• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynı gün hem nikah hem düğün farklı yerlerde bir akıl verin lütfen..

muftak perisi

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
264
263
323
Arkadaşlar şöyle anlatayım durumu.. Ben istanbul bağcılarda oturuyorum.. Düğün Darıca(izmit)'da olacak.. Malum yol uzun benim kendi tarafımın Darıca'ya düğüne gelmeleri çok kısıtlı sayıda olacak.. O yüzden bende en azından bizim bu tarafta nikah olsun kendi tarafım için ordan Darıcaya düğüne geçeriz diye düşünüyorum.. Ama hayal kuruyorsun yetişmez diyor nişanlım bana akıl verin.. Benim aklımdaki gün akışı şöyle ki, sabah erkenden kuaföre gitsem 10 gibi kuaförden çıksam, direk foto çekimine gitsek 3 saat sürse yolla birlikte git gel 4 saat diyorum.. Saat iki üç gibi evden çıksam nikah salonu oturduğum yerin karşısında zaten hemen ordan avantajım var nikahtı tebrikti bir saat sürse (sonuçta sadece kız tarafı olacak) en gec 4 gibi bağcılardan yola çıksak yedide Darıcaya yetişiriz düğüne.. Tabi benim aklımca sizce de hayal mi görüyorum mümkün mü.. Yoksa bana bir akıl verin nikahtan vaz mı geçeyim.. Kendi yakınlarımda bu mutlu günüme tanık olsun istiyorum ben..

İstedikten sonra hayli hayli yetisir canim keske 2 gune sigdirsaymisin. Biz oyle yapmistik. Senin makyaj sac biraz bozulur yolda..

KÜNFEYEKÜN..Kesmem ümidimi Huda'nin lutfundan,zira keremi lutfu fazladir benim ümidimden !

İstedikten sonra hayli hayli yetisir canim keske 2 gune sigdirsaymisin. Biz oyle yapmistik. Senin makyaj sac biraz bozulur yolda..

KÜNFEYEKÜN..Kesmem ümidimi Huda'nin lutfundan,zira keremi lutfu fazladir benim ümidimden !

Aslında bir ara aklımıza geldi ama çok masraf çıkıyor o zaman.. E karşı tarafta Allah razı olsun şimdiye kadar hiç beni zor durumda bırakmadı.. Ben de onlara tekrar tekrar masraf çıkarmak istemiyorum pek açıkçası..

Olur elbet olur ama sen perişan olursun bir en azından fotoğraf çekimini saç provasının olduğu güne bırak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olur elbet olur ama sen perişan olursun bir en azından fotoğraf çekimini saç provasının olduğu güne bırak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fotoğraf çekimimizi nişanlımın dayısı yapacak.. =/ eskişehirden gelecek o da düğün için o güne özel.. Onu değiştirme şansım yok ne yazık ki.. =( bir de konusu açılmışken merak ettiğiw bir konu daha var benim aklımda hiç saç provası yapmak yok açıkçası yakın çevremde de yapan olmadı.. Prova yapmasam çok bir şey kaybeder miyim.. Kuaförüm çocukluktan beri gittiğim güvendiğim emin olduğum biri kendisinden..

Erkek arkadasimin teyzesinin nikahi kadikoyde dugunu izmitte olmustu. İnsanlar kosturmaktan helak olmuslardi. Seninle beraber yakin cevrende kosturacak. Sabah kuafor sonra ardindan cekime gittiler. Saat 3te nikaha zor yetistiler. Ordanda izmite gecmislerdi ama cok yorucu olmustu. Malum istanbul trafigini de unutmaman lazim

Erkek arkadasimin teyzesinin nikahi kadikoyde dugunu izmitte olmustu. İnsanlar kosturmaktan helak olmuslardi. Seninle beraber yakin cevrende kosturacak. Sabah kuafor sonra ardindan cekime gittiler. Saat 3te nikaha zor yetistiler. Ordanda izmite gecmislerdi ama cok yorucu olmustu. Malum istanbul trafigini de unutmaman lazim

İşte bir de o dert var.. Tek başıma olsa hiç düşünmeyeceğim bile kafama koyduğumu yapacağım ama topluluk halinde hareket etmek zorunda kalacağız.. Onlar seve seve koştursa bile millet birbirine uymazsa o koşturma da aksilik de bol olur.. O riski de var..

Zamanınız ve imkaniniz varsa en azından 1 2 gün once ye yayın yoksa çok perişan olursunuz oradan ora ne olduğunu anlamazsnz telaştan ;(

Herkes bir şey anlamayacaksın kendi düğününden koşturmacadan diyor zaten.. Ben de böyle anlamayım artık ne yapayım.. =) hoş şu an yaza kaldı düğün zaten bir yıl uzun uzun planlarım artık ne yapacağımı =)

Back