günaydin canim
hayirdir evlenicegini biliyorum gurbaanin ama niye tekrar aramiza döner dedin anlamadim girmicekmi kk ya yoksa???
cok yakin tanismisligim yoktur fakat harbi dobradir öyle bilir tanirim onu
günaydin canim
hayirdir evlenicegini biliyorum gurbaanin ama niye tekrar aramiza döner dedin anlamadim girmicekmi kk ya yoksa???
cok yakin tanismisligim yoktur fakat harbi dobradir öyle bilir tanirim onu
canım. bayramda evlenecek. ama evlenince dönmeyi düşünmüyor.bayağı ikna etmeye çalıştım.onun üzerine belki,,diye bir,açık kapı bıraktı...umarım döner.onu şimdi bile aramaya başladım..dönmezse gerçekten çok üzülürüm...
canım. bayramda evlenecek. ama evlenince dönmeyi düşünmüyor.bayağı ikna etmeye çalıştım.onun üzerine belki,,diye bir,açık kapı bıraktı...umarım döner.onu şimdi bile aramaya başladım..dönmezse gerçekten çok üzülürüm...
listemizde gösteriyorki KK nın favorileri belli değişmeyen ve vazgeçilemeyen isimler (sadace 2 kişiyi hiç tanımıyorum )
diğerlerin hepsini çok severim :lepi:
ama önerdiğim isime oyumu kullandım hadi bakalım hayırlı olsun a.s.
adil bir liste olmuş umarım sonuçta adil olucak alkisalkisalkis
hepside çok sevdigimiz arkadaşlar.. incitanemle esse arasında o piti piti karemals sepeti yaptım ..çıkana verdim oyumu hayırlıı ugurlu ossun vatana millete ...
bende oyumu ilk kez görüştüğüm ve çok sevdiğim yakın hissettiğim buluşma düzenlediği için kar cığıma verdim..
fakat kendisi ile konuşmadığım halde yorumlarını beğendiğim incitanemtuana ve laale yi beğeniyorum..
ben de oyumu verdim incitanemtuanaya
kendisi ile tanışmışlığım yok ama tanışmak istediğin kiişilerden hatta rüyamda bile gördüm onu :)
cümleten hayırlı olsun