Ayna ve fotoğraf

Sakalar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
20
4
33
Kızlar aynada kendime bakıyorum çok güzelim fotoğrafta bakıyorum hayata küsüyorum.Çevremizdekiler bizi ayna görüntüsünün tersi olarak görüyormuş telefondan görüntüme baktım coğu kişi yüzün güzel diyor alakası yok çok çirkin im aynanın tersinde gerçekten çok takıyorum bu durumu :KK43:

Koy bi fotoğraf bizde bakalım belki guzelsındır:KK70:

Koy bi fotoğraf bizde bakalım belki guzelsındır:KK70:
koymasam daha ya gerçekten çirkinim yada fotojenik değilim ama inanmıyorum fotojenikliğe güzel olan güzel çıkar arkadaş güzel olup çirkin çıkan görmedim çirkin olup güzel çıkan gördüm ama:) aynada beğeniyorum kendimi ama

koymasam daha ya gerçekten çirkinim yada fotojenik değilim ama inanmıyorum fotojenikliğe güzel olan güzel çıkar arkadaş güzel olup çirkin çıkan görmedim çirkin olup güzel çıkan gördüm ama:) aynada beğeniyorum kendimi ama
Ama genelde yüzümü beğenir insanlar fotoğraf çekince bu tip mi beğeniyorlar diyorum:KK43:

Ama genelde yüzümü beğenir insanlar fotoğraf çekince bu tip mi beğeniyorlar diyorum:KK43:

Aaa insan önce kendini sevecek
Sen kendini sevmezken bide ask olmak istiyorsun senı sevecek olan nıye sevsın ozamn
Bi iyilik yap kendi sev:KK66:

Herkes fotojenik olmak zorunda değil
Sen ilgisiz kaldıgın için kendini çirkin hissediyorsun galiba :-)
aynen kocada bulamayınca çirkin hissetmeye başladım acaba çirkin miyim o yüzden mi olmuyo filan resimlerde de tipsizim ama var demek ki bir sey

google play store candy diye bi uygulama var onun selfie kamerası direk ayna gibi gösteriyo ve çekiyo. 100 milyon üstü indirme var. Eğer normal görüntü istiyorsan da ayarlardan ters çevirme var. Hem kıyaslama imkanın kolay olur.

X