herşey mükemmel görünüyor....
valla getırılen şeylere bakınca ben beleşe gitmişim dedim içimden:))
darisi basimailkkkez eli bukadar dolu geleni görüyorum valllahi cok güzelsin ama keske daha civil civil bisi giyseydin buda cok güzel ama seni biraz büyük göstermis yasin kac bilmiyorum ama.özür dilerim bu düsüncem icin ama:S
bence biraz abartı cok fazla gösterişe gitmişler.bu tarz seylerden hiç hoşlanmam
buarada alıntı yapılmasın demişsin insanlar neden senin söz fotoğraflarına alıntı yapsınki başka işleri yokmu?
Allah tamamına erdirsin, ömür boyu mutluluklar...
OOOyyy canim yaa.. annenin resmini görünce duygulandim .. benimkide agladi..
aglamamak icin insan kendini zor tutuyor dimi ...
Allah herseyin en hayirlisini göstersin bizlere...
Görüntüler,tatlilar ve sen mükemmel cikmissin...
bu kadar tatlıdan sonra allahda ağzınızın tadını bozmasın
mutluluğunuz daim olsun Allah tamamına erdirsin inşallah size huzurlu mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum
bide şunu diycem yanlı anlama canım hoş güzel bi bayansın ama kaşların cok ince birza daha kalınlaştırsan sana daha güzel yakışır
hoşcakal
nişanı evde yaptın sanırım nasıl öneriyomusun evde yapılmasını bu arada allah tamamını erdirsin mutluluklar
ben senin kıyafetını hiç beğenmedım özensiz buldum sanki yan odada uyuyomuşşunda seni uyandırmışlar haldesin okadar kilonda yok ama cok kapalı kıyafet tercih etmişsin türbanlıda deilsin yani saçınıda hangi kuafor yapmıssa cok becerıksizmiş sana yakısmayan bı modalı yaptım dıye yutturmus ben olsam eger ne o kıyafetı gıyerım ki oyle bi özel gecemde nede o sac modelını kendıme yakıstırırım zevk meseli ama benım yorumumda bu beğendim dıyenlerede sastım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?