• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynadaki gizem

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Size hiç kimsenin bilmediği bazı şeyler anlatacağım. Aynaları bilirsiniz sabahları kalktığımızda karşısına geçip kendinizi izlediğiniz, süslediğiniz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktınız mı, bakmayı hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz?

Geceyarısından sonre eğer cesaretiniz varsa karanlık odadaki bir aynaya (el aynası değil) uzun süre bakmayı deneyin. Oda pencereden gelen sokak lambalarının verdiği loş ışık altında olabilir. Eğer bunu yapmak istediğinize kendinizi emin hissediyorsanız başlayabilirsiniz.

"Baksam bile kendimden başka ne görebilirim ki" dediğinizi duyar gibiyim. Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yolunun da aynalar olduğunu biliyormuydunuz. Ya da gece uzun bir süre aynaya baktığınızla gözlerinizle göremediğiniz varlıkları yada diger bir deyişle cinleri görmek istemezmiydiniz.

Anlattıklarım size ürkütücü gelmiyor mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediğiniz küçük ve boktan bir lambanın içinde yaşayan varlıklar mı zannediyorsunuz. Peki onlarla iç içe yaşadığımızın farkında değilmisiniz. Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediğimiz bir dünyada yaşadığımız gerçeğini hiç duymadınız mı?

Hiç çevrene görmek istediğin gözle baktın mı? Denersen göreceksin ki sen farkında olmadan etrafında ki yüzlerce göz seni izlemekte....

------ALINTI-----

okumaya başlayınca içimden nevar bunda akşam yapıcam dedim ama yazının sonlarına gelince yusuf yusuf demeye başladım, amanin zepp'im ne ettin sen böyle şimdi aynayada bakamam, korku filmlerine bayılırım ama işin içine üç harfliler girince iş değişiyor

Zepp arkama biLe bakamıyorrum şuan :1shok: , insan o an neyi görmek istiyorsa neyi düşünüyorsa hayal gücü iLe herşeyi ona benzetebiLir.,gördüğü bi karartıyı biLe farkLı düşünebiLir..ama ben bu gece evde yaLnız kaLıcam Zepp :Roflol:

okumaya başlayınca içimden nevar bunda akşam yapıcam dedim ama yazının sonlarına gelince yusuf yusuf demeye başladım, amanin zepp'im ne ettin sen böyle şimdi aynayada bakamam, korku filmlerine bayılırım ama işin içine üç harfliler girince iş değişiyor

zeppim güzel demisin de sen denedin mi bunu? :1shok:

zeppppppppp canım senin garezinmi var bize:))))))) annecimmmmmmmmm hayatta bakamam gece aynaya maynaya ödüm patladı ya :(((

zepp napıyon bacım ya
yatağımın hemen yanındaki duvarda kocaman bi ayna var kafamçokkarıştıgecede yalnız yatıyorum odamda :1shok:

bende gözlerimizn yanıyla görebiliyomuşuz ama başımızı çevirince gidiyolar gibisinden bişey duymuştum.ayna kötü yaa.gece valla hayatta bakamam..zaten tek yaşıyorumm

zepp ben çocukluğumdan beri içgüdüsel olarak akşamları asla aynalara bakmam,aslında aynaları severim salonum tamamen aynalarla dolu ama evimde sadece iki ayna var biri misafir salonunda diğeri yatakodasında başka da ayna yok.akşamları aynalardan nefret ederim ama sebebini ben de bilmiyorum doğrusu dedim ya içgüdüsel birşey benimkisi..

anaa zepp nerdende buluyon ya sen bunlari deminde su acayip kizin resmi zaten gözümü bozdu simdi bide kalkmis aynada ... yi görecen diyon.zaten arada geceleri uykumdan bagirarak kalkiyom onlarida görürsem iyice kafayi yerim :bbo:tatlicadiarzu

yuh!!!diyorum buna başkada bişi diyemiyorum yani zepp!!çünkü pc yi salona kurdum peki nereye biliyormusun?? üstünde kocamaaaann bir aynanın olduğu konsülün hemen yanıbaşına ve şuan koca salonu pc nin monitör ışığı ve tv nin ekran ışığı aydınlatıyor....çünkü sevgili kocam yatarken salonun ışıklarını kapatarak uyumaya gitti....korkudan yanıma bakamıyorum heran bişiler içinden çıkacak sanıyorum...kalkıp prize gidemiyorum çünkü konsülün önünden geçmem lazım ...bakmadan geçemem şeytanKötü Kazen bak! da bak!!diye dürtecek biliyorumtatlicadiarzukafamçokkarıştıbuz kestim kız...ben hiç böyle şeylere kafa yoran veya düşünen bir hatun değilim :bbo:şimdi nerden okudum burayı....ciddi ürktüm ya:bbo:

bırrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu gece deneyecegımmm.......rast gelırseee zepppp sana yollayacagımmm......

benim odamda boy aynası vardı yatağımın tam karşısında..gece yatarken hep korkuyla yatardım..o aynaya bakmak istemezdim :çok üzgünüm: baktığımda heycanlanırdım..Ne bilim bazı şeyler görürdüm..kendimi görürdüm ama farklı görürdüm..Dudaklarım kıpırdardı sanki bana bişey söylüyomuş gibi ama ben duymazdım..yüzüm değişirdi ordaki ben diilmişim gibi.. hakikatende aynalar gece bi tuhaf..zaten geceleri aynalara bakılmazmış öyle diyolar..Ben bayadır bi korkarak uyurdum..Daha sonra o aynayı ordan kaldırttırdım anneme ama nedenini söylemedim..iyikide kaldırtmışım şimdi daha rahat ve huzurlu uyuyorum :nazar::1rolleyes:
bide arkadaşımla denemiştik o yazıdakileri, hiç bişey olmamıştıı..sanırım gerçekten istemek gerekiyo görebilmek için lülülülülülü

bende korku filmlerine bayılırım ama onlar işin içine girince çok korkuyorum. sana bi tavsiye eger olurda musallat filmini izlemeyi düşünürsen SAKIN İZLEME derim. 2 hafta kendime gelemedim. senağlamasenağlamakafamçokkarıştı:çok üzgünüm:

evet ben bi yerde okumuştum okudum zaman aynlara gece pek bakmam aklıma geliyor :1shok:

Back