• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı sorunu yaşayan var mı, yoksa tek miyim?

Geçen yaz bendede aynı şeyler olmuştu ama geçti kendiliğinden , ilk başlarda ne olduğunun anlamadık bende çok utandım falan hatta eşim dalga geçiyodu utanmaz arlanmaz diye, ama bende utanmak ne sonralarda kahkaya krizine giriyorduk düşünsene saçma salak gaz sesleri...

ama bende internetten araştırdım vajinadan gaz sesleri diye ilişki sırasında vajinaya giren havadan oluyormuş ama şimdi artık olmuyor kendiliğinden geçti gitti.

kafaya takmamaya çalışalım ben evlı değilim doğumda yapmadım ama ilişkıde bendede biçok kez oldu yanı evet utanç verici gaz çıkarar gibi ses gelıyor ve o an tüm konsantrasyonun bozuluyo ama çok sık olursa tabıkı cok doğal moral bozman ama bunun bir çözümü olcagını sanmıyorum a an hava giriyo bi şekılde içerı ve hareket halındeykende geri çıkıyo falan filan =))

Evet çözüm yok ama biraz da psikolojik hanımlar.siz onun cıkacagını korkarak ilişki yasıyorsanız gelebilir kasmaktan..normalde oluyorsa hava giriş cıkısından.Bakirelerdede alltan üsütmekten.kaygılanmayın problem yok

evet arkadaslar konuyu okudum bendede oluyodu adet dönemımde bekarım sanırım usutuyorum zaten ayaklarım hıc ısınmaz bu konuda gercekten bılgılendım sagolun

evet adetliyken özellikle tamamen kendiliğinden gelişen bir olay hahah hatta hastaydım bir kez işyerınde oldu kendı kendıme utandım ya yanımda biri olsaydı diye hayıflandım gaz çıkardgmı zannedecektı yanı hehhe

Back