Aynı adamdan 3. kez çekişmeli boşanıp; sonuna kadar mücadele edip hakkımı alıp, yaptıklarını ödetip, kaybettiğim onurumu kazancağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi tanımıyorum konunuzu da şu an okuyorum fakat siz ev kredisiyle uğraşacağına öncelikle psikolojik tedavi görün. O çocuklara da yazık günah. Kişisel egolarınız için çocuklarınızı harcamışsınız. Sizin yüzünüzden kadın erkek ilişkisini şu sizde gördüğü gibi sanacak ya ona yanıyor insan...

Şu intihar olayı bile çocuklarin kolayca sizi bulabileceği şekilde yapılmadi ve sırf çocuklar babalarına annem intihar etti babaaaaaaa desinler diye yapılmadiysa ben de bir şey bilmiyorum.
Yazık bee..
El kadar bebelerin yaşadığı şeylere bak .
Sinirim tepemden çıkmak üzere resmen
Sahi kaç kere kurtuldun ?
Biz saymayı unuttuk sayende.
bazı insanların en büyuk imtihanı anne babalarıyla :KK43:

Hiçbir şey için geç kalınmış değil..önce kendime inanıyorum .evet çok yara açtım ..elimden geldiği kadar kapatmaya calisicam .bunun bende farkındayım..özellikle büyük kızım...ama şu an geçmişi dönüp değiştiremem.verdigim zararlar içinde bundan sonraki dönemlerde ahhh vahhh bitti artık diyemem. Elimden gelenin fazlasini yapıp unutturmaya mutlu bir aile olmaya çalışacağım..

Agzinizla kus tutsaniz bile kizlariniza actiginiz yaranin telafisi yok. Hayatimiz boyunca kurdugumuz butun iliskiler cocukluk doneminde kurdugumuz iliskilerin tekraridir. Siz dusunun cocuklariniz nasil iliskilere maruz kaldilar. Eger yaninizda gibi gorunuyorsa cocuklariniz bilin ki sizin gibi bagimli kisilik olduklarindan, sizi sevdiklerinden degil yani. Hayatta kosulsuz sartsiz guvenebilecegimiz iki insan vardir, anne ve babamiz. Siz iki koca yetiskin cocuklarin elinden bu duyguyu yasama hakkini bile aldiniz. Daha once de yazdim umarim hayatiniz boyunca kizlariniza yasattiklarinizin yuku altinda ezilir ve vicdan azabi cekersiniz. Ne yaparsiniz bilmem ama bosanmazsaniz bile cocuklarinizi terapiye goturun. Esinizin sayip durdugunuz mal varliklarini kullanin cocuklarin psikolojisi duzelsin bir nebze. Hos bahsettiginiz de 3-5 ev, hayatiniza bictiginiz deger bu kadarmis demek ki. Yoksa bu kadar rezillige katlanmanin bir anlami yok.

Şaka bir yana o çocuklara gerçekten çok günah. Günah ya günah içim acıdı :KK43: Bence siz bu adama saplantılı bir şekilde aşıksınız. Para falan değil sizin derdiniz. Bence boşanmayın çok ciddiyim. Çünkü tekrar bir araya geleceksiniz. Adam da sizin ona olan zaafınızı biliyor, sizinle oyuncak gibi oynuyor. Söyleyecek kelime bulamıyorum. O iki çocuk umarım bir an önce hem sizden hem de o adamdan kurtulurlar.

İşte parası olmasa saplantılı bi şekilde aşık olmazdı bence. Nedense zengin heriflerin hanımları boşanmakta pek bir zorlanıyor. 🤣
Ama 3 kere niye evlensin ki? Derdi para olsa başka şekilde çözebilirdi bence bu işi. 1. ayrıldığında tazminat alırdı yüklü bir miktar. Parasından yararlanması için 3 kere evlenmesine gerek yoktu yani. Bence.

