aynı konu malesef

ntvcnn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
29
2
Eski konuyu cevaplayamıyorum o yuzden yeni konu aciyorm arkadaslar simdi diyeceksiniz ki bu kadar takilir mi buyuk oranda yendim aslinda bu kizlik zari takintisini su an tek korkum takintili oldugum sure icersinde sık sık kücük dudaklari aralayip bakiyordum ama gerdirmiyordum bu zarar vermis midir?

yahu zarar gelse nolcak siz bakireyseniz bakiresiniz tamam
zar ha yok ha var :))
doğru söylediğinize güvenecek birisini bulun

yahu zarar gelse nolcak siz bakireyseniz bakiresiniz tamam
zar ha yok ha var :))
doğru söylediğinize güvenecek birisini bulun
Tabiki oyle birini bulmak benim de istegim ama sevdigim birinin bu supheyi icinde bile tasimasi benim icin sorun

Evet kızlık zarı çok hisli bir zar..İçeride bile olsa biri bana kötü kötü bakıyor diye hüzünlenip cart diye yırtabilir kendini..

Arkadaşım yapmayın artık allahaşkına ya..Nasıl bir konu bu?

Okudum
Takıntın evlenince ne duruma gelecek onu merak ettim. Bekaret gidince gececek mi acaba takıntın

Sakındığın göze çöp batar demişler, bu kadar sakınırsanız eninde sonunda bir sakatlık çıkar. Rahat bırakın zarınızı.

Pfffffff Allahin askina hatun senin baska isin gucun yok mu bu zirvaya takmaktan baska?? Gecim derdin yok mu mesela?

Okula git, mezunsan is bul calis, aktivite yap, arkadaslarinla bulus......yani get a life diyorum kisaca. Hayatta dusunecek baska bir seylerin olursa bu zirvaya da kafa takmazsin belki???

10 grlik ete ancak bosbeyinli insanlar kafayi bu kadar takar. Bu zirvaya harcayacagin zamani git adam gibi bir ugrasa yatir.

Kucuk dudaklari araladiginizda gorunen bir yapi takintili oldugum icin biliyorum

Tamam Anladık takıntılısın kötü bişeyde yazmak istemiyorum ama bi bitin be arkadas, ne zarmıs ulan, millet uzayda yasam Arıyor biz hala pantolon zarımı yırttımı zarıma yama yaptırabilirmiyim, boncuk taktırsam olurmu gibi şeylerle uğraşıyoruz, sıktı artık

Okb olan bir yakininiz olsa anlardiniz neyse sizin icin hastaliklar nezle ve gripten ibaret galiba anlamanizi beklemiyorum

Ne guzel siz boyle dusunuyorsunuz malesef dusunmeyen binlerce kiz var ve yardim edecek birilerini ariyor

Okb olan bir yakininiz olsa anlardiniz neyse sizin icin hastaliklar nezle ve gripten ibaret galiba anlamanizi beklemiyorum

Evladim sen tedavi olmuyor musun peki, doktorun bu ise ne diyor? Arti ben nerden bileyim senin okb oldugunu??

Okb olup kapinin koluna , yakinlarinin olmesine vs takan insanlar da var, sen neden bu konuya taktin peki?

Hastalıkları büyütmeyin okb liyim okb liyim takıntılıyım takıntılıyım dedikçe zar dedikçe hayat geçer mi? Birazda siz çaba harcayın Allah aşkına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…