• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynı acı

gizemant

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2008
15
1
86
38
Antalya
ilk sevdiğim kişi bir öğretmendi ilk görüşte aşık oldum. bir hafta görüştük belkide zaten bu görüşmeler arkadaşçaydı ailemden uzaktaydım ablamın yanına gitmiştim üniversitede okuyordu. sevdiğim kişiyle olamadım. bana geçiçi bir sey olacağını geleceğini görmediğini söyledi bu şekilde kabul edersem olurmuş kabul etmedim çok ağladım. iki yılsonra başka birisiyle tanıstım adı enderdi. ilk zamanlar hiç istemiyordum. çıkmaya başladık nedendir bilmiyorum istediğim gibi bir ilişki olmadı. beklentilerime karşılık vermedi benden gereğinden falzla seyler istedi. benimle birlikte olmak istediğini söyledi. kabul etmedim. zaten ben üni.ydim o ise antalyada pek görüşemiyorduk. bir dargın bir barısık yani. ama ben onu seviyordum. sevgiye açtım. bir erkeğin ne demek olduğunu anlamak istiyordum. herkes gibi bir ilişki yaşamak istiyordum olmadı. ayrıldık. antalyaya geldiğimde karşılaştık yanında 27 yaşlarında birisi vardı. daha sonra beni aradı görüşmek istediğini söyledi. ısrar etti tamam dedim. yanımda kız kardeşim ve ablam vardı. onunda yanında 27 yasındaki genç öz ve öz amcası. benden özür diledi tekrar başlamasını istedi. olmaz dedim ama kalbim evet diyordu. zaten onun için ağlıyor sızlıyor kendimi harap ediyordum. amcası yarın görüşelim dedi bana. enderde gelir bende olur dedim. kız kardeşim ben ve amcası gezmeye gittik ama o gelmedi.çok kötüydüm yine yaptı yapacağını dedim. akşam amcası ve kız kardeşimle bara gittik. enderide çağıracağını söyledi.amcası enderle yanımda telefonla konustu ender gelmeyeceğini söyledi.amcasına yanında bizim olup olmadığını sordu olacak ki amcası valla yanımda değiller falan dedi. amcasına neden yalan söylediğini sorduğumda boşver dedi.çok kötü olmuştum çok içtim. kafa güzel oldu yani.amcası bana elleriyle meyve yedirmeye ve beimle fazla ilgilenmeye başladı.bu durumdan rahatsız oldum ama halim yoktu. kız kardeşim wc ye gittiğinde beni öpmeye kalkıştı ve benden çok hoşlandığını söylemeye başladı. tam anlamıyla bir hayvandı. bense enderi sevdiğimi sayıkladığımı hatırlıyorum. kız kardeşim geldiğinde durumu çaktırmamaya çalıstım.amcasından telefonunu istedim dısarı çıkıp enderi aradım. ona çok kötü bir sey olduğunu ve ölmek üzere olduğumu söyledim. ne olduğunu sordu söylemedim. ısrar etti sonunda amcan bana sulandı dedim ses kesildi. kız kardeşimin yanına gidip olayı anlattım. amcasına bağırdı bizi hemen eve bırak dedi.eve bıraktı.sabaha kadar kustum.ağladım.bir de annemin bu saate kadar nerdeydiniz sen içtin mi lafları arasında sabahı ettim.sabah amcası aradı.ben bu olayı kapattım dedim.akşam hiç bir sey olmadı bu konuyu konusmak istemiyorum dedim.amcası bu konusmaları endere dinlermiş. amcası çarşıda bulusalım dedi.endere söyle böyle bir sey olmadığını dedi.bende araları bozulmamsı için kavga çıkmaması için tamam dedim.enderin üzülmesini istemiyordum.sadece herseyi unutmak ve bu konuyu bir daha açmak istemiyordum.amcasıyla buluştuk bana enderin gelmediğini.gelmeyeceğini söyledi.neden dedim bilmem dedi.o kadar serefsiz bir adam ki beni tersledi kendi yarattığım birseymiş gibi davrandı.tehtitedercesine konustu.daha sonra enderi aradım.neden gelmedin dedim.bilmem gerekenleri biliyorum dedi.ne anlatacaksın bana dedi.senin saçmalıklarına ayıracak vaktim yok dedi.telefonu kapattı. mesaj çektim beni yarım saat içinde ara yoksa bir daha yüzümü görmezsin aradı tamam dedi görüşelim.amcasıyla beraber arabayla geldiler kızkardeşimi ve beni aldılar.eee derdin ne dedi. yok bir sey dedim yanlış anlasılma olmuş.sen ne yaptığını sanıyorsun dedi böyle bir seyin yanlış anlasılması mı olurmuş.firene bastı çabuk in arabadan dedi.ne dememi bekliyorsun ender dedim amcan bana sulandı.amcası bana vurmaya çalıştı ender elini tuttu kız kardeşim zaten arabadan inmişti. hepiniz şerefsizmişsiniz dedim arabadan indim eve gittik.ağladım çok ağladım.ender beni gerçekten sevip sevmiyormuydu bilmiyorum bu olaydan 3 sonra telefonda bu olay yasanmamış gibi konusmaya devam ettik.yine terketti beni.yine aramadı.ben üniversitedeydim.bu yüzden yüzyüze görüşmedik hiç.ne ben olayı unutabildim ne o.yalvardım mesajımda bana bitti de en azından rahat edeyim dedim bana bittiğini diyemedi.arkadasıma nişanlanacağını söylemiş.bunu duyunca şok oldum depresyona girdim.yalvardım bitti de içim rahat olsun diye.bir ay sonra mesaj geldi beni sevmediğiniyazmış hayatımda mutluluklar dilemiş.ağladım rahatlamıştım.bitti diyebiliyordum artık.uzun zaman sonra şimdiki sözlümle tanıstım.8 ay boyunca evimize girip çıktı.eniştemin arkadasıydı.ailem onu çok seviyordu.bana iyi birisi evlen ondan iyisini mi bulacaksın diye beyni mi yıkadılar.beni kazanmak için yapmadığı kalmadı en sonun istediği oldu kabul ettim.4 ay oluyor teklifini kabul edeli su anda parmağımda bana almış olduğu yüzük var.ailelerimiz tanıştı.ailemsi bzie geldi.istemeye geleceklerdi ama sürekli bizden kaynaklanan ailemvi problemler oldu.çok mutluydum kızlar evet seviyordum.ama tuhaflaştı.itiraf etti eski kız arkadasının aradğını ve aramızı bozmasından korktuğunu bu yüzden stresli olduğunu söyledi.aynı gün içinde karar verdik ertesi gün beni isteyeceklerdi.kararlaştık.ama akşam üzeri ablam bebeğinin karnında öldüğünü yarın gelemeyeceğini çünkü kürtaj olacağını söyledi.hemen yanına gittim.sabah oldu ablamdaydım.sözlümle buz gibi konusmalar yaptık.beni aramadı.bazen küs bazen barışık bazen deli iki aşıktık biz.herşeyimi ona vermek için hazırdım ama karsımda buna sahip çıkacak biri yoktu.duydum tekrar kız arıyormuş.derken bir gün böyle sürdüremeyeceğimi derdinin bana ne olduğunu söylemesini istedim.bana kızla birlikte olduğunu ve çıkıp gelmesinden korktuğunu söyledi.ve tabi ki vicdanıda rahat değil.beni bırakma dedi beni sevdiğini söyledi.bırakmadım.kız hala sözlümü aramaya devam ediyordu.dedim ki numarasını ver arayacağım.verdi zaten oda benim numaramı istiyormuş sözlümden.kız gayet rahat çık git hayatımızdan.seninle uğrasamıcam.ne biçim birseysin sen. bir ay sonra evleneceğiz.sen gününü göreceksin falan filan birsürü seyler söyledi. sözlüme bunu dediğimde bana kim güveniyorsa beni kim seviyorsa bende onu seviyorum dedi.neyse ayrılmadık devam ettim.şimdi küstüğümüzde 5-6 gün görüşmüyoz.bana ilgisiz seviyorum demiyor arasıra diyor o da ben sorarsam.kız zaten benimkini sürekli arıyormuş.2 gündür beni araamıyor.soğuk aramız.ayrılamıyorum.beni yalnız bıraktı.yine ben üzüldüm.yine ben yalnızım.bir kaç kez yanındayken ağladım.sarıldı benimle ağladı.nişan günümüzü erteliyor.durumunun iyi olmadığını söylüyor.bahanelerin altına saklanıyor.bazen beni sevdiğine o kadar emin oluyorum.bazense hiç sevmiyor diyorum.ne yapacağım ben.(ender kasım ayında evlendi beni düğününe davet etti.gidemedim.çünkü sözlümün akrabasıyla evleniyordu.tesadüfe bakın.sözlümle birde düğün yüzünden kavga ettik.sözlüm enderin düğününe gitti.ve bana düğüne gitmek istediğim için kızdı.hala onu sevdiğimi düşündü.delirtcek misin sen beni dedi.)(amcası o da evlenmiş) ben kaldım ortada. sözlümü bırakırsam terkeden ben olacağım.tüm suç bende olacak bir ay bekleyemedin mi diyecekler.onu seviyorum ama geleceğim için endişeliyim.ne yapacağım..sözlümde yırtacak.yani hersey istediği gibi olacak.