Bir de utanmadan kitap yazıp bir evlilik nasıl kurtuldu, nasıl başardım diye örnek olacaktım diyor
Gel de dellenme.
Kafaya bak kafaya :)
Neyin örneği ?
Gurursuzlugun mu ?
Sahiden desene bize nasıl örnek olacaktın ?
O kitabi çıkarmaya da utanmayacaktin yani.
Çocuklarının nasıl hirpalandiginin bir önemi olmadan.
Tercih edilen kadın olarak saadet dolu bir yuva olacağının hayalini kurdun yani.
Bence bu kadını direkt hastaneye kapatsın.
Çocuklarını da alsınlar.
Sevmiyor onları.
Kocasına taptığı kadar çocuklarının zerre önemi yok.
Annelik önce çocukları düşünmektir.
Senden anne felan olmaz
Zaten olmamista.

Sizde
Hatta oturdum şuan ağlayarak yazıyorum su konuya.
Bak bu konu yüzünden bile, senin yüzünden bile senin çocuklarına ettiklerinin 10 da 1'ini bile etmeyen bir babaya karşı öfkem yine gömüldüğü yerden cikti.
Mahvettiniz gençliğimizi be.
Hunharca kendi isteklerinizin kurbanı ettiniz bizi.
Canınız ne istediyse onu yaptınız.
Sandiniz ki iki yüzümüze gülüp , isteklerimizi bütçeniz dolgunluğunda karsiladikca unutacagiz !
Unutmuyoruz bilesiniz.
Unutmayacağım.
Sorsan bana seviyor musun ?
Evet babam.
Merhamet mi yoksa mecbur olduğum için mi ? Bilmiyorum.
Tek bildiğim her yaşadığım olumsuz ve süreci kontrol ederken küçüklükten kalma travmalarimin bende açtığı yaralar.
Aynı babam gibi hayat sadece size güzeldi.
Unutmayacağım/unutmayacaklar.
Unuttu sanacaksiniz.
Asla !
Sizde çok derin yaralar yasamissiniz.Bunlari size hatirlattigim için çok üzgünüm.Sizin adinizada çok üzüldüm. Evet unutmuyacaklar biliyorum.. çok yaralar actim..etkisinde olacak.. ama geçmiş hatalarım... Düne kadar..Değiştirememki....çok üzgünüm...artık oldugi kadar..bir sariliyorsam bin sarılıp düzeltmeye calisicam..en azından bundan sonraki hayatımız için onlara mutlu mesut bir hayat vermeye calisicam..Kizlarima yaşattığın bu acı için yerin dibine giriyorum..çok kez de basaramadigim için ölmeyi düşündüm..bir ay psikiyatri kliniğinde yattım hayata dönmek için...hep onlara bu hayatta iyi bir yaşam veremiyecegimi düşündüm.
Babaları olmadanonlsri okutamuyacagimi rvlendiremiyecegini herkesin onları ezecegi bir hayat düşündüm.korkttum...sevdim..yankiz kalkmaktan korkttum..hele de şu son 2 yıl 3.kez evlenmişsin elalem çevre baskısı..tarifi yok..anlatamam..hani bataklığa battikca batarsin ya... öyle oldu..şimdi toparladigom yere kadar..artık kendimi özgür hissediyotum...bana hergun çocuk karımın gözü önünde hakaret eden küfür eden adam yok gitti..yüzüm gülüyor..beni böyle mutlu görünce üstüme atliyorlar gece yanıma gelip biri sağıma biri soluma girip yatıyorlar..mutlu olduklarını söylüyor tek istedikleri babamın seni kandırmasın asla asla izin verme diyor büyük kızım... Unutmayacaklar ama geçmişi degistiremem... geleceğimide bu hatayı yaptım diye mahvedemem..telafi etmeye çalışacağım sadece

Farkında mısınız kendi zevkiniz için üç kere boşanıp evlenmissiniz,çocuklarınızı zerre dusunmemissiniz,sizi kınamak istemiyorum ama siz bu kafayla elli kere boşanıp evlenirsiniz,madem siz bu adamdan vazgecmiyorsunuz o zaman diğer kadini kabul edin,zaten boynuz arsi geçmiş,yeterince yiz göz olmuşsunuz.

