Aynı esle 2.kez barısmak

Arkadasım duzgun konus nikahla mı temizleniyor hersey ZTen benım esımdı gecen sene bosandık 20 gun sonra barıstık yaw anlamıyor musun sen esimin cocıklarımızda burda nerde ahlaksızlık etrafına bakarsan cevrene falan ahlaksız durumlar farklı işler kimsin sen yorum yapma gec klavye delikanlılığı yapma

Arkadasım duzgun konus nikahla mı temizleniyor hersey
Nikahın adı var hani kanunda evli deniyor ya sende bunu anlamıyorsun halen kocam diye savunuyorsun ya kocam da kocam işte anlamadığınız bu nikah olmayınca kocan olmuyo resmiyette
Yoksa bize ne istersen hiç nikah yapma hayat senin

Arkadasım duzgun konus nikahla mı temizleniyor hersey ZTen benım esımdı gecen sene bosandık 20 gun sonra barıstık yaw anlamıyor musun sen esimin cocıklarımızda burda nerde ahlaksızlık etrafına bakarsan cevrene falan ahlaksız durumlar farklı işler kimsin sen yorum yapma gec klavye delikanlılığı yapma
O sizin eşiniz değil.

Gecen sene esinizmis ama bugun sevgiliniz neyini anlamiyorsunuz?

Hıcte öle degilim cocugum annesiz kalmasın diye zaten fıkır ayrılığını hallederiz dedım esimin kotu davranışı yok olmadıda cocugum cok mutlu bebegımde öle bilerek yaptım 8 sene sonra bebegımı niye atese atayım evlatlarımı gevınıcez

Esımden oldugu ıcın tabıkı aldi planlı isteyerek yaptık oglumuzu birtanede 8 yasında oglum var adam niye almasın yahu siz bizi karıştırdınız galıba ben evlıydım esimle 7 sene gecen sene bosandık fakat hatalarımızı anladık tekrar deneyelim dedik adamı kaybetme korkum yok 4 4 luk anne babayız nikah mı hersey yaaa ilerde yaparım istersem
Bosandiktan sonra cocuk yapmadiniz mi? Bu yuzden sordum. Belki iddet muddetinden faydalandiginiz icin cocugn babasi otomatik olarak esiniz olmus olabilir. Nikahiniz beni ilgilendirmiyor ama o sizin eşiniz değil, sevgiliniz.

Aileniz yok diye ilk çocuğun velayetini almamıştınız ya şimdi ayrılırsaniz mecbur ikincisinin velayeti sizde ama ilkine ne olacak alacak mısınız velayeti?

Hayatınız hakkında nasıl bu kadar fevri ve yanlış kararlar alabiliyorsunuz ? Bir de tek kendi hayatınız değil, ikinci bir çocuk da dahil olmuş hayatınıza. İlk çocukta işler müthiş gitmiş gibi... Ne dememizi bekliyorsunuz anlamadım ben.

İnanın sizin nasıl yaşadığınız kimsenin umrunda değil. Ama bilin ki o evdeki kocanız değil, eski kocanız yeni sevgiliniz. Hayırlı uğurlu olsun. Dikkat edin sizin ona zamanında yaptığınızı o size kolaylıkla yapabilir, nikah mikah yok bağlayacak ne de olsa.

Hıcte öle degilim cocugum annesiz kalmasın diye zaten fıkır ayrılığını hallederiz dedım esimin kotu davranışı yok olmadıda cocugum cok mutlu bebegımde öle bilerek yaptım 8 sene sonra bebegımı niye atese atayım evlatlarımı gevınıcez
O zaman sizinkisi buldukça bunamak oluyor. Geçinecez diyorsan geçin o zaman derdin ne yani. Adamın kötü huyu da yokmuş. Cocuklarında mutluymuş. Nikah neden kıymadın mutlu yuvan için?
Fikir ayrılıklarınız o kadar problem olacak şeyler olsa eşinizi bu kadar övmezdiniz. Eeee sıkıntı ne yani. Herşey size göre olsun mu? Maalesef öyle bi dünya da yok.
Madem güvenip 2. Cocuğu isteyerek yaptın. Siz önce nikanızı bir kıyın.Engel neyse artık nikah kıymaya.

Son düzenleme:
İnanın sizin nasıl yaşadığınız kimsenin umrunda değil. Ama bilin ki o evdeki kocanız değil, eski kocanız yeni sevgiliniz. Hayırlı uğurlu olsun. Dikkat edin sizin ona zamanında yaptığınızı o size kolaylıkla yapabilir, nikah mikah yok bağlayacak ne de olsa.
Sıkıntı olarak gördüğü şeylerin sıkıntı olmadığını, aslında sıkıntı olarak görmediği şeylerin asıl sıkıntısı olduğunun kendi bile farkında değil. Kısaca ne istediğini bilmiyor. Ne desek boş ona.

