- 13 Mayıs 2015
- 700
- 333
- 42
- Konu Sahibi mutluluk1982
Birde onurumu kazanacağım yazmışsınız, sizin onurunuz yok ki, sizin onurunuz yok.
Onu yillar evvel kaybetmissiniz, geçmiş ola.
geçmişte hatta düne kadar hata yaptımsa...hatta aynı hatayı binlerce yaptımsa.... onurumu kaybettim...
ne yapayım.. nasıl olsa bir defa akybettim diye onursuz mu yaşamaya devam edeyim... kendimi öldüreyim miii..ne diyorsunuz.. kaybettiğim onurumu sizce bu saatten sonra nasıl kazanırım...
hırsızlıkmı yaptım..adammı dolandırım.. onunu bunun kocasını elinden alıp metres mi oldum... vs..vs...
yuvamı kurtarmak istedim... sabır ettim... umut ettim..belki düzelir dedim.. evet..onur filan kalmadı doğru.... ama söyleyin... ne yapayım bu saatten sonra onurumu kazanmak için..tavsiyelerinizi söyleyin..Kimse ve hiç kimse yaşamadığı hiçbirşey için yargılama yapmasın... evet kızın... bağırın... hastasın diyin..kötü anne diyin.aklını başına al diyin… ya herşeyin telafisi olduğunu düşünüyorum... ben kendime bir şans verdim.çocuklarım büyük kızım beni affetti.. ve benim yanımda.kucakladık birbirimizi..sarıldık… ve başaracağız.. evet onurumu kaybettim.. ama ben bu adamı hayatımdan bize yaşattıklarının bedelini misliyle ödeterek çıkarırsam boşanmada bile anlaşarak değilde onun tehditlerinden korkmayarak çekişmeli boşanıp cesaret edip yürekli olup bu işi bitirirsem ben onurumu kazanacağımı düşünüyorum.Ve bu saatten sonra çocuklarımı üzmezsem onlara iyi bir annelik yaparsam geriye bakmazsam ve bu adamı ebediyen bırakırsam artık bence onurumu kazanmış olurum... Eğer siz farklı bir yöntem biliyorsanız söyleyin