Sizde

Sizde çok derin yaralar yasamissiniz.Bunlari size hatirlattigim için çok üzgünüm.Sizin adinizada çok üzüldüm. Evet unutmuyacaklar biliyorum.. çok yaralar actim..etkisinde olacak.. ama geçmiş hatalarım... Düne kadar..Değiştirememki....çok üzgünüm...artık oldugi kadar..bir sariliyorsam bin sarılıp düzeltmeye calisicam..en azından bundan sonraki hayatımız için onlara mutlu mesut bir hayat vermeye calisicam..Kizlarima yaşattığın bu acı için yerin dibine giriyorum..çok kez de basaramadigim için ölmeyi düşündüm..bir ay psikiyatri kliniğinde yattım hayata dönmek için...hep onlara bu hayatta iyi bir yaşam veremiyecegimi düşündüm.
Babaları olmadanonlsri okutamuyacagimi rvlendiremiyecegini herkesin onları ezecegi bir hayat düşündüm.korkttum...sevdim..yankiz kalkmaktan korkttum..hele de şu son 2 yıl 3.kez evlenmişsin elalem çevre baskısı..tarifi yok..anlatamam..hani bataklığa battikca batarsin ya... öyle oldu..şimdi toparladigom yere kadar..artık kendimi özgür hissediyotum...bana hergun çocuk karımın gözü önünde hakaret eden küfür eden adam yok gitti..yüzüm gülüyor..beni böyle mutlu görünce üstüme atliyorlar gece yanıma gelip biri sağıma biri soluma girip yatıyorlar..mutlu olduklarını söylüyor tek istedikleri babamın seni kandırmasın asla asla izin verme diyor büyük kızım... Unutmayacaklar ama geçmişi degistiremem... geleceğimide bu hatayı yaptım diye mahvedemem..telafi etmeye çalışacağım sadece
Babam da senin gibi sürekli değiştiğini iddia ediyordu lakin tek değişen yaşı.
Boşuna çocuklarım bla bla bla deneyin.
Siz değişmezsiniz.
Yine bu rezillikleri yaşayacaksınız ama bugun ama yarın.
Çocuklara zaten gelecek felan veremezsiniz.
Bıraktığınız miras o kadar pis ki.
Zavallı çocuklar

Sizde

Benim teyzem 24 yaşında dul kaldı. 2 erkek çocuk büyüttü tek başına. İttire kaktıra okuttu, büyük oğlu polis oldu, ona öyle bir düğün yaptı ki, herkes tahtalara vurdu maşallah çekti. Bunun yarısını yapamayan erkekler var. Erkeksiz de ayakta durulur ama şu saatten sonra siz ne kadar başarısınız kestiremiyorum.

Ama 3 kere niye evlensin ki? Derdi para olsa başka şekilde çözebilirdi bence bu işi. 1. ayrıldığında tazminat alırdı yüklü bir miktar. Parasından yararlanması için 3 kere evlenmesine gerek yoktu yani. Bence.
Aynen... İki defa boşandım..kendi mallarimi bile tazminatimla aldığım arsa filan ona birkatim o kadar..iki ayrilmamda da aldatma delilleri olmasına rağmen kullanmadım..bir an önce hayatımdan çıkıp gitsin dedim..2 yıl da bu kadını çektim.. yine elimdecaldatmaya ait bir sürü delil foto vardı ama sildim hepsini hepsini... Bu kadar çektim düzelecek dedim.. baktım olmuyor..ilahi adalet..hiç ispata bile gerek kalmadı... İkiside birbirini dava etti..herşeyi kendileri itiraf etti..benide dava etti..bende avukata bu sebeple gitmiştim..ve o adama anlaşmalı boşanmayı teklif ettim..ona attığım mesajlar hala duruyor..sadece artık düzenim bozulmasın ve yoruldum ve bu evi Küçük kızım için aldığından ve kadını bu eve getirme planlari olduğundan belkide bı an hırs yaptım.avukatta zina yoluyla dava ac..adam sana neler yapmış dedi..anlaşmalı teklifimi duyunca de aptalmisin dedi... Çünkü evlilik öncesi kendime ait olan evi ona verecektim şu anki ev karşılığı.ustune şirketteko biriken tazminatımı vereyim dedim.evin yarısında tapusunu çocuklara yap dedim.omür boyu nafaka tazminat ödeme bunun karşılığında dedim.. ben okutup ben evlendiririm dedim.. kalan alacak çarşafa sana 4 yil beş yıl öderim dedim... Evimi verdim üstüne..yok dedi.
.avukkatra çok haksızlığa uğramışsin asla anlaşma dedi... Mecbur kaldım..şimdi isteyen istediğini düşünsün..para için mal için diye.. maddiyati sadece çocuklarımın rızkını o kadına yedirmek istemedim..ki lüks düşkünü bir kadın... Durum böyle

