AYNI DURUMU YASANLAR YAZSIN ELLA KANAMASİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gizlikullanicii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2018
135
10
34
Kızlar selam ; Bu konu hakkında 3 kere daha konu açtım ama tedirginliğim yüzünden şuan bir konu daha açıp soru sormak istiyorum. Şimdi ben her ayın 20 sinde düzenli adet oluyordum. Geçen ay sebepsiz yere adetim gecikti ve 25 i gibi adet oldum tam hatırlamıyorum ama 20 sini geçmişti işte. Bu ayda 25 i gibi olurum diye düşünüyordum. Bu ayın 13 ünde korunmasız cinsel ilişki yaşadım. Erkek arkadaşım vajina üzerine bosaldigini söyleyip tekrar ilişkiye devam etmişti ben korkudan ilişkiyi yarıda kesip elimle kontrol ettiğimde herhangi bir sperm üzerimde yoktu. İçinde de yoktu ama yatakta vardı herhalde bacak aramdan yatağa akitti. Korkudan 45 dakika içinde gidip ella aldık ve içtim. Ella içtikten 11 gün sonra akşamı kahverengi leke geldi tamda adetime 1 gün kala oluyor yani. Ben adetim başlıyor diye ped taktım sabahı kalktığımda adet gibi yoğun bir kanama değildi ama lekelenme gibi azda değildi yine kahverengi kanama vardı ve pıhtı ile birlikte geldi tekrar ped koydum. Akşama doğru baktım ki kanama azalmış hatta hiç yok. Ama tuvalete her gittiğimde peçete ile sildigimde kahverengi leke ve pıhtı geliyor. Bugün 3.cü gün hala peçete ile sildigimde ufak kahverengi leke ve pıhtı geldiğini gördüm. Ella 11 gün sonrada olsa böyle pihtili ara kanama yapar mi ? Yoksa adet oldum adetimi mı azalttı? Veya su yerleşme kanaması dedikleri şey mi bu ? Bugün iliskinin üstünden 13 gün geçti test yapmadım. 14 gün yani yarın gidip kan testi vericem oda inşallah kesin sonuç çıkar. Korkuyorum yaşayan biri cevap yazsın ne olur

Kimse yok mu yaa??

Artık biri bir şey yazsın lütfen

Ellanın hormonları değiştirdiğini okumuştum belkide öyle olmuştur

Ellanın hormonları değiştirdiğini okumuştum belkide öyle olmuştur
Şuan kasiklarim ağrıyor ve lekelenme devam ediyor 3 günün akşamı bu. Lekelenme gibi azda değil adet gibi yoğun da değil ama geliyor ve pihtili şekilde geliyor.. Ben normalde de adetimde hep pıhtı görürdüm buda pihtili acaba adet mı oldum ella mı azalttı adeti mı? Yoksa ara kanama mı? Bide yerleşme kanaması diye bir şey var onda pıhtı yok galiba

Ellayı hemen içtiğiniz için gebelik olduğunu sanmıyorum. Evet yerleşme kanaması öyle olmuyormuş. Dediğim gibi hormonlarınızA etki etmiş olabilir. Stres yapıyorsanız ondan da olabilir gecikme vs kan verdiniz mi ?

Dün iliskinin üstünden 14 gün geçmişti dün kan testi verdim 0.100 çıktı. Bazıları 14 gün az dediği için şüpheye düştüm tekrar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…