Aynı sorunu yaşayan var mı, yoksa tek miyim?

betican

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
466
42
318
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Benim sorunum şudur, ben yaklaşık 3 yıl önce oğlumu sezeryanla doğurdum ve 7 senelik evliyim
Kocamla da normalde özel hayatımız iyidir.Ama benm öyle bir sorunum var ki, utancımdan birlikte olmak istemiyorum.
İlişki sırasında bazı zamanlarda , vajinamdan hava geliyor, ama öyle böyle değil, resmen gaz çıkarıyor gibi.Kıpkırmızı oluyorum, ona da söylüyorum, böyle diye , bende biliyorum ama bütün herşey bitiyor.Yerin dibine giriyorum. Nerdeyse her seferinde oluyor ve ben çok rahatsız oluyorum.O kafasına takmıyor, ama ben sürekli düşünüyorum , neden böyle oluyor diye, bu sefer yapmak istemiyorum ona da söyleyemiyorum.
Doktora gidip de diyemem utanırım böyle dye.
Benim gbi bu sorunu yaşayanlar var mı? Varsa bana neden olduğunu ve nasıl geçtiğini anlatablir mi?
Resmen cinsellikten soğudum..

canım bekarken de varmıydı hani ben bekarım bzn bndende ses gelioyo bacak acma hareketm olunca.bence bu cok normal bişi cünküü kasıyorsun kendini heycandan oluyor eminim meslaa ben bikez doktora gttgmden kasılmaktan heycndn olmustu ayy cok rahatsz edici bişi amaa gaz deil bence o

Yok canım bekarken yoktu, son 1 yıldır falan var.Doğumdan desem normal doğumda yapmadım. Heyecan desen , kasma desen, o da yok, yıllardır evliyiz , nerede o ilk günlerdeki heyecan bende, zaten buz dolabı gibiyim
Cevabın için sağol, zannedersem yalnızca ben varım bu sorunu yaşayan, kimse cevap vermedi...

cvp yazan cok olur daha canımm. ama bndede istem dısı oluyor yani bu hatta bikeresndee ailemn yannda olmustuuu oysa arkadan deil söledigin yerdendii tutamıosun istesendee biliorum onu ama daha yazan olur sana merak etme

cvp yazan cok olur daha canımm. ama bndede istem dısı oluyor yani bu hatta bikeresndee ailemn yannda olmustuuu oysa arkadan deil söledigin yerdendii tutamıosun istesendee biliorum onu ama daha yazan olur sana merak etme

sağol canım cevap verdiğin için.zaten şimdi oğlum uyanır.onun karnını doyur,ütü yap,,yemek yap derken akşam olur.
ancak 11 gibi bakabilirim, inşallah o arada cevap veren olur.

7senelik evliyim demişsin arkadaşım evlililkte aynı yatağı paylaştığın adamla tabiki doğal olan belki hoşlanmadığın şeyleri de yaşayacaksınız,benim başıma geldiğinde o sesin vajinamdan geldiğini söyleyip hava kaçırıyor diye espiri yapıp ben ondan çok gülüyorum,bunun için cinsellikten soğutmam kendimi,tamam sesi komik osurma sesine benziyor ama değil dimi o zaman neden utanayım ki,dalgaya alırım ki bir daha olur mu korkusunu yaşayıp geceyi ve gelecek geceleri ikimize de zehir etmeyeyim.tavsiye istersen arkadaşım böyle şeyleri kafana takıp ikinizin de tadını kaçrma espiri yap size de gülmek için malzeme çıksın dimi ama :) sevgiler...

Ben 4 yıl önce normal doğumla kızımı dünyaya getirdim.Her seferinde olmuyor ama benim de ara sıra oluyor öyle.Ben de utanıyorum o zaman ama sonuçta yapacak bişey yok tamamen içten gelen bişey.
Ben normal doğum yaptığım için (tabi vajina deforme oldu,dikiş falan) olduğunu sanıyordum ama sezeryanlılarda da oluyormuş demekki...
Bu konuda bir fikrim daha var;
ılişki esnasında erkek girip çıktıkca bazen içine hava kaçıyor olabilir.Belki ondandır.Aslında bir doktora danışmak lazım.Bu sorunu yaşayan sadece biz değiliz.Bir sebebi ve çözümü vardır mutlaka..

cnm ama ben bakireym bende neden oluyoo bence bunnn dogumla fln ilgisi yok

ben hiç dogum yapmadım bende de oluyor arasıra ,ilişki sırasında ıcımıze hava gırıyor ondan dıye bılıyorum ben

bekarken hıc olmazdı ama

Aaaaaaaaaa canım benım sen bunu kafaya takıyorsun bence hıÇ takma ben eŞımle ılŞkıye her gırdıĞımde oluyor bu ama gÜlÜyoruz eŞımle sonra ıŞımız bıtıncede dalga geÇıyoruz bence eŞınden sıkılmamalısın 7 senelık evlıymıŞsın takama kafana canım emın ol kı tek deĞılsın

bende de oluyor bu
ilk başta çok utanmıştım ama elimde olan bişey değil ki
bi de regl dönemlerimde oluyor ilginç..

bazen bende de oluyor hava giriş çıkışından kaynaklanıyor ilişki sırasında.. Eşin sorun yapmıyorsa sende yapma bence ama doktora gittiğinde sorabilirsin...

doktora danıştım kızlarr..hava girmesinden oluyormuş..bekar evli farketmiyormuşş bekarlarda alttan üşütme ile ewlilerde isee hemm üşütme hemde ilşki sırasındaa hava girmesiyle oluormuş.dogumla hiç alakası yokmuş. ok

Demekki bizim teorilerimizde doğruluk payı varmış.
Amaaan dert etmeye değmez,napalım..
Böyle herşeyi düşüne düşüne erkeklerden önce yaşlanıyoruz.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cevaplarınız için. Ben tek olduğumu düşündüğüm .için bu kadar problem yaptım. Kimseyede soramadım, ki arkadaşım da yok, olanlarda uzakta. Doktora sormaya da utandım.
Ama tek olmadığım için mutlu oldum. Ben de kafamda çok ilişkiden genişlediğini falan düşünüyorudum, hani esnemeden yada gevşemeden dolayı kaynaklandığını ama demekki değilmiş.
Ayaklarım çok üşür benim, hem ondan hem de hava girmesinden oluyor demek.
Ama çok komik oluyor, bizde umursamamaya çalışıyoruz. Ama benim bütün konsantrem gidiyor.Zaten sorunluyum o konuda.
Neyse hepinize çok teşekkürler tekrar tekrar...

Gerçekten insan kendini çok kötü hissediyor:kedi:
Ama en azından başkalarında da bunun olduğunu bilmek seni bir daha ki sefere o kadar utandırmaz.
Eşine de söylersin böyle böyle işte çoğu kadın yaşıyormuş bu sorunu falan diye.O da daha rahat davranır,seninde gerilmene gerek kalmaz.
Sıkma canınıopuyorumnanaktan

Söyledim merak etme canım.O zaten sorun etmiyodu dedim ya ,ben utanıyodum, hastalık falan olmasın da ses olsun napalım:roflol::roflol:
Gerilmemeye çalışıcaz artık.
Teşekkürler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…