Basima agri girdi okudukca kendimi kasmaktan. Tek diyecegim su ki kizlariniza kadin-erkek iliskileri ile alakali oyle kotu semalar kazandirdiniz ki, hayatlari boyunca atacaklari yanlis her adim, hayatina alacaklari her yanlis insan sizin eseriniz. Kizlarinizin cocuk olma hakkini elinden almissiniz, ebeveynin ebeveyni olmak gibi hayatlari boyunca yuk olarak tasiyacaklari bir sorumluluk yuklemissiniz. Elinizde bembeyaz iki sayfa vardi cocuklariniz icin en iyi sekilde doldurabileceginiz. Kendi hirslariniz ile kirletmeyi tercih etmissiniz. Umarim hayatiniz boyunca bunun vicdan azabi ile yasarsiniz cunku kizlariniz bu hayati hic hak etmiyordu.
Böyle düşünen bir anne olsaydı eminim yapmazdı ya da mantığını kullanırdı, erkek Kadın hiç fark etmiyor bu yüzden toplumda psikolojisi yerlerde gezen çok insan var, malesef çok sayıda böyle anne baba araba kullanma ehliyeti gibi anne baba olma ehliyeti olsa sınavı geçenler anne baba olsa

Aynen... İki defa boşandım..kendi mallarimi bile tazminatimla aldığım arsa filan ona birkatim o kadar..iki ayrilmamda da aldatma delilleri olmasına rağmen kullanmadım..bir an önce hayatımdan çıkıp gitsin dedim..2 yıl da bu kadını çektim.. yine elimdecaldatmaya ait bir sürü delil foto vardı ama sildim hepsini hepsini... Bu kadar çektim düzelecek dedim.. baktım olmuyor..ilahi adalet..hiç ispata bile gerek kalmadı... İkiside birbirini dava etti..herşeyi kendileri itiraf etti..benide dava etti..bende avukata bu sebeple gitmiştim..ve o adama anlaşmalı boşanmayı teklif ettim..ona attığım mesajlar hala duruyor..sadece artık düzenim bozulmasın ve yoruldum ve bu evi Küçük kızım için aldığından ve kadını bu eve getirme planlari olduğundan belkide bı an hırs yaptım.avukatta zina yoluyla dava ac..adam sana neler yapmış dedi..anlaşmalı teklifimi duyunca de aptalmisin dedi... Çünkü evlilik öncesi kendime ait olan evi ona verecektim şu anki ev karşılığı.ustune şirketteko biriken tazminatımı vereyim dedim.evin yarısında tapusunu çocuklara yap dedim.omür boyu nafaka tazminat ödeme bunun karşılığında dedim.. ben okutup ben evlendiririm dedim.. kalan alacak çarşafa sana 4 yil beş yıl öderim dedim... Evimi verdim üstüne..yok dedi.
.avukkatra çok haksızlığa uğramışsin asla anlaşma dedi... Mecbur kaldım..şimdi isteyen istediğini düşünsün..para için mal için diye.. maddiyati sadece çocuklarımın rızkını o kadına yedirmek istemedim..ki lüks düşkünü bir kadın... Durum böyle
Farkında mısınız ev,arsa,mal,mülk bla bla bla bunları düşündüğünüz kadar çocuklarımızın psikolojisini düşünün lütfen,çocuklariniza güzel anılar yaşatmak, bırakacağıniz mal mulkten çok daha kıymetlidir emin olun.

başlıktan siz olduğunuzu anladım.

Asla ama asla boşanmayacaksınız. Çocuklara zindan gibi bir hayat yaşattınız ve yaşatmaya devam edeceksiniz.
Keşke zamanında biri sizden çocukları alsaydı ve sizi de tedavi ettirselerdi.

Gerçekten hasta olduğunuzu düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X