- 26 Ocak 2013
- 1.234
- 3.508
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
Yaban şimdi ben de hatırlayamadım.2 çocukları yok muydusonra da öyle mi yapayım böyle mi yapayım diyor.
En iyi yaptığı şey bir erkeğin peşinden ordan oraya sürüklenip çocuklarını da kendiyle birlikte perişan etmek.
Valla adamceyiz nasıl açıklayacağım ulan ben bu hikayeyi deyip davali, davacı, yasak ilişki yaşayan kadın, kocasına da keşke Süpermen deseymis
20 senedir hukuk bürosunda çalışıyorum böyle dilekçe görmedim :) :)Avukat ne yapsın bu saçma hikayeye arkadaşlar, o kadar yazıya dökülmez şeyler ki yaşananlar, o kadarı gelmiş elinden
2 kızı olduğunu biliyorum ben sadece, hamilelikle ilgili birşey okumadım.Yaban şimdi ben de hatırlayamadım.
2 miydi ?
Bir ara hamileydi konu sahibesi.
Hatırlıyor musun ?
Dilekçe deme şuna.20 senedir hukuk bürosunda çalışıyorum böyle dilekçe görmedim :) :)
Pardon iki kızi varmış ya eminim bir ara hamileyim sanırım felan djyordu :))2 kızı olduğunuz biliyorum ben sadece, hamilelikle ilgili birşey okumadım.
Gerçi ben konularını yüzeysel okuyorum, beyin yakan cinsten olduğu içinkaçırmista olabilirim.
Olmayan bebeğin yerine ben rahatladım şu an.Pardon iki kızi varmış ya eminim bir ara hamileyim sanırım felan djyordu :))
kaçıncı kez boşuyor bu çifti Allah bilir ajdjsjdjOlivia zaten yaşananlar da hikaye gibi.
Avukat ne yapsın hasvga :)
Yok hamile değildi.Yaban şimdi ben de hatırlayamadım.
2 miydi ?
Bir ara hamileydi konu sahibesi.
Hatırlıyor musun ?
Diğer kadın hamileydi ama iyi biliyorum.Olmayan bebeğin yerine ben rahatladım şu an.
Ha evet öyle bir şey doğru.Yok hamile değildi.
Kocasi baskasiyla evliyken adamla yattiginda hamile kalmis miyimdir diyordu.
Teklif bile geldi. buradaki günlüğümü kopyalamıştım. Kitap haline getirip yayınlanması için bana yazmışlardı zaten 5 yıl önce. Ve o dönemde 15 bin lira para verdiler. Belki size göre komik yaşananlar. Sizin komik olarak güldüğünüz yada kim okuyacak dedğiniz o her cümleler gözyaşları ile yazıldı..hatta intihar ederken veda cümlelerimdi.. ve sonrasında kurtuluşlarım... benim acılarım.. gerçek hikayem hanımefendi .. Biz beybisi olamadık hiçbir zaman kuzum...
Konu sahibininkiler çocuktu da o diğer kadının karnındaki kuru fasulye miydi? Ayyy kafam göçüyor.Diğer kadın hamileydi ama iyi biliyorum.
Çocuğu aldirt diye eşine baskı yapıyordu.
Aldirt bana dön diyordu.
Çocuklarına babalarıni arattirip aglattiriyordu.
Nasıl sinirlendim yine ya.
Evet umurunda bile değildi.Konu sahibininkiler çocuktu da o diğer kadının karnındaki kuru fasulye miydi? Ayyy kafam göçüyor.
Hatirladim çünkü su forumda unutmak isteyip unutamadığım, her defasinda sinirimi zıplatan iki uyeden biri konu sahibi.Ha evet öyle bir şey doğru.
Şimdi hatırladım.