E siz calisiyormussunuz, ihtiyacim yok diyorsunuz ama aileniz cocuga bakmaz diye geri donmussunuz. Ote yandan her seye yeterim diyorsunuz. Hangisi dogru?

E siz calisiyormussunuz, ihtiyacim yok diyorsunuz ama aileniz cocuga bakmaz diye geri donmussunuz. Ote yandan her seye yeterim diyorsunuz. Hangisi dogru?
Başında herif olması şartıyla her şeye yetebiliyor, anlaşılmayacak bir şey yok.

Mecbur kalsan bakar tabıkı ama hangimiz ana kapısında rahatız rahat olsaydım bir cocugumla giderdim malsef yeterim tabıkı yahu kalite kontrol de calısıyrdum fabrıkada tek oglumu buyuk olanla birbirimize baglıyız herseyi birlikte yaptık turkıyeyi gezdik cocugumu atıp gitmedim yani gidemedim mesele bu

O zaman sizinkisi buldukça bunamak oluyor. Geçinecez diyorsan geçin o zaman derdin ne yani. Adamın kötü huyu da yokmuş. Cocuklarında mutluymuş. Nikah neden kıymadın mutlu yuvan için?
Fikir ayrılıklarınız o kadar problem olacak şeyler olsa eşinizi bu kadar övmezdiniz. Eeee sıkıntı ne yani. Herşey size göre olsun mu? Maalesef öyle bi dünya da yok.
Madem güvenip 2. Cocuğu isteyerek yaptın. Siz önce nikanızı bir kıyın.Engel neyse artık nikah kıymaya.
Evlilik herseyi maddiyatan yapıp bitirmek mı arkadas degiliz yahu beraber hareket etmelerımız yok mesele bu zamanla umarım duzelır

Eşiniz değil erkek arkadaşınız oluyor bu durumda.
Yarın öbür gün bir durum gelişse hiç bir söz hakkınız yok.
Nikah kadın için çok daha önemli bir durum.
2. Çocuğu yapmaktan daha öncelik bir durum olmalıydı.

Siz soru işaretleri ile bu beraberliğe devam ediyorsunuz. Partneriniz yarın sizi dışarı koysa veya ayrılmak istese yada başka bir durum olsa hiç söz hakkınız olmayacak.
Maddi manevi devlet üzerinde asla söz hakkınız yok. Bunu daha önce boşandığınız adam için değer miydi bilemiyorum.

Çocuk yapmak kolay iş hanımefendi.
Ama bakın aile evinizde çocuğunuz iLe sığamamışsınız. Yani bunu deneyimlemiş birinin bu tarz bir hata yapması ne acı.
Eşimle 7 sene evliydım gecen sene bosandık 1 oglum vardı sonra 20 gun gecti barıstık kim neye degıyor degmıyor hanımefendi adam iki cocugumun babası nikahta nikah fıkır olarak anlasamıyoruz yahu mesele bu

Burda birisi kocam asosyal dese fikir verirdik
Ama sevgilim asosyal diyene genelde ayrıl diyoruz
Sizde nikahlı olmadığınız için kocanız değil sevgiliniz oluyor haliyle
Ve asosyal sevgiliye verilecek cevabı yukarıda yazmıştım zaten
Nikah kıyın biraz insan içine çıkar sosyalleşmiş olur sevgiliniz 🤷‍♀️
Tamam 7 senelık 😉😏kocam nikahsız oldu sevgilim nıkahlıykende nıkahszda adam sevmiyor gezmeyi 2 cocugumunda babası aman olmasın kocam ya cok mu sart zaten 8 senedir birlikteyiz resmide 7 sene oldu bıttı

Kocanıza da Allah akıl fikir versin . İlk çocuğunu sırf sosyal olmadığı için ayrıldığıniz kocanıza vermişsiniz birde adam ikinci çocuğu yapmış . Hala sosyal değil diyorsunuz siz ilkinin velayetini almamak için mi evlenmiyorsunuz? Normalde erkekler sorumluluktan kaçar burda siz yapıyorsunuz belli ki
Sen kişisinin neler cektıgını bilmeden yorum yapıyorsun sorumluluk almasam cocugumun basında olup okula elimde bebek yokus ordan tekvandoya heran birlikte olmam benim anneliği mi sorgulayamaSın

Back