Tabiki oyle birini bulmak benim de istegim ama sevdigim birinin bu supheyi icinde bile tasimasi benim icin sorunyahu zarar gelse nolcak siz bakireyseniz bakiresiniz tamam
zar ha yok ha var :))
doğru söylediğinize güvenecek birisini bulun
Eski konuyu cevaplayamıyorum o yuzden yeni konu aciyorm arkadaslar simdi diyeceksiniz ki bu kadar takilir mi buyuk oranda yendim aslinda bu kizlik zari takintisini su an tek korkum takintili oldugum sure icersinde sık sık kücük dudaklari aralayip bakiyordum ama gerdirmiyordum bu zarar vermis midir?
Kusura bakma hoş değil farkındayımtam da yemek yiyordum ya.. dudak mudak
Kucuk dudaklari araladiginizda gorunen bir yapi takintili oldugum icin biliyorumEvet kızlık zarı çok hisli bir zar..İçeride bile olsa biri bana kötü kötü bakıyor diye hüzünlenip cart diye yırtabilir kendini..
Arkadaşım yapmayın artık allahaşkına ya..Nasıl bir konu bu?
Zar esnek ise napcaksiniz.Tabiki oyle birini bulmak benim de istegim ama sevdigim birinin bu supheyi icinde bile tasimasi benim icin sorun
Okb olan bir yakininiz olsa anlardiniz neyse sizin icin hastaliklar nezle ve gripten ibaret galiba anlamanizi beklemiyorumPfffffff Allahin askina hatun senin baska isin gucun yok mu bu zirvaya takmaktan baska?? Gecim derdin yok mu mesela?
Okula git, mezunsan is bul calis, aktivite yap, arkadaslarinla bulus......yani get a life diyorum kisaca. Hayatta dusunecek baska bir seylerin olursa bu zirvaya da kafa takmazsin belki???
10 grlik ete ancak bosbeyinli insanlar kafayi bu kadar takar. Bu zirvaya harcayacagin zamani git adam gibi bir ugrasa yatir.
Ne guzel siz boyle dusunuyorsunuz malesef dusunmeyen binlerce kiz var ve yardim edecek birilerini ariyorTamam Anladık takıntılısın kötü bişeyde yazmak istemiyorum ama bi bitin be arkadas, ne zarmıs ulan, millet uzayda yasam Arıyor biz hala pantolon zarımı yırttımı zarıma yama yaptırabilirmiyim, boncuk taktırsam olurmu gibi şeylerle uğraşıyoruz, sıktı artık
Okb olan bir yakininiz olsa anlardiniz neyse sizin icin hastaliklar nezle ve gripten ibaret galiba anlamanizi beklemiyorum