Ayni network uzerinde esler birbirlerinin aramalarini gorebilir mi?

Sana gecen konunda kac kisi neler yazdi kendini kurtarman icin. Ama sen hala o adamla ayni evdesin üstelik yine hakaretlerini cekiyor buraya gelip yazıyorsun
Senin bosanmayacagin zaten belli ama buraya gelip kocanin dengesizlikleri yazıp napmam lazim diye sorma bence..

Astrolog da falcı oluyor. Ayrıca çalışmayıp fala para vermek için eşinize yaslanmanız çok çirkin. Adam size ne dese haklı. Kitaba, bilime ilgi yok ama saçma sapan şeylere hep heves. Kendinizi hakkı göstermek için de psikologa laf etti diyorsunuz ama adamın tavrı belli. Fal yüzünden saldırmış. Bırakın bu saçma sapan şeylere, sahtekarlara para yedirmeyi. Kumardan hiçbir farkı yok. İkisi de gereksiz.

Kurşun döktürmeyi düşünecek noktaya getirmiş olmanız kendinizi.:işsiz:

Niye çalışmayıp sizi her türlü eleştiren, verdiği parayı çok gören adamın eline bakıyorsunuz onu da anlamıyorum.

Böyle gerçek sorunlarınızla değil ayrıntılarla ilgilenin. Avutun kendinizi.

Siz gerçekten üni mezunu musunuz? Çalışmıyorsunuz galiba, vakit bol falcı bilmem ne takılıyorsunuz. En nefret ettiğim şey

evet gercekten universite mezunuyum, calismiyorum.
Hayir fal baktirmiyorum ne zamandir, konuda da yazmistim ama okumadan saldiriya geciyosunuz galiba.

hadi ben baktirmiyorumda Gercekten universite mezunu kisiler fal baktirmaz mi? buradan da mi suclama geliyor.

Kurşun döktürmeyi düşünecek noktaya getirmiş olmanız kendinizi.:işsiz:

Niye çalışmayıp sizi her türlü eleştiren, verdiği parayı çok gören adamın eline bakıyorsunuz onu da anlamıyorum.

Böyle gerçek sorunlarınızla değil ayrıntılarla ilgilenin. Avutun kendinizi.

Benim fikrim degildi bi arkadasim soyledi ama zaten direk vazgectim, bosa para vermek istemiyorum. Hem de zaman kaybi ..

Dogru soyluyosunuz. Konu zaten fal psikolog falan degil burada. Sabah sabah sinirlerim bozuldu bagirdim cagirdim. Sanki ne suc islemisim , yapmadigim sey icin yirtindim.

Ayrinti mi sizce bu konu? Hepsi ayni yere cikiyor aslinda.

Astrolog da falcı oluyor. Ayrıca çalışmayıp fala para vermek için eşinize yaslanmanız çok çirkin. Adam size ne dese haklı. Kitaba, bilime ilgi yok ama saçma sapan şeylere hep heves. Kendinizi hakkı göstermek için de psikologa laf etti diyorsunuz ama adamın tavrı belli. Fal yüzünden saldırmış. Bırakın bu saçma sapan şeylere, sahtekarlara para yedirmeyi. Kumardan hiçbir farkı yok. İkisi de gereksiz.

hayir efendim.
fal yuzunden degil, fal reklamlari telefonunda ciktigi icin saldirdi.
ve bin kere baktirmadigimi soylememe ragmen baktiriyorsun iste google yalan mi soyluyor dedi.
Bu mu hakli olmak?
Ben fal baktirmadimki dedim ya en son 1 sene once baktirmisimdir diye.

faldan sonuc alamayinca psikologa dondu kondu. Bu da ayni heralde sizin icin? Neyseki kendi aldigim aylik butceden ayarliyorum psikolog parasini. Esimden gizli olarak.

Benim fikrim degildi bi arkadasim soyledi ama zaten direk vazgectim, bosa para vermek istemiyorum. Hem de zaman kaybi ..

Dogru soyluyosunuz. Konu zaten fal psikolog falan degil burada. Sabah sabah sinirlerim bozuldu bagirdim cagirdim. Sanki ne suc islemisim , yapmadigim sey icin yirtindim.

Ayrinti mi sizce bu konu? Hepsi ayni yere cikiyor aslinda.
Sizin ilişkiniz için ayrıntı tabi ki. Eşiniz yine sizin üzerinizden stres atmış, ayak üstü eleştirip, aşağılamış, verdiği parayı başınıza kakmış. Hâlbuki siz onun bozduğu psikojinizi düzeltmek için psikologa gidiyorsunuz.

Neden çalışmıyorsunuz yine sorayım? Bunca zamandır kötü giden bir evliliğiniz varken özellikle, sizi evde bağlayan birşey yokken ve eşiniz verdiği parayı da başınıza kakarken neden çalışmıyorsunuz?

Sana gecen konunda kac kisi neler yazdi kendini kurtarman icin. Ama sen hala o adamla ayni evdesin üstelik yine hakaretlerini cekiyor buraya gelip yazıyorsun
Senin bosanmayacagin zaten belli ama buraya gelip kocanin dengesizlikleri yazıp napmam lazim diye sorma bence..

😞
Hic bisey belli degil. Cok tukendim, yildim.
bu sabahki konu icin cok normal bulmus herkes ama degildi, en azindan benim hic tahammulum kalmadi artik.
Mutsuzum.

Benim eşimin işyerinde ustabaşı var astrolog, falcı ya da cinci hoca ne derseniz o da o şekilde birşeyler yapıyor. eşim anlatıyor adam kendisine gelenlerin ne duymak istediği varsa o şekilde konuşuyor arapça yazılar yazıp gönderiyormuş. Kendisi de diyormuş zaten bana mutlu insan değil parası olan güzel şeyler duymak isteyen insan lazım, kimse geleceği bilemez. ama ben derim ki bu hafta kaza yapacaksın o gider bi şekilde benim dediğimin çıkması için kaza yapar.
kimseyi yargılamıyorum adamın dedikleri bu şekilde .

ikincisi de aynı networke bağlı ise cihazlarınız sizin girdiğiniz yerlerin reklamı eşinizin telefonunda daçıkabilir.Biz de yaşadık benzer olayı.

evet gercekten universite mezunuyum, calismiyorum.
Hayir fal baktirmiyorum ne zamandir, konuda da yazmistim ama okumadan saldiriya geciyosunuz galiba.

hadi ben baktirmiyorumda Gercekten universite mezunu kisiler fal baktirmaz mi? buradan da mi suclama geliyor.
Gerçekten üniversite mezunu olmuş vizyon edinmiş, kendini geliştirmiş kişiliğini geliştirmiş biri fal baktırmaz... mesele sadece diplomaysa haa o, o zaman sizsiniz. Siz kurşun bile döktürmeyi düşünmüşseniz bence o paraları gerçekten psikolojik tedaviniz için kullanın.

Sizin ilişkiniz için ayrıntı tabi ki. Eşiniz yine sizin üzerinizden stres atmış, ayak üstü eleştirip, aşağılamış, verdiği parayı başınıza kakmış. Hâlbuki siz onun bozduğu psikojinizi düzeltmek için psikologa gidiyorsunuz.

Neden çalışmıyorsunuz yine sorayım? Bunca zamandır kötü giden bir evliliğiniz varken özellikle, sizi evde bağlayan birşey yokken ve eşiniz verdiği parayı da başınıza kakarken neden çalışmıyorsunuz?

parayi nereye harcadigimi soruyor.
sen hala oradamisin dedim, neden zam istedim diye dusunuyosun..
Evet bozulan psikolojim icin gidiyorum.
Neden calismiyorum biliomusunuz: sacma gelecek ama bosanmamamla ayni sebepten. Yani psikolojik baski gibi. Cocuk yapicaz guya diye ise baslamadim esimin yonlendirmesiyle, simdi ise baslarsam esime ne dicem. Ondan cekinmemden baslayamiyorum ise.
He bide aklimda hep bir gun bosanacagim var, bosaninca yeni duzen kurar ise baslarim diye dusunuyorum...

Gerçekten üniversite mezunu olmuş vizyon edinmiş, kendini geliştirmiş kişiliğini geliştirmiş biri fal baktırmaz... mesele sadece diplomaysa haa o, o zaman sizsiniz. Siz kurşun bile döktürmeyi düşünmüşseniz bence o paraları gerçekten psikolojik tedaviniz için kullanın.

Tesekkurler yonlendirmeniz icin. Heralde belli bir ustunlugunuz var bu konuda ki beni yonlendirebiliyorsunuz..
Buraya bu yorumlari yazan birininde baska yonleri sorgulanir bence... iyi gunler sevgiler

parayi nereye harcadigimi soruyor.
sen hala oradamisin dedim, neden zam istedim diye dusunuyosun..
Evet bozulan psikolojim icin gidiyorum.
Neden calismiyorum biliomusunuz: sacma gelecek ama bosanmamamla ayni sebepten. Yani psikolojik baski gibi. Cocuk yapicaz guya diye ise baslamadim esimin yonlendirmesiyle, simdi ise baslarsam esime ne dicem. Ondan cekinmemden baslayamiyorum ise.
He bide aklimda hep bir gun bosanacagim var, bosaninca yeni duzen kurar ise baslarim diye dusunuyorum...
Hayatınızın iplerini eşinize vermişsiniz. O ne tarafa çekerse o tarafa gidiyorsunuz.

Ve boş bahanelerle kendinizi kandırıyorsunuz. Boşanırsam yeni işe başlarim diye. Açık açık esinizin sözünden çıkamadığınız, çıksanïz da size huzur vermeyeceği için çalışmadığınız ortada hâlbuki.

Sizin konulara yorum yapmayacağım diyorum kendi kendime ama sonra yine dayanamıyorum. Tanımadığım halde cidden üzülüyorum size.

3-4 gün önce size küfürler etmiş üzerine özür bile dilememis, sırf o barışmak istedi diye barıştığınız eşiniz bugün kalkıp yine hakaret ediyor size. Ama suçlu olan o değil sizsiniz.

Çekilin ben yazilciyim:)
Sorunuza cevap veriyorum hayır göremez ama aynı Google hesabını kullanıyorsanız ya da facebook youtube hesapları reklam çıkabilir. Aksi takdirde aynı network olduğu için mümkün değil.

Ne alaka yahu? Fal baktırmakla üniversite mezunu olmak bambaşka konular. İsteyen fal baktırır, isteyen baktırmaz. Bu konuda milleti yargılamak kimsenin haddine değil.

hanimlar teknik detaya bogmak istemiyorum ama ayni google hesabini kullanmadiginiz surece ayni aga bagli oldugunuz icin kimsenin telefonunun iceriginden baskasinin telefonuna reklam cikmaz. imkani yok yani ciddi anlamda teknik olarak mumkun degil.
Benim bir engelli arkadaşım var, onunla hastalığı ile ilgili konuşuyorduk ki hemen aynı hastalıkla alakalı telefonuma bildirim gelmeye başladı 😳😳😳
Biz şok olduk. Konustuklarimizdan bile haberdar bu çok akıllı telefonlar 😒😒

X