Cidden durumun zor yapabileceğin en iyi şey gerçekten aklı başında tarafsız sözlünüde senide tanıyan biriyle bu duyguları paylaşmak çünkü sizi en iyi sizi görenler yorumlar ..

ayyy başım ağrıdı okurken:bbo:
canım sana evlenelim diyen adam nasıl hala eski sevgilisiyle görüşür ve sen buna göz yumarsın hem kız ne cüretle diyo 1 ay sonra sözleneceğiz çekil aradan diye bu çocuk ikinizi aynı anda idare ediyo...
büyük konuşmış olmayayım ama ben böyle bi durumu asla kabul edemezdim ne demek bana kim güveniyosa onunlayım çocuk ikinizi de çantada keklik görmüş anlaşılan uyanık:mymeka:
evlilik ciddi bir iş canım kafanda bu kocaman soru işaretleri varken bu adamla evlenmek istediğine ve mutlu olabileceğine emin misin?
iki kez,üç kez yanlış insanlarla karşılaşmış olabilirsin bundan sonra da böyle olacak diye birşey yok ki:olmaz:
bence sen yaşadığın olumsuzluklardan dolayı kendini bu adama mecbur hissediyosun ama yok öle bişey canım kendine gel hayatını yakma,seni gerçekten sevdiğine inanmıyosan ve eski sevgilisiyle görüşüyosa hala biran önce bas tekmeyi gitsin.sen kendini düşün onun istediği olacak diye düşünme,ilerde sana sadık bir eş olabilecek mi bunu düşün:umursamaz:

aaaaa konu eskiymişşşkaydirigubbakcemile3
ben de çok merak ettim noldu acaba?
inşallah basmıştır o çocuğa tekmeyikötükedihüso

Back