- 4 Mayıs 2018
- 1.983
- 4.065
- 133
- 29
Bu kafaya harf israfı olacak ama çocuk bakmak sadece karnını doyurmak değildir. O kadarını sokak kölekleri de yapıyor. Anne baba çocuk ilişkisi de sağlamlık ister. Anne babasıtla huzurla oturmak gezmek eğlenmek akşam yemeklerinde gülmem sohbet etmek isterNE mutsuzu pardon ya iki cocugumada gül gibi bakıyorum
Eşinizin sizi mağdur edici bir tarafı yok anladığım sadece hayata aynı pencereden bakıyorsunuz madem ikinci çocuğu yaptınız öncelikle hemen resmi nikahinizi tazelemeniz ve o size uymuyorsa siz ona uyun sosyal olmayan insan zor ama imkansız değil tek sorunu sosyal olmayı becerememek ise ikincici çocuğu yaptığınıza göre onu bu konuda egitmeniz kavga dövüş olmadan ilerlemeniz gerekir mantıklı bakış açısıMerhaba anneler kızlar ben 2 sene önce esinle bosandım bir oglum var ve ailem asla ogluma bakamazdı bakmazdı esimde velayeti aldı ben Oglumsuz duramadım tabı 20 gun sonra geri geldim sımdı 4.5 aylık 2.bebegımı isteyerek yaptım aldatma kumar kötü alışkanlık yok ama asla birbirimize uymuyoruz oglum cok mutlu sizlerdede Boyle olan varmi dedim ya ben sosyal olmayı severim esim evde oturmayı bosandım ama tekrar nikah etmedim bazen 2.kez hata mı diyorum
Böyle konuları görünce aklıma hep bu video geliyor. Sizin de olacağınız bu sanırım
Gelir gelmez ikinciyi dogurmuşsunuz.Sorgulama için biraz geç kalmışsınız.Olmazsa bu evlilik yeniden ayrilirsanız bir yerine iki çocuk mağdur olacak aferin........Merhaba anneler kızlar ben 2 sene önce esinle bosandım bir oglum var ve ailem asla ogluma bakamazdı bakmazdı esimde velayeti aldı ben Oglumsuz duramadım tabı 20 gun sonra geri geldim sımdı 4.5 aylık 2.bebegımı isteyerek yaptım aldatma kumar kötü alışkanlık yok ama asla birbirimize uymuyoruz oglum cok mutlu sizlerdede Boyle olan varmi dedim ya ben sosyal olmayı severim esim evde oturmayı bosandım ama tekrar nikah etmedim bazen 2.kez hata mı diyorum
Mutluysan neden buraya konu açtın hanımefendi?NE mutsuzu pardon ya iki cocugumada gül gibi bakıyorum
Erkeklere tırnağını dahi sürecek kadar deger vermeyen bir kadın olarak Sizin gibi akılsızların erkekler tarafından top gibi çevrilmesine asla acımıyorum. Vah ki o küçücük bebeklere. Sizin gibiler ürememeli
Ya ne sacmalıyorsunuz siz iki cocugumun babası yahu ve ben zaten calisan bir bayanım cocuguma niye yazık pardonda ikisi cocuklarımın kardes zaten ben istemiyorum nikah arkadasım gecen sene bosandım evliyken gitmek istese gider zaten dimi benım sormak istedıgım ne senın cevabın neEşiniz değil erkek arkadaşınız oluyor bu durumda.
Yarın öbür gün bir durum gelişse hiç bir söz hakkınız yok.
Nikah kadın için çok daha önemli bir durum.
2. Çocuğu yapmaktan daha öncelik bir durum olmalıydı.
Siz soru işaretleri ile bu beraberliğe devam ediyorsunuz. Partneriniz yarın sizi dışarı koysa veya ayrılmak istese yada başka bir durum olsa hiç söz hakkınız olmayacak.
Maddi manevi devlet üzerinde asla söz hakkınız yok. Bunu daha önce boşandığınız adam için değer miydi bilemiyorum.
Çocuk yapmak kolay iş hanımefendi.
Ama bakın aile evinizde çocuğunuz iLe sığamamışsınız. Yani bunu deneyimlemiş birinin bu tarz bir hata yapması ne acı.
Burdakılerde ahlak abideleri masalalh cok sukur 8 yasında oglum gel gör parmakla gösteriliyor ben bu sekılde tekrar barısan varmı diye konu actım Baska dusunmuyorum ikisine bakabiliriz anca yeterBir kadın kendisine nikahsız yaşamayı layık bulmamalı.
Nikah kadının güvencesidir. Haklarını korur.
İkinci çocuk niye demeyeceğim, üç de yapın, dört de. Beni ilgilendirmez. Ben bakacak değilim.
O çocuklara ne öğretiyorsunuz?
Ne verebiliyorsunuz?
Bilim sanat kültür eğlence anlamında sormuyorum. En temel en basit değerler; aile , evlilik, ahlak .
???
Boşanmak masraf diye mi, amaan başka adamdan kardeş yapmayayım aynı babadan iki tane olsunlar işte diye mi ?
Ne düşünüyor, amaçlıyorsunuz . ? Merak ettim .
Burda birisi kocam asosyal dese fikir verirdikYa ne sacmalıyorsunuz siz iki cocugumun babası yahu ve ben zaten calisan bir bayanım cocuguma niye yazık pardonda ikisi cocuklarımın kardes zaten ben istemiyorum nikah arkadasım gecen sene bosandım evliyken gitmek istese gider zaten dimi benım sormak istedıgım ne senın cevabın ne
Burdakılerde ahlak abideleri masalalh cok sukur 8 yasında oglum gel gör parmakla gösteriliyor ben bu sekılde tekrar barısan varmı diye konu actım Baska dusunmuyorum ikisine bakabiliriz anca yeter
SEN bir agzını topla benim bir oglum 8 yasında biri 4.5 aylık bu zihniyet derken ben 5 cocuk yapmadım bakabıldıgım kadar ıstedım rabbim verdi evlIlıklerınız dort dortluk sankı sorun olamaz mı arkadasım cok sukur iki evladım var yeter ben zaten korunuyorum butun sosyal etkinliklerde basta oglum var yanı cok sukur ki ıyı anneyim ben esimle durumdan bahsediyorum nikahıda istemiyorum imzamı hersey allahalh cok sukur esim isinde gucunde evine BAGLI fıkır olarak anlasamıyoruz dedım allahalhİsyan etmek istemiyorum ama, bu zihniyet anne olabiliyorken, benim de her gördüğüm bebekte burnumun direği sızlıyor ya...
Bunun ahı kimi tutar, bilmiyorum.
Benim esim zaten yahu allahalh nikahta nikah nıkah ben istemyrm istersem yapıcam zaten okeyBurda birisi kocam asosyal dese fikir verirdik
Ama sevgilim asosyal diyene genelde ayrıl diyoruz
Sizde nikahlı olmadığınız için kocanız değil sevgiliniz oluyor haliyle
Ve asosyal sevgiliye verilecek cevabı yukarıda yazmıştım zaten
Nikah kıyın biraz insan içine çıkar sosyalleşmiş olur sevgiliniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?