Arkadaşlar 3 gün önce yakın arkadaşımın flörtü, arkadaşımı bağ evine davet etti. onlar 3 kişilermiş arkadaşım da tek gitmemek için beni çağırdı ben de kabul ettim ama sonrasında bazı aksilikler yaşandı ve çocuğun merkezdeki evinde oturduk. 3 kişiden biri benim arkadaşımın flörtü, diğer kişiden birinin ismi F, ben F ile yaklaşık 4-5 ay öncesinde sosyal medya üzerinden tanışıp konuştum ama gerçek hayatta hiç buluşmadık. sosyal medya üzerinden biraz yakınlaştık daha sonrasında konuşmamız pat diye kesildi anlam veremedim yazmadım da çünkü kendi çabamla aslında sevgilisi olduğunu öğrendim ve belli bir zamandan sonra bu kişiyi sildim fakat sildikten 2-3 gün sonra geri ekledi. 3. kişinin adı ise T, T ile ilk kez karşılaştık. Akşam güzel geçti ve T ile sohbetim ilerledi yani baya şakalaşıyorduk. Diğer F ile ise seviyeli bi konuşma yaptım hal hatır sorma ve günlük iş konuşmaları yani. sonra gecenin sonuna doğru ne olduğunu anlamadım karşımda oturan F Birden yoruldum diyip koltuğa geçti ben ise o an kalktığı sandalyeye geçmeyi teklif ettim sorun olmadığını söyledi. Ben T ile sohbeti ilerlettirken birden F kafasını kucağıma koymaya çalıştı. şok oldum böyle durumlarda tepki veremiyorum kalkamadım (kalkmam gerekirdi) ama teması kesmek için yastık aldım ve resmen yastığı kafasına vurdum. bunu arkadaşım da gördü güldü hatta. o kadar rahatsız oldum ki anlatamam hızlı düşünmeye çalıştım. ben bunu yaparken F rahat durmadı gizli bir şekilde bacağımı ellemeye çalıştı huylandım yapma dedim sonra pantolonumun üstünden elini kalçama doğru götürdü bunu yaptığı an ayağa kalktım gidelim diye. T eve bırakmayı teklif etti ben ve arkadaşım kabul ettik. ben evden nasıl çıktığımı hatırlamıyorum arkadaşım ben hızlı hızlı inince bana nereye gittiğimi, beni tek bırakma dediğini duydum. F ise bu olaydan sonra tuvalete gitti. ( ortam içkiliydi fakat kimse sarhoş değildi bunlar olurken) biz 4 kişi aşağı indik. F evde kaldı arabada bekledik o da kendi arabasına geldi. Arkadaşımın flörtüyle 3-4 dk arabadan ötede konuştular. Geri geldiğinde önce arkadaşımı bıraktık. Arabada T sohbeti açtı. Sen dedi izmire gelsen bana nasıl ulaşacaksın dedi ben de güldüm, instagramına geç cevap verdiğini söylemişti gece yaptığımız bir sohbette, ben de buna dayanarak dedim ki gelirsem artık instagramdan yazarım sen de 3-5 aya görürsün, sonra anladım ki numaramı istiyor. hoşuma gitti bu durum çünkü F bana yakınlaşmaya çalışırken yastıkla vurmamı anladığını düşündüm. Numaramı verdim. 2 gündür yaşadığım şehirdeydi. öncesinde burada üniversite okumuşlar çocuk da mezun olunca memleketine dönmüş, neyse çocuk dedi ki aslında çok mutluydum ama artık seni daha önce tanımadığım için aşırı pişmanım acaba geri dönmesem mi. Ben de güldüm arabada o ben ve arkadaşımın flörtü vardı. Beni eve bıraktı el salladı. Sonra beni ne aradı ne sordu yaklaşık 3 gün geçti.
Neden sizce aramadı? Arkadaşımın flörtü arkadaşıma zuzuş f ile daha önce konuşmuş onla daha yakındı ben çok şaşırdım T nasıl numarasını aldı dediğini öğrendim. evet önceden konuştum olmadı fakat o gece o kişiyle asla yakın konuşmadım konuşsaydım zaten hem arkadaşım söylerdi hem de T beni bu durumda eklemezdi. ben F nin çocuğa bir şeyler dediğini düşünüyorum çünkü çocuk cidden ilgisini belli etti
Çocuğun numarası bende var, aramak istiyorum ama benim düşünceme göre erkek ilk adımı atmalı, seven erkek hoşlanan erkek her şeyi yapar.
eksik anlattığım yerleri tamamlatacağım
- T araba kullanacağı için içki içmedi, geri kalan da 1-2 kokteyl içti
Neden sizce aramadı? Arkadaşımın flörtü arkadaşıma zuzuş f ile daha önce konuşmuş onla daha yakındı ben çok şaşırdım T nasıl numarasını aldı dediğini öğrendim. evet önceden konuştum olmadı fakat o gece o kişiyle asla yakın konuşmadım konuşsaydım zaten hem arkadaşım söylerdi hem de T beni bu durumda eklemezdi. ben F nin çocuğa bir şeyler dediğini düşünüyorum çünkü çocuk cidden ilgisini belli etti
Çocuğun numarası bende var, aramak istiyorum ama benim düşünceme göre erkek ilk adımı atmalı, seven erkek hoşlanan erkek her şeyi yapar.
eksik anlattığım yerleri tamamlatacağım
- T araba kullanacağı için içki içmedi, geri kalan da 1-2 kokteyl içti
Son düzenleme: