bizim problemlerimizin en önemlisi mesafe sonra çok ciddi başka problemlerimiz var bu yüzden imkansız bi aşk olarak görüyo bunu..Bizim düğüne daha 9 ay var canım.
Her sorun uzaklıktan kaynaklanıyor diyemem ama anladımki erkekler tatlı dille idare edilebilir ancak.
Dün gece aradı ve çok soğuk konuştu, ilkez bana ismimle hitap etti, sonra baktıki ben dinlemiyorum kapatmak istedi.
Sonra "seni seviyorum" diyince adamda belirgin bir değişim oldu :))
Ve kapatmayalım dedi, ben ona tatlı dille hatalarımızı anlattım, o da kabul etti :))
kesinlikle haklısın, ben ihanete uğradım, o bunu, beni ayrılığa itmek için yaptığını söledi, düşününce olabileceğine kanaat getirdim ama tam olarak emin deilim gerçek niyeti bu muydu yoksa kişilik meselesi mi bilmiyorum açıkçası şimdi gözlemlicem onu her dakka, gittiği yere kadar artık...Canım çok üstüne düşme, gittiği kadar gitsin, erkekleri anlamak güç.
İstemedikleri içinmi, yoksa sıkıntıda oldukları içinmi böyle yaptıklarını anlayamıyorsun...
zaten ayrılıp tekrar bi araya geldik, bi defa kaybettik birbirimizi şimdi aynı hataları yapmamamız lazım...Canım sen bilirsin ama resti çek bence, gerçekten sevip sevmediği o zaman belli olur kanımca.
Seni kaybetme korkusu varsa içinde kesinlikle alttan alacaktır.
Bizim düğüne daha 9 ay var canım.
Her sorun uzaklıktan kaynaklanıyor diyemem ama anladımki erkekler tatlı dille idare edilebilir ancak.
Dün gece aradı ve çok soğuk konuştu, ilkez bana ismimle hitap etti, sonra baktıki ben dinlemiyorum kapatmak istedi.
Sonra "seni seviyorum" diyince adamda belirgin bir değişim oldu :))
Ve kapatmayalım dedi, ben ona tatlı dille hatalarımızı anlattım, o da kabul etti :))
ne internetimiz çekiyor ne telefonumuz çekiyor bırakın görmeyi sesini zar zor duyuyorum. web cam falan hayal oldu yeni çekilmiş fotosunu görsem razıyım ama nerdeee... beterin beteri var diyorum sabrediyorum bol bol dua edip allahtan sabır diliyorum sürekli onu göreceğim ona dokunacağıö günü hayal ediyorum. 5 ayımız kaldı sonra 3-4 ay ayda bir sefer de olsa görüşürüz daha sonra yine sefere çıkıcak. malesef sonuda yok. ama seviyorum geçirecek 2 günüm varsa bile yanımda o olsun istiyorum. sevgi bir ilişki fedakarlıklar gerektiriyor.sizde beterin beteri var hayatta olsun yeter diyin, web cam ve telefonla görüşme imkanınız varsa ona şükredein Allah gerçekten seviyprsanız temiz kalpliyseniz sabrını verir ağlasanızda sızlasanızda faydası yok güçlü olmak zorundasınız.
Sevgilin bu isi birakip baska bir is bulamaz mi? Evlendikten sonra bari yakin olun senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?