• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylin ve Erkan Sözlendi o4.o4.2o1o

Allah tamamına erdirsin.Mutluluklar diliyorum.Bu arada pasta,tatlı,çukulatalar öldürdü beni valla.iştahım kabardı.kaydirigubbakcemile4

muhteşemsiniz. gözlerim doldu yemin ederim benim o günüm ve nekadar gereksiz insanlara gelin gittiğim geldi aklıma.
Allah hiiiiiç bozmasın nazar almayın inşallah.

Allah tamamına erdirsin.gözlerinizin içi gülüyor.inşaallah ömür boyu gözlerinizdeki mutluluk ışığı hiç sönmez.:nazar:a.s.

ay cok tsk ederimmmm
insallah nazar almayizzz
allah herkese göstersin bu günü

14. kasim nisanlaniyoruz insallah :)

aylincim...
canımm... süper görünüyosunuz.... maşallah size.. Rabbim mutluluğunuzu artırsın.. bir ömür boyu sürdürmeyi nasip etsin inşallahh... çok güzel olmuşsun... mutluluklar diliyorum opuyorumnanaktan

canım allah mesut etsin. mahsallah nekadar şey almışlar pasta baklava lokum meyve cerez allah allahohaoldumsmile

Allah tamamına erdirsn canım inşallah cok mutlu olursunuz, ben de yarın hem annem hem babamla tanıstırmayı dusunuyorum:)))

allah tamamına erdirsin canım
mutlulugun gözlerinden okunuyor
:nazar:

tesekkür ederim herkesin basina insallahhhh

darisi basima:D ilkkkez eli bukadar dolu geleni görüyorum valllahi:Dcok güzelsin ama keske daha civil civil bisi giyseydin buda cok güzel ama seni biraz büyük göstermis yasin kac bilmiyorum ama.özür dilerim bu düsüncem icin ama:S

Back