- 7 Nisan 2017
- 756
- 337
- 53
- Konu Sahibi Esmermeleq
-
Benle aynı odada nefes almasını istemeyecek kadar bişe yapmışmıyım suçlu benmiyim ne yapmalıyım bu sözü hiç duymamış gibimi yapayımValla bişey anlamadım tam olarak neyi soruyosunuz?
Bazen küçücük şeyler yüzünden boşanalım adisin vs şeyler söylüyor ama ortada büyüyecek bişe yokkenEsim bana seninle ayni odada nefes almak istemiyorum dese tutar kolundan atarim evden. Boylece ayni evde nefes almak zorunda kalmazdi
eşin karısmamalı haklısınDün yün işimiz bitti ve yorganlara nevresim geçirecktik.kv bu nevresim çift kişiliğe olmaz demişti daha yorganı yaparken
.dünde eşim olur dene bak gör filan dedi bende annenle ölçtük küçük dedim.o zaman kv de dene olur demeye başladı sonra eşim denedi yorgan 1 karış içinde katlandı bak oldu oldu dediler bende katlandı dedim yok oldu senin dediğin olmadı die öle dion dediler.
bişe demedim suratım düştü neyse onları topladık.bilirmisinz bilmem bizde bir döşek var kv vermişti.bnde kullanmıyorum annene verelim dedim eşimle anlaştık.kv yok biz yatarıZ yıka kurut yap tekrar dedi.ben yün bitti die seviniyorum bide onu çkardı.eşimde tamam onu yıkarsın dedi.bende mutfakta sen nden öle söylüyorsn bnm bisürü işim var onla ugrasamam dedim.
sonra eşim annesini bırakp geldi surat beş karış ben dedim döşeği yıkıyamam ben ya annene ver yada çöpe bırak dedim.o da başladı sen ne kadar inatsın nevresimi geçirmedin illa dediğin olacak,ev pis b.k götrüo şu evide bi temizle bende mesele döşek konuy değişme dedim o da senin dilin çok uzun senden bi kurtulsaydım dedi senle aynı odada nefes bile almak istemiyorum dedi.
Bende bu konuşmadan sonra hiç konuşmadım.diğer odada oturdum.geldi yanıma hiçbişi dememiş gibi elbiseleri yıkadınmı acıktık çay yapacanmı vs tarzında şeyler söyledi ama dediklerini hiç dememiş gibi pişkin pişkin.
Evde benim sözüm para etmiyor en çok ona sinir oluyorum mesela ben evi boya diom yok dio annesi diyince tmm dio vestiyer yaptealm ddim yok dedi annesi dedi hemen yaptırdı vs
Dün akşam Ben hep sustum bişe ddemedim muhatap almadım.
Sizce bu konuda ben haksızmıyım yada böyle demesini gerekecek bişe demişmiyim bu akşam nasıl davranmalıyım
Lütfen fikir verin teşekkürler
Hayir tabiko.okadar lafi duyacak bise yapmamissinzBenle aynı odada nefes almasını istemeyecek kadar bişe yapmışmıyım suçlu benmiyim ne yapmalıyım bu sözü hiç duymamış gibimi yapayım
Cok zor oldu ama biraz anladim sanirim.
Esin senin dedigini pek takmiyor ama annesi dedigi an yapiyor ?
Dogru mu anladim ?
Eger oyleyse sende esinin dedigi hicbir seyi yapma.
Yani bana kalırsa böyle bi cümle zaten boşanma sebebi.. Bu cümleyi haketmek için onu aldatmış olmanız falan gerekiyo benceBenle aynı odada nefes almasını istemeyecek kadar bişe yapmışmıyım suçlu benmiyim ne yapmalıyım bu sözü hiç duymamış gibimi yapayım
Aslında tamda bunu hak ediyorSeninle aynı odada nefes almak istemiyorsa kolundan tutup kapıya koyacaksın gidip annesiyle aynı odada nefes alacak başka çare Yok terbiyesiz adam
Sende yap defolup gitsin aradaki farkı anlasınAslında tamda bunu hak ediyor
İşte hep böle şeyler diyip snrada ben asla ayrılmam o laf ihanet olmadığı sürece dediğime bakma diyp üstünü örtüyorYani bana kalırsa böyle bi cümle zaten boşanma sebebi.. Bu cümleyi haketmek için onu aldatmış olmanız falan gerekiyo bence
Ben eşime karış demiorum ben diyorum ben kullanmıyorum götür o gelip maydanoz olup kalsın diyoŞu yündü yorgandı kaç kere konu açtınız zaten göz nizam var olmayan şeye nasıl oldu diyorlar onu da anlamadım. Baştam yük yorgan almasaydınız o zaman. Eşinize paslamayın madem istemiyorsunuz neden kayınvalidenize ben yapamam diyemiyorsunuz. Evin boyasını bile annesi deyince mi yapıyor kayınvalideyle bu bu kadar konu oluyorsa bu uğraşamam deyin yani açık açık
HaYır hatta ben 1 sene nişan dönemi istedim 2 ayda evlendk ikna ettiEşiniz sizinle zorla mı evlendi?
Çöpe atarım da sonradaan annesinin dilinden kurtulamam.bide 8 sene yıkamadn vermş leş gbiÖncelikle o iğrenç döşeği at çöpe,vırvır ederse de tut kolundan onu da at.
Habire tehdit eden adama vereceğiniz en güzel cevap,boşanma davası açmaktır.
G.tünde patlar o zaman boşanalım tehditleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?