- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
durumuna üzüldüm keşke hiç kabul etmeseydin diycemde olan olmuş arttık, 1100 tl ile nasıl ev almayı planlıyor acaba eşin kıyıda köşede birikmişiniz altınınız vs varmı yoksa çok uzun yıllarını alır bu evin alınması ev alındığında da sen senlikten çıkmış olursun zaten , herkes ister kendi evi olsun ama şartlar bazen el vermiyor, e çalışmana da müssaade etmiyormuş aklıma acaba oyalıyor mu demek geldi, annesi mi yönlendiriyor acaba , şu an mutsuzsun bari çocuk için acele etme
eşime onu da teklif ettim benim sağlığım bozulduktan sonra ne yapayım evi dedim çıkalım kiraya ilerde alırız evi dedim kesinlikle karşı..1haftalığına ailemin yanına bile gittim ama yinede inadını kıramadım..çok zor durumdayım ondan gizli üye oldum siteye çünkü beni anlamıyor bunu yapmak zorunda bıraktı ..bende burda dertleşirim akıllı insanlardan fikir alırım dedim şuan sizden başka kimse yok kimse anlamıyor.
başta hata ettim ama bu da benim suçum eşim bikaç sene daha bekleyelim dedi ev alıp öle evleniriz dedi ama ben cahil ben beraber oturalım yeterki yanında olim diyerek bunu istedim o da tamam ozaman dedi
şimdide konuşmaya hakkım yok baştan öle anlaştık ama ben ölüyorum resmen başka da bi açıklaması yok resmen ölüyorum
canım saol altınlarım var 20 tl
50 çekcekcekti küçk bi ev alcaktık şimdi ise daha iyisini alcakmış da daha çok biriktirip öle kredi çekmiş falan
aa dediğin gibi o para asla birikmez
ben napcamı şaştım
çocuk zaten olmuyor galiba 4 ay oldu hiç korunmadım
bende çocuk olursa ona sığınırım düşüncesiyle korunmadım hiç çok istiyorum yumurtalarda falan sorun var zaten pko yum ben olmucak gibi gelio yıllarca ama hayırlısı olsun illede olsun demiyom
canim benim ya okuyunca nasil uzuldum haline bi cikmaza girmissin insallah hersey gonlune gore olur benimde baya uzun bi iliskim var devam eden o da bana diyor ailemle oturalim bnm annem cok uysaldir kizi gibi gorur seni diyor ama senin durumunu gorunce kabul edesim gelmediaslinda kabul etmeyi dusunuyordum
evet en baştan öyle diyince diycek birşeyin kalmıyo o zaman sürekli şikayet edip isyan ederek kendi kafanda durumları daha da büyütme derim, madem bikaç senede almayı düşünüyor evi beklemekten başka çaren kalmıyor, elindeki durumları güzelleştirmeye baksan ne biliyim mesela odanıza küçük bir tv alıp yaşam alanınızı güzelleştirsen, kimi aksamlar odanızda içersiniz çayınızı sarılarak tv izlersiniz falan , yoksa düşündükçe sıkıntıların gözüne daha da büyük gözükür
Allah yardımcınız olsun,bir an önce eşinizin kanına girin.'Ben seninle vakit geçirmek istiyorum,burda hiç bir özel anımız olmayacak.Evliliğimizin en güzel anlarını böyle hatırlamak istemiyorum gibi.''Kirada oturalım bir süre bende işe başlayınca uygun bir ev alırız 'derseniz değişir mi acaba ?
mutlaka senin de işe girmen lazım. şu an tek çıkar yol bu görünüyor. evden bir nebze olsun uzaklaşamazsan bu sıkıntıyla ya akıl sağlığından ya da vücut sağlığından olursun. hatta eşinden gizli de olsa arada çık iş araştır.
canim benim ya okuyunca nasil uzuldum haline bi cikmaza girmissin insallah hersey gonlune gore olur benimde baya uzun bi iliskim var devam eden o da bana diyor ailemle oturalim bnm annem cok uysaldir kizi gibi gorur seni diyor ama senin durumunu gorunce kabul edesim gelmediaslinda kabul etmeyi dusunuyordum
ailemi de dinlemedim allah kahretsinUmarım kısa zamanda eşin ikna olur ve ayrı eve çıkarsın.Çok zor bir durum.Allah yardımcın olsun.Ailen nasıl ikna oldu? ev yok bark yok,yeni gelin evi yok.Sizi en iyi aileniz tanır birlikte yaşamakta zorlanacağınızı size söylemediler mi?
canım sen gene de korun benim tam bir sene sonra oldu korunmadığım halde. birden sürpriz olur, şaşırırsın. hem böyle bir durumda çocuk daha da zorluk olur sana bu sefer kv ile çocuk yüzünden kavgalar başlar. ayrıca eşin de bebek oldu masraflar çoğaldı diye iyice vazgeçer ayrı ev işinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?