• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı akşam olan kına ve düğün için tesettür başı ???

Eki Görüntüle 996765

Dediğimin kime ait olduğunu hatırlayamadım ama internetten şunu buldum canım. Fikir olur sana. Şalını dümdüz yapar üzerine böyle takarsın istediğin gibi. Çok güzel olmuş bence.

cıks ya benim istediğim daha görkemli bişi :27:

$486875_250740075066331_98277217_n.jpg

şu tacın iç kısmına fesi yerleştir hayal et kızın saçlarının yerinede kırmızı bi kaç kat tül.. arkadan saçlarını örersen ön tarafa çıkmayacaktır hani eşarbada gerek yok.. :16:

cıks ya benim istediğim daha görkemli bişi :27:

Eki Görüntüle 996769

şu tacın iç kısmına fesi yerleştir hayal et kızın saçlarının yerinede kırmızı bi kaç kat tül.. arkadan saçlarını örersen ön tarafa çıkmayacaktır hani eşarbada gerek yok.. :16:

Baya Hürrem Sultan gibi olacaksın yani sen. :1: Şaka bir yana da çok hoş olur canım. Ben fes düşünmemiştim ama sen memnun kalırsan belki senden fikir çalarım. :27:

peki nasıl yapmayı planlıyorsun?
gelinlikle kına yakılırmıki :))

yakılıyo hatay ıskenderunun bı adetıymıs bu bende yenı ögrendım gittiğim düğünde dedılerkı kına gecesı yapıcaz sonra düğüne gecıcez.bızde sasırdık gelınle damat önce geldiler dans ettıler normal .sonra gelın sandalyeye oturdu pistte basına gelınlık duvağı ustune kırmızı duvak atıldı erkekler çember yaptı yere oturup etrafında hepsinin elınde bır gul gelıne uzattılar gelın almadı damat gülü verdi gelin aldı burası bna saçma geldı açıkçası.neyse sonra gelin gülü alınca kaynana geldı gelının elını açmak ıstedı gelın açmadı altın verdı elıne açtı kına yaktılar poşetlediler fılan.gelın otururken o meşhur şarkı yüksek yüksek tepeler :) bütün herkes döndü böyle gelinin tepesinde halay bası halayı cektı kınayla dönüldü sonra gelin içeri gitti elini yıkamaya o sırada kına çerez dağıtıldı.aradan bı yarım saat gectı gelinle damatı piste bekliyoruz dedi sunucu gelin elini yıkamış kırmızı duvağı cıkarmıs öyle geldiler düğün başladı gelın ve damatın teyzelerı gelın ve damatın annelerı vb ıstekler derken normal düğüne geçtiler işte.yanı bır sat kına 2saat düğün oldu 1 saatte takı merasimi oldu.

Baya Hürrem Sultan gibi olacaksın yani sen. :1: Şaka bir yana da çok hoş olur canım. Ben fes düşünmemiştim ama sen memnun kalırsan belki senden fikir çalarım. :27:

tamda öyle olmak istiyorum aslında he şöyle azcık osmanlı havası estireyim.. :9: acaba nerde yaptırtabilirim böyle bişeyi ya acayip aklıma yattı doğrusu.. :26:

kızlar ben bindallıdan sonraa karar vericemm başımı nasıl yapacagıma beyaz ağırlıklı bi bindallı seçip gelin başımı bozmadan kırmızı duvak takmayı planlıyorum :16:

Back