirse senle zaten senindir gelmezsee de boşver gittsin çonkü çekilmiyo hayat bölö...

hayat kuzumm doğru dion da gel de bana sor.okadar zorki berabr yaşamak.senle dertleştiğimde cennetten çıkmak içn gun sayıyomuşum meğerse.sen çk şanslısın yenı gelın ewine gıdecen ben onu yşayamdm çk içmd kaldı

zaman geçtikçe dahaçok içerleyeceksinn...bu durumu eşyayı değilde eşinle aileolmayı ahh ahh allahım banada hiç nasip etmeyecek

senn gibi ne kadar çok insan var dimi...benm ikna etmem 8 yıl bende eşimin ayrı eve çıkıcaz sözleriyle teselli olup sabrettim..artık hayat denen bişeyin benm için kalmadığını anladığımda annemn evine gittim ..ama bu sefer kararlıydım..her seferinde beni annemden geri alır 1 kaç hafta sonra söz çıkıcaz der biz gene oturmaya devam ederdik..en son gittiğimde gene aynı sözleri söyledi ama ben aynı deildim..kesinlikle dedim ev bulmadan bu evden çıkmam,yok ben kira veremem,anamdanda vazgeçemem diyorsan bitsin bu evlilik dedim...vee bu konuşmanın sabahına eşim hemen evi tuttu ve taşındık..dediğin gibi bende ayrı oturanları bi imrenirdimki..ben böle birşeye hiç sahip olamıcam derdim içimden..ama kurban olduğum rabbim bana düşlediğimden fazlasını verdi..en kısa zamanda rabbim sanada yaşatsn inşlh..ayrıca bekar olupta evlenince kayınvalide ile oturma durumu olacaklara sesleniyorum kesinlikle kabul etmeyin..eşinizin annesidir,ilgilenin,yemek göndern,arada temizliğine yardm edin ama birlikte oturmayn derim ben..

Allah sabrını versin ne desek sizi teselli edemeyiz. Çok zor bir durum. İş bulup çalışın eve katkınız olsun hem evde fazla olmazsınız. gelin olarak değilde o evin kızı olun. belki alışık lduğunuz bir hayat değil ama uyum sağlamanız lazım. siz kabul edin bu durumu .eşinize süre verin atıyorum 5 ay. kiralık ev araştırın kesin konuşun 5 ay sonra ayrı eve çıkıcaz ben ailenle yaşamak istemiyorum ev içinde ev olmuyor benim sağlığım iyiye gitmiyor gel seninle bir anlaşma yapalım sen benimle annemlerin evinde yaşa 5 ay sende benim hissttiklerimi yaşayacaksın. herkes evde rahat olmak ister ben rahat olamıyorum demek sorunu çözebilir mi? çözüm yolu inşallah vardır. eviçinde ev olmaz derler inş. en kısa zamanda çözüm yolu bulursunuz.

kabakçiceğı. ayrıew konusunda edemedm krediçekelim diyip duruom bana wermezler dio illede değişen bise yk.cinsellik konusunda neler yapabilirimki ayrı ewe çıksın.bukadar gùçlü bi silahmı bu

kabakçiceğı. ayrıew konusunda edemedm krediçekelim diyip duruom bana wermezler dio illede değişen bise yk.cinsellik konusunda neler yapabilirimki ayrı ewe çıksın.bukadar gùçlü bi silahmı bu

canım bak açıkçası bunun eşlere karşı silah olarak kullanılmasına çok karşıyım. ama senin durumun ciddi, delirmek üzeresin o evde. sen adamın her dediğini yaparsan adam neden çıkmak istesin. evet, bu çok güçlü bir silah kullanmayı bilirsen. istemiyorum de, annelerle aynı evde rahat edemiyorum, rahat duş alamıyorum de, kırk yılda bir kabul et isteklerini. zorlansın biraz. adamın keyfi yerinde, anası yanında, karısı her istediği an yatağında. oh ne ala.. sorumluluk yok, keyif var.

hayelcim senin ailen bişe demedimi sen onlara gidince

ailem her zaman olgun davranmak zorunda kaldılar..çünkü annem her zaman için dediki ''kızım sorunun eşinle olsa söz hakkımız olur ama kayınvalidenle olan sorunu eşinin çözüm bulması gerekir''diye hep sabırlı davrandılar...ama işte en son gidişte bende ailemde sert bi tepki verince ayrı eve çıktık...

Back
X