Aynı esle 2.kez barısmak

Merhaba anneler kızlar ben 2 sene önce esinle bosandım bir oglum var ve ailem asla ogluma bakamazdı bakmazdı esimde velayeti aldı ben Oglumsuz duramadım tabı 20 gun sonra geri geldim sımdı 4.5 aylık 2.bebegımı isteyerek yaptım aldatma kumar kötü alışkanlık yok ama asla birbirimize uymuyoruz oglum cok mutlu sizlerdede Boyle olan varmi dedim ya ben sosyal olmayı severim esim evde oturmayı bosandım ama tekrar nikah etmedim bazen 2.kez hata mı diyorum
Ne diyelim ki, olan olmuş zaten. Üçüncü çocuğu asla yapmayın, mutlaka iyi bir yöntemle korunun. Hem siz spiralle hem de nikahsız partneriniz prezervatifle korunsun. Küçük çocuklarınızı büyütürken evden para kazanabileceğiniz meslek edinin.

Böyle bir konu açıp kimseye cevap vermeye tenezzül etmemiş konu sahibi. Karmakarışık bir hayat konusu açıp, kaybolmak moda oldu sanırım.
Evet yaa!!! Yazılanların başkalarına faydası olur inşallah.
O sizin eşiniz değil yalnız, evlilik dışı bir ilişkiden çocuk yapmışsınız. Mükemmel hayatınıza bir çocuk daha getirdiğimiz iyi olmuş.
Eş sandığı adam, nikahsız partneri de haberi yok.

Baktı 1 tane çocuk bu herifi çekmeye yetmiyor, can havliyle bi hamle kaçabiliyor, bi dahakinde kaçamayayım diye 2.yi patlatıyor. Diyet yaparken pastanenin önünden geçmezsin ya öyle bişey.
Gerçekten bir insanın kendine yaptığı kötülüğü bütün dünya birleşse ona yapamaz.Yazık o yavrulara.

Nikahsız çocuk doğurma merakıda yeni çıktı, eski kocanızla çocuk yapmayı bitmişsiniz bosanmayı bilmişsiniz 2.ci çocuğu patlatmayı bilmişsiniz ama nikah kıyamıyorsunuz moda mı oldu nedir yani

Yeniden nikah kıymadan ikinci çocuğu bilerek yapıp ben sosyalim eşim değil diyerek hata mı yaptım diye düşünmek nasıl bir saçmalıktır?
Ne yapacaksınız, iki çocuğu babasına bırakıp gidecek misiniz?
Madem bile isteye yapıyorsunuz herşeyi, oturun çocuklarınızın başında, büyütün onları. İki çocuğun hayatı söz konusu ama sizin derdiniz sosyallik. 🤦‍♀️

Ben anlamıyorum ya bu kadınlar üreme organlarına sahip cikip korunmayı ogrenemiyorlar yok anam için yok evliliğim yok virt zırt için çocuk yapıp masum çocukların hayatini mahvediyorlar.Senin gibilere acimiyorum ne yaparsan yap ama senin gibiler kısırlaştırılmali hatta devlette böyle özel bir bölüm olmalı bu kadınları tespit edip kisirlastirip,ruhende tedavi ettirip öyle topluma salmali.

İsyan etmek istemiyorum ama, bu zihniyet anne olabiliyorken, benim de her gördüğüm bebekte burnumun direği sızlıyor ya...
Bunun ahı kimi tutar, bilmiyorum.

Merhaba anneler kızlar ben 2 sene önce esinle bosandım bir oglum var ve ailem asla ogluma bakamazdı bakmazdı esimde velayeti aldı ben Oglumsuz duramadım tabı 20 gun sonra geri geldim sımdı 4.5 aylık 2.bebegımı isteyerek yaptım aldatma kumar kötü alışkanlık yok ama asla birbirimize uymuyoruz oglum cok mutlu sizlerdede Boyle olan varmi dedim ya ben sosyal olmayı severim esim evde oturmayı bosandım ama tekrar nikah etmedim bazen 2.kez hata mı diyorum
Sizlerde de böyle olan var mı diye sormuş birde sık görülen bir vaka gibi

Back