Merhabalar
konu basligi karisik oldu biraz ama nasil ozetleyecegimi bilemedim.
esimle en son actigim konunun uzerine birsey yokmus gibi devam ediyoruz. Daha dogrusu bende cok sey olmus gibi (yasam enerjim yok) , o birsey yokmus gibi devam ediyor.
Biraz once ise gidecekken geldi basimda dikildi bi garip bakiyodu bana bende telefonda bisey bakiyodum. Dediki sen yine falcilara falan para mi yatiriyosun? (Boyle birsey 1-2 kez oldu o da biri astrologdu biz evlenmeden once baktirmistim -ben degil- esim onu falci diye tanimliyor ) digerleri de kafede bakilan fallardi)
Ben de yoo ne alakasi var diyince bende yine reklamlar cikmaya basladi garip garip dedi. Bunu da bir kac kez soyledi daha once guya ben bisey bakinca esimin telefonunda reklamlar cikiyomus. Fal hoca vs . Ayni internete bagliyken oyle oluyomus.
bende niye hic cikmio onun baktigi seyler onu cozemedim.
Sizce var mi oyle birsey hic biliyomusunuz?
Arkadasimla kursun doken bir kadina gidecektik yazismistik vazgectim sonra.
aklima nedense telefonumu kurcaladigi geliyo reklam cikmasindan ziyade.
He birde insallah gidersende yakalan haberlere cik gibi ekstrem seyler soyledi, calismiyorum esime paranin yetmedigini soylemis biraz arttirabilirmisin diye sormustum gecen ay onu da soyleyip paranin nereye gittigi belli oluyor dedi. Sabah sabah bagirdim cagirdim iftiraya ugramis gibi. Sonrada kafede fal baktirsam ne olcak bunun icin kendimi suclu hissetmelimiyim? Dedim.
psikologta dahilmis bu olaya, bir suru para akitmisiz kadina daha once. Kadin ev almistir dedi. Psikolojim bozuktu demekki ihtiyacim vardi dedim.
ustelik esim bilmiyor ama ayda 1gibi yine gorusuyorum ben psikologla.
bugun soyledikleri kotu hissettirdi kendimi baski hissettim. Sanki ne yapmisim?
kafede bile fal baktirmayali 1 sene olmustur.
kardeslerimle gidecektik hastalaninca gidemedik ona bakiyodum belki ondan sende reklam cikti diyince anca aptallarla gidersin hadi onlar aptal sen kendinden utan universite mezunu kadinsin napiyorum diye aynaya bak sor dedi.
bunlara psikologta dahil.