Aynı esle 2.kez barısmak

Burdakılerde ahlak abideleri masalalh cok sukur 8 yasında oglum gel gör parmakla gösteriliyor ben bu sekılde tekrar barısan varmı diye konu actım Baska dusunmuyorum ikisine bakabiliriz anca yeter

Veeee ayrıca herkesin ahlaki kendine !

Ben kimseye ahlaksız demeyi kendime hak görmem, velev ki ahlaksız olsunlar .
Banane ?
Birileri ahlaksız diye, amaaan herkes bir şeyler yapıyor nasılsa diye ben de yapacak değilim.
Böyle vicdan rahatlamayi da görmedim ..

Ahlak da mantık da herkesin kendine .

İstemeyin siz bilirsiniz
İlerde siz zararlı çıkarsınız
Nüfusa gidin bekarsınız
Eşiniz de eski eşiniz
Gerçek bu
Evet inkar eden yok zaten ilerde zarara niye ugrayım ki mesleğim var sukur sadece denenmısı deneyen var mı diye sordum yahu ben cocuklarımı düşünüyorum ki 8 sene sonra 2.bebegimi doğurdum ELHAMDÜLİLLAH Allah olmayana versin artık ikisine yetebılrız cunku

Evliliklerimiz dört dörtlük değil ama sizin kıyas yapabileceğiniz bir durum yok ki. Çünkü sizin bir evliliğiniz yok, anlıyor musunuz?

Nikah niye yok? Eşiniz tekrar hata yaptığında kolayca ayrılmak için mi?
Nikah niye gerekli? İlerde ayrılık durumu olunca 2 çocuğa da nafaka alabilmek için adam aldatırsa bunun cezasını mahkeme yoluyla almak için. Şu an herşey güzel gidiyor olabilir ama hayatın ne getireceği belli olmaz. Ben "sen benim karımsın ve nikahımda olacaksın" demeyen adama da sağlam pabuç demem zaten

Anlamadığın zaten ben istemiyorum esimin sukur fıkır olarak anlasamadıgımızın dısında bıssyı yok be ablacım neyi anlatamıyorum ki fıkır olarak anlasamıyoruz bosansıgımda giderdi gitseydi hıcbır zaman istemedi ayrılmak ve cocugumun velayetını babası almıstı bende aile yok cocugum rezil olurdu bende oyuzden geri geldim anladın mı annesiz büyümesin diye esim hala nikah kıyalım diyor ilerde belki

"Sizin evliliğiniz sanki dört dörtlük, hıh. " kafasında birinin evliliği dört ikilik bile değilmiştir ki bitmiştir. Kolay boşamazsınız herifleri biliriz. Bize anlatmayın.

Neden boşanmıştınız?

Çocuğunuz rezil olurdu, ailem yok diyerek geri döndünüz, isteyerek bir çocuk daha yaptınız tamam. Ne olacak bundan sonrası tek çocukla yapamadığınızı iki çocukla mı yapacaksınız? Neyin sorgulamasını yapıyorsunuz?

Burdakılerde ahlak abideleri masalalh cok sukur 8 yasında oglum gel gör parmakla gösteriliyor ben bu sekılde tekrar barısan varmı diye konu actım Baska dusunmuyorum ikisine bakabiliriz anca yeter
Ablacım sana ahlak dersi veren kim sen ahlakın kendisi olmuşsun heykel yapmaya kalksak beton yetmez:))) bir soru sordun cvbını verdik bak demekki böyle saçmalıklara kalkışan yokmuş. Bu sinir kime?

Kocanıza da Allah akıl fikir versin . İlk çocuğunu sırf sosyal olmadığı için ayrıldığıniz kocanıza vermişsiniz birde adam ikinci çocuğu yapmış . Hala sosyal değil diyorsunuz siz ilkinin velayetini almamak için mi evlenmiyorsunuz? Normalde erkekler sorumluluktan kaçar burda siz yapıyorsunuz belli ki

İşte akıl akıl gel bana takıl diyor kısacası konu sahibianlaması güç.

Yoo tek ahlak abidesi sensin
Nasıl erkekler nikah yapmamak için türlü bahaneler buluyorsa seninde o erkellerden farkın yok
Adam nikahlanalım diyormuş sen istemiyormuşsun nikah olmadam erkekler eşim karım derler ya sende nikah olmadam kocam diyorsun

Ee biz o zaman resmî nikah yapmadan birliktelik yaşayan çocuk yapan üstüne kuma getiren erklere boşuna kızıyoruz

Evliliklerimiz dört dörtlük değil ama sizin kıyas yapabileceğiniz bir durum yok ki. Çünkü sizin bir evliliğiniz yok, anlıyor musunuz?
Muge anli sesiyle “SENİN KOCAN YOK BENİ CİLDİRTMAK Mİ İSTİYORSUN SENİN KOCAN YOK” diye okudum

Eski esiniz 2.cocugu nüfusuna aldı mı? Nikah kadinin ve cocuklarin haklarini koruyan bir sozlesme. Sayet nikahliyken dogum yaparsaniz, esinizin ben bu cocugu nufusuma almiyorum deme hakki olmuyor. Bosanirken edinilmis mallara ortak oluyorsunuz. Haklarınızı adamin vicdanına birakmak kendi tercihiniz ancak cocuklarinizin haklarini birakmaya hakkiniz yok. Ister bosanir beraber yasarsiniz, ister hergun baska biriyle yasarsiniz kimseyi ilgilendirmez ama ortada cocuklar var ve onlarin haklarini korumak zorundasiniz

Hıcte öle degilim cocugum annesiz kalmasın diye zaten fıkır ayrılığını hallederiz dedım esimin kotu davranışı yok olmadıda cocugum cok mutlu bebegımde öle bilerek yaptım 8 sene sonra bebegımı niye atese atayım evlatlarımı gevınıcez
Esımden oldugu ıcın tabıkı aldi planlı isteyerek yaptık oglumuzu birtanede 8 yasında oglum var adam niye almasın yahu siz bizi karıştırdınız galıba ben evlıydım esimle 7 sene gecen sene bosandık fakat hatalarımızı anladık tekrar deneyelim dedik adamı kaybetme korkum yok 4 4 luk anne babayız nikah mı hersey yaaa ilerde yaparım istersem

Neden boşanmıştınız?
Fıkır anlasmazlıgı aramızda 12 yas var o daha herseyi yasadım ben diyor bende 25 yasında birlikte bıseyler yapalım bende yasadım ama beraber farklı yani bu yuzden yoksa babalıgına evine duskunlugıne dicek bısey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…