Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben senin kıyafetını hiç beğenmedım özensiz buldum sanki yan odada uyuyomuşşunda seni uyandırmışlar haldesin okadar kilonda yok ama cok kapalı kıyafet tercih etmişsin türbanlıda deilsin yani saçınıda hangi kuafor yapmıssa cok becerıksizmiş sana yakısmayan bı modalı yaptım dıye yutturmus ben olsam eger ne o kıyafetı gıyerım ki oyle bi özel gecemde nede o sac modelını kendıme yakıstırırım zevk meseli ama benım yorumumda bu beğendim dıyenlerede sastım valla
ben senin kıyafetını hiç beğenmedım özensiz buldum sanki yan odada uyuyomuşşunda seni uyandırmışlar haldesin okadar kilonda yok ama cok kapalı kıyafet tercih etmişsin türbanlıda deilsin yani saçınıda hangi kuafor yapmıssa cok becerıksizmiş sana yakısmayan bı modalı yaptım dıye yutturmus ben olsam eger ne o kıyafetı gıyerım ki oyle bi özel gecemde nede o sac modelını kendıme yakıstırırım zevk meseli ama benım yorumumda bu beğendim dıyenlerede sastım valla
bende sizin bu yorumunuza şaşırdım doğrusuboshayallersmile
insanların mutlu günlerini sırf sizin zevkinize uymuyor diye böylesine acımasızca
bi çