Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz şu meshur fal baktirma bagimlisi olan uye miydiniz?
Biri vardi oyle fal sitelerine surekli para veren o sandim bi an kusura bakmayinhayir
Ben fal baktirmiyorum esim baktirdigimi varsayarak ustume geliyor
Siz gerçekten üni mezunu musunuz? Çalışmıyorsunuz galiba, vakit bol falcı bilmem ne takılıyorsunuz. En nefret ettiğim şey
Kurşun döktürmeyi düşünecek noktaya getirmiş olmanız kendinizi.
Niye çalışmayıp sizi her türlü eleştiren, verdiği parayı çok gören adamın eline bakıyorsunuz onu da anlamıyorum.
Böyle gerçek sorunlarınızla değil ayrıntılarla ilgilenin. Avutun kendinizi.
Astrolog da falcı oluyor. Ayrıca çalışmayıp fala para vermek için eşinize yaslanmanız çok çirkin. Adam size ne dese haklı. Kitaba, bilime ilgi yok ama saçma sapan şeylere hep heves. Kendinizi hakkı göstermek için de psikologa laf etti diyorsunuz ama adamın tavrı belli. Fal yüzünden saldırmış. Bırakın bu saçma sapan şeylere, sahtekarlara para yedirmeyi. Kumardan hiçbir farkı yok. İkisi de gereksiz.
Sizin ilişkiniz için ayrıntı tabi ki. Eşiniz yine sizin üzerinizden stres atmış, ayak üstü eleştirip, aşağılamış, verdiği parayı başınıza kakmış. Hâlbuki siz onun bozduğu psikojinizi düzeltmek için psikologa gidiyorsunuz.Benim fikrim degildi bi arkadasim soyledi ama zaten direk vazgectim, bosa para vermek istemiyorum. Hem de zaman kaybi ..
Dogru soyluyosunuz. Konu zaten fal psikolog falan degil burada. Sabah sabah sinirlerim bozuldu bagirdim cagirdim. Sanki ne suc islemisim , yapmadigim sey icin yirtindim.
Ayrinti mi sizce bu konu? Hepsi ayni yere cikiyor aslinda.
Sana gecen konunda kac kisi neler yazdi kendini kurtarman icin. Ama sen hala o adamla ayni evdesin üstelik yine hakaretlerini cekiyor buraya gelip yazıyorsun
Senin bosanmayacagin zaten belli ama buraya gelip kocanin dengesizlikleri yazıp napmam lazim diye sorma bence..
Gerçekten üniversite mezunu olmuş vizyon edinmiş, kendini geliştirmiş kişiliğini geliştirmiş biri fal baktırmaz... mesele sadece diplomaysa haa o, o zaman sizsiniz. Siz kurşun bile döktürmeyi düşünmüşseniz bence o paraları gerçekten psikolojik tedaviniz için kullanın.evet gercekten universite mezunuyum, calismiyorum.
Hayir fal baktirmiyorum ne zamandir, konuda da yazmistim ama okumadan saldiriya geciyosunuz galiba.
hadi ben baktirmiyorumda Gercekten universite mezunu kisiler fal baktirmaz mi? buradan da mi suclama geliyor.
Sizin ilişkiniz için ayrıntı tabi ki. Eşiniz yine sizin üzerinizden stres atmış, ayak üstü eleştirip, aşağılamış, verdiği parayı başınıza kakmış. Hâlbuki siz onun bozduğu psikojinizi düzeltmek için psikologa gidiyorsunuz.
Neden çalışmıyorsunuz yine sorayım? Bunca zamandır kötü giden bir evliliğiniz varken özellikle, sizi evde bağlayan birşey yokken ve eşiniz verdiği parayı da başınıza kakarken neden çalışmıyorsunuz?
Gerçekten üniversite mezunu olmuş vizyon edinmiş, kendini geliştirmiş kişiliğini geliştirmiş biri fal baktırmaz... mesele sadece diplomaysa haa o, o zaman sizsiniz. Siz kurşun bile döktürmeyi düşünmüşseniz bence o paraları gerçekten psikolojik tedaviniz için kullanın.
Hayatınızın iplerini eşinize vermişsiniz. O ne tarafa çekerse o tarafa gidiyorsunuz.parayi nereye harcadigimi soruyor.
sen hala oradamisin dedim, neden zam istedim diye dusunuyosun..
Evet bozulan psikolojim icin gidiyorum.
Neden calismiyorum biliomusunuz: sacma gelecek ama bosanmamamla ayni sebepten. Yani psikolojik baski gibi. Cocuk yapicaz guya diye ise baslamadim esimin yonlendirmesiyle, simdi ise baslarsam esime ne dicem. Ondan cekinmemden baslayamiyorum ise.
He bide aklimda hep bir gun bosanacagim var, bosaninca yeni duzen kurar ise baslarim diye dusunuyorum...
Gerçekten üniversite mezunu olmuş vizyon edinmiş, kendini geliştirmiş kişiliğini geliştirmiş biri fal baktırmaz... mesele sadece diplomaysa haa o, o zaman sizsiniz. Siz kurşun bile döktürmeyi düşünmüşseniz bence o paraları gerçekten psikolojik tedaviniz için kullanın.
Benim bir engelli arkadaşım var, onunla hastalığı ile ilgili konuşuyorduk ki hemen aynı hastalıkla alakalı telefonuma bildirim gelmeye başladıhanimlar teknik detaya bogmak istemiyorum ama ayni google hesabini kullanmadiginiz surece ayni aga bagli oldugunuz icin kimsenin telefonunun iceriginden baskasinin telefonuna reklam cikmaz. imkani yok yani ciddi anlamda teknik olarak mumkun degil.