Aynı evde yaşanılan Kaynana sorunu

Evet zaten hatayı başta yaptım ama şöyle bieşey var mecbur kaldım eşimin annesi babası boşandı annnesi yenı amelıyat olmuştu rahatsızdı ve kiradayız suan gelın geldıgım eve onlar da ılk defa geldı onların evine gıtmedım yanı
Suan tekrar amelıyat olması gerekıyor
Ne yapabılırdım merhametten gelıyor başıma ne gelırse sokakta mı bırakacaktım kadını eşinden ayrıldığı ıcın kendılerıne süt evlerı de olmadığı ıcın mecburi oğluyla yaşayacaktı
Evlenmeseydin o zaman, sana ayrı ev açmayan adamla neden evlendin hem de bilerek ...

İlk mesajı okuyunca benim de gözümün önüne 80 yaşında bir nine yemek yiyor, kadının evine çöreklenen gelin lokmalarını sayıyor diye canlanmıştı. Konu bambaşkaymış.

45 yaşındaki kadın köşede oturacak yaşta değil ki. Yatılı hasta bakıcılığı, çocuk bakıcılığı yapabilir. Hazır çocuğunuz da yok, yol yakınken vazgeçin. Bu kadın bugün işe girmezse 10 sene sonra hiç girmez. Siz de çoluk çocuk sahibi olunca iyice saplanacaksınız bu hayata. Bugün boşansanız birkaç seneye bugünleri kötü bir anı olarak hatırlarsınız sadece, aksi takdirde hayatınızın ta kendisi olacak.

Kadının yediğinin çetelesini tutacağına o yaşta kayinvalide ile beraber yaşama motivasyonun neydi ona kafa yor bence , orası onun evi istediğini yer içer işine gelmiyorsa ayrı eve çıkarsın, sen kimsin ki kadının evinde yediğini içtiğini sayıyorsun! Ayıp ya hu ayıp...
Ben kim miyim ?
Ona bakmayan öz kızının yerine geçmiş biriyim
Onun oğlunun sevdiği kadınım .
Benim kim olduğumu sorgulamak sana düşmez.
Yediğinin içtiğinin hesabını yapmak da bana düşer sana değil ister yaparım ister yapmam
Ortada ziyanlık varsa kralının bile yediğinin hesabını yaparım
Senden mi öğreneceğim ?
İşime gelmiyorsa ayrı eve çıkmayı ben bilmiyordum söylediğin için sağol.
Ayrı eve çıkmama sebebim merhametimdendir. Sokakta kalacağız içindir

Konu sahibi bence işe girmeli ben de çalış yazanlardan biriyim ama kayınvalidesini beslemek için değil o evden gitmek için
Ama boşanmak gibi bir niyeti yok

Çalışıp bir de ev temizliyormuş

Verecek eline kocasının anasının pisliğini temizletecek
Eve de 5 kuruş harcamayacak sadece kendi için biriktirecek ama ne desek yapmayacak
Bende çalışmayı ta ki iki gün lncesıne kadar bıkıyordum yıllardır çalışan bır ınsanım zaten
Çalışıp evı ayırsam bile eşim hem bizim hem annesinin evine bu devirde nasıl yetecek bana bunu da söyleyin yine benim aldığım kazandığım bırıkım olmadan annesine gidecek her ay her seferinde ?

Soru sahibi, insanlar sana 13 sayfa dil dökmüş. Senin boşanmaya niyetin var mı yok mu?
Boşanmak dediğiniz o kadar kolay ve basit değil keşke o kadar basit olsa düşünmüyorum mu sanıyorsunuz boşanmayı evi terk etmeyi gitmeyi herşeyi düşünüyorum hemde en fazlasını düşünüyorum emin olun
Sadece amacım

Boşanmak dediğiniz o kadar kolay ve basit değil keşke o kadar basit olsa düşünmüyorum mu sanıyorsunuz boşanmayı evi terk etmeyi gitmeyi herşeyi düşünüyorum hemde en fazlasını düşünüyorum emin olun
Sadece amacım

neden basit değil?
eşimi seviyorum diyorsanız ailenizin evinden de sevebilirsiniz sonuçta sevişmiyormuşsunuz da.
bu evliliğin size kazandırdığı ne var ki?
çocuğun anasına hizmet etmekten başka

neden basit değil?
eşimi seviyorum diyorsanız ailenizin evinden de sevebilirsiniz sonuçta sevişmiyormuşsunuz da.
bu evliliğin size kazandırdığı ne var ki?
çocuğun anasına hizmet etmekte

denemeye çalışacağım en azından uzak kalmak iyi gelecek sanırım Biraz eşimden de evimden de uzak kalıp düşünmek ona göre boşanmak en sağlıklısı olur

burda olayların tamamı yok üstünkörü var biz sadece yardmcı olabiliriz yorum yapabiliriz ama olayların içini bilemeyiz
Tüm güzel ve kötü yorumlarınıza açığım zaten hepsi içinde teşekkür ederim💕

denemeye çalışacağım en azından uzak kalmak iyi gelecek sanırım Biraz eşimden de evimden de uzak kalıp düşünmek ona göre boşanmak en sağlıklısı olur

burda olayların tamamı yok üstünkörü var biz sadece yardmcı olabiliriz yorum yapabiliriz ama olayların içini bilemeyiz
Tüm güzel ve kötü yorumlarınıza açığım zaten hepsi içinde teşekkür ederim💕

en azından eşiniz sizi kaybetmek istemiyorsa çözüm bulur. 45 yaşında kadın bir zahmet yalnız yaşasın. işe girsin çalışsın. homini gırtlak ömür mü geçer.

Benimde bir derdim var
Kaynana sorunu
Kaynanam benimle beraber yaşıyor ve evin içinde anlaşamıyoruz
Gerçekten o kadar israf etmeyi seven bir kadın ki
Herşeyi israf edıyor
Evdeki aklınıza gelebılecek herşeyi israf ediyor
ne geçim derdi sıkıntısı var kafasında hıcnırsey yok kafası bomboş sanki
Bu ev nasıl gecınıyor bu elektırık su nasıl ödeniyor hiçbirşey umrunda değil
Yani ne elektırıkten tasarruf etmeyi bılıyor nede yemeden içemeden
Eşim tek çalışıyor o kadar çok fazla yemek yıyor ki bogazına yetemıyorum
Mesela misafir gelir diye alısverıslerde çerez alıyorum bır bakıyorum evvelsi gün almış önüne koymuş yıyor uyarıyorum da ye ama az ye ben onları mısafır gelınce önüne koymak ıcın aldım dıyorum benımle kavga etmeye başlıyor
Ameliyat olacak kızı var heryerde benim lafımı esıyorlar benımle beraber yaşıyor dıye ben bakacakmışım kızının evı ayrıymış annesının evı ayırmışmış bakmak zorunda olan benmişim kızı değilmiş ne yakacağımı şaşırdım artık
O kadar çok yemek yiyen bir onsan ki ne bogazına yetişebiliyorum nede evdeki yaptığı har vurup harman savurduğu şeylere yetişebiliyorum
Eşime söylüyorum ara sıra ne yapayım annem dıyor
Yani keşke kardesıyle anlaşsalar da bir ay onda bir ay bende kalsa idare edebilseler keşke
Herşeyi benim boynuma bırakıyorlar ben 25 yaşımda sanki 6 aylık degıl de 6 senelik evliymişim gibi çekiyorum bunları yazarken bile tansiyonum düşüyor
Değil sesini duymak onu görmeye bıle tahammülüm yok aynı evın ıcınde 6 ayda kafayı yedım ne yapmam lazım sizce ?
Ne yapacağını bilmem de ne yapmaman gerektiği açıkça ortada. Çocuk yapmayın lütfen

Vajinismus sorununu atlatmadan zaten yapamam
O sorun için ya doktora gitmen lazım ki çok maliyetli şu an senin için zor gibi görünüyor ya da evde dilatör ile egzersiz yapman lazım kaynana ile nasıl evde rahatlayıp yapacaksın hiç hayal edemiyorum.. bir şeyleri yoluna koyarsan ve bu sorununa sıra gelirse burada yardımcı oluruz sana.

Açıkçası ben bu evlilikte bakire kalmanı hayır olarak görüyorum..

O sorun için ya doktora gitmen lazım ki çok maliyetli şu an senin için zor gibi görünüyor ya da evde dilatör ile egzersiz yapman lazım kaynana ile nasıl evde rahatlayıp yapacaksın hiç hayal edemiyorum.. bir şeyleri yoluna koyarsan ve bu sorununa sıra gelirse burada yardımcı oluruz sana.

Açıkçası ben bu evlilikte bakire kalmanı hayır olarak görüyorum..
Bende artık hayır olarak düşünmeye başladığım evredeyim

en azından eşiniz sizi kaybetmek istemiyorsa çözüm bulur. 45 yaşında kadın bir zahmet yalnız yaşasın. işe girsin çalışsın. homini gırtlak ömür mü geçer.
Öff cidden ya 45 yaş nedir!? Kadın istese çocuk doğurabilir. Veya 38-40 yaşlarında çocuk doğurmuş olsa şimdi 5 yaşlarında çocuğu vardı. Vücudu dinçtir diye bu örneği verdim. Başka yöne çekilmesin.

Kadının 2 çocuğu varsa iki kardeş bir olup kadına tek göz bile olsa bir ev tutabilir aslında ama diğer kardeşin işine böylesi geliyor.

Va

Vajinismus sorunum var
Açıkçası bu durum şaşırtıcı değil. Neden? Çünkü kv ile aynı evde olunca eminim her zaman diken üstündesindir. Karı koca baş başa vakit bile geçiremiyorsunuz ki sıra cinselliğe gelsin. O kv ile aynı evde olduğun sürece bu sorun devam eder bence.

Back
X