• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı markanın hem erkek,hem kadın parfümünü almak istiyorum.Öneriniz nedir?

offoff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
569
6
118
Balıkesir
kızlar sevglimle parfüm alıcaz ama aynı marka olucak ikimizinki de sizce ne kullanmalıyız?? önerilierinizi bekliyorum?? :16: :16: :16: :16:

gecen gün slazenger ın parfmünü gördüm bi yerde harikaydı bayldm.. erkk parfmü ama cok ağır deil. sen de kllanablrsn. ben sevyrm erk. parfmü kllanmayı ağır olmadkca tabii:66:

gecen gün slazenger ın parfmünü gördüm bi yerde harikaydı bayldm.. erkk parfmü ama cok ağır deil. sen de kllanablrsn. ben sevyrm erk. parfmü kllanmayı ağır olmadkca tabii:66:

yok tatlım ben erkek parfümü kullanamam ki :) yani bi markanın hem erkek hem de bayan parfümü olarak kastettim ;) :16::16:

genelde calvin klein de unisex parfüm var ama benim hiç hoşuma gitmedi ne zaman kokladıysam ama erkeksi kokular seviyorsan bulması kolay... bide şimdi sende hafif duran onda ağırlaşabilir koku fark eder... ama yinede kullanabilirim diyorsan cikolata kokuları unisexlerden zannımca en iyisi... haa bide bvlgari blue sanırım mavi bi şişe inanılmaz hoş sabun kokuyor buda olabilir...

Back