- 19 Mayıs 2020
- 46.673
- 209.109
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde isteyerek2. Çocuk niye ?
Baktı 1 tane çocuk bu herifi çekmeye yetmiyor, can havliyle bi hamle kaçabiliyor, bi dahakinde kaçamayayım diye 2.yi patlatıyor. Diyet yaparken pastanenin önünden geçmezsin ya öyle bişey.Hemde isteyerek
Biraz geç olmadı mı bu soruyu sormak için.. üstüne çocuk da yapmışsınız karar vermişsiniz zaten ama ben 7 sinde ne ise 70 inde o dur diyen insanlardanım kabul etmiş gitmişsin kucağında 5 aylık bebek sorulacak konu göremedim ben burda en vahimi de nikahsız olmanızMerhaba anneler kızlar ben 2 sene önce esinle bosandım bir oglum var ve ailem asla ogluma bakamazdı bakmazdı esimde velayeti aldı ben Oglumsuz duramadım tabı 20 gun sonra geri geldim sımdı 4.5 aylık 2.bebegımı isteyerek yaptım aldatma kumar kötü alışkanlık yok ama asla birbirimize uymuyoruz oglum cok mutlu sizlerdede Boyle olan varmi dedim ya ben sosyal olmayı severim esim evde oturmayı bosandım ama tekrar nikah etmedim bazen 2.kez hata mı diyorum
Aman aman sakin.iş bulsun çalışsınÜçüncüye mi?
Diye sorar konu sahibi![]()
Yook be oğluuum ne hatası deli misin? Sevgilinden patlat 3-5 çocuk daha hayat sana güzel valla ohhMerhaba anneler kızlar ben 2 sene önce esinle bosandım bir oglum var ve ailem asla ogluma bakamazdı bakmazdı esimde velayeti aldı ben Oglumsuz duramadım tabı 20 gun sonra geri geldim sımdı 4.5 aylık 2.bebegımı isteyerek yaptım aldatma kumar kötü alışkanlık yok ama asla birbirimize uymuyoruz oglum cok mutlu sizlerdede Boyle olan varmi dedim ya ben sosyal olmayı severim esim evde oturmayı bosandım ama tekrar nikah etmedim bazen 2.kez hata mı diyorum