Allaha havale et arkadaşım.nasıl insanlar var yarabbim.Bu durumlardan bile pay çıkarıyolar.
Tutturabildiklerine işte.yazık valla insanlık ne günlere kaldı.
Kesinlikle katılıyorum bu duruma ne gerekirse yardımcı olmak istiyorum ben tüp bebk denedimm
Ya imkanı olmayanlar benimde yok ama yazık vicdan kalmamış insanlarda sadece kelime var..
Bende geçen tedavimde aynı hatayı yaptım
Anşamalı eczanelere yönlendiriyorlar zaten
Şimdiki dr bu konuyu konuştu m yazık insanların umutlaruyla böyle klay oynuyorlar nasıl hesap vericekler
Diye oda kendin ucuza bulabilirsen al sakın hastanelerin kandırmasına izin verme dedi.
Mümessil arkadaşımdan rica ettim ilaç araştırması yapıcak bakalım ne kadar oynuyor fiyatlar...
Ona göre ondan alıcaz hastaneden fiyat aldım eczanedende aldım fiyat hastane daha uygundu bakalım sonuç ne olacak ne kadar kazıklancaz..
Zeynep kamilde daha fazla oluyor sanırım bir dr tedaviye başlıycaktım öneri üzerine daha önce zeynep kamilde görev yapmış aman Allah'ım nasıl dolandırıcılıklar yapmışş
Allaha emanetiz artık..İnşallah olumlu sonuç alırsın arkadaşım ama sesimizi duyurmalıyız bu konuda fiyatlar çook fazla
1 kerede olucagını bilsek gözümü kırpmadan veririm ama ya 5 6 kere denemm gerekirse