Çocuklarımı annem bırakmıştım..ipi astım..kendimi asacaktim..ve bugün olmeme Allah bile engel olamayacak dedim.. ve tesadüfen bizim gelin beni aradı.. ve arama dedikleri halde..yanlışlıkla..panik bir şekilde..herkes iyimi dedi..tüm ailem kızlarım o gün sobadan zehirlenmisti..ve hepsi hastanede yatıyordu... Ve be o gün ölmekten vazgeçtim...kim neye inanır ama bu kadar acımasız yorum yapamazsınız..kiki ladin cok güçlü olur hemen terk eder..kimi ladin benim gibi çok güçsüz ozguvensiz korkak ürkek ve çok sevdiği için bir turlu vazgeçme Z..neyse ya..kime ne anlatıyorum... Dün arada bu çok hadsiz ve alaycı yorum yapanları psikolgoma anlattım.. o na göre bu siteye hiç girmemem gerektiğini ve sadece kendiyle paylasmami gerektiğini anlattı... Ve burada çok cahil saygısız insanlarda olup bilincssizce istemeden de olsa bana daha çok zarar verdiğini söyledi..
Psikologuna de ki. Sana senden daha zarar vereni yok bu sitede.
O kadınlar bana defalarca artık sayınısı unuttugum kadar akıl verdi, yardım etmeye çalıştı.
Ama ben dinlemedim.
Hepsi birbirinden şaka gibi 398357835 konu açtım.
Envayi çeşit üyelik alıp alttan girdim üstten çıktım.
Rezilliğimizi onlar bile duydu bırakın konu komşuyu.
Ya da yemişim konu komşusunu be, seni o hallerinde gören evlatların bile yeterdi.
Çocuklarımı da eşimden daha az seviyorum de.
Çocuklarıma eşim kadar aşık değilim de.
Ama yok yine geleceksin.
Her şeyi psikolojim çok bozuk, iyi değilim demeye bağlamıyorum ben.
Bazı insanların karakteri böyle.
Saplantılı.
Ailen defalarca kucak açtı sana, kariyeri işi gücü yerinde olan kadınken.
Çolugunun çocugunun rızkını avukatlara, adama, saçma sapan yerlere gömdün durdun.
23 bin avukat parası ne demek otur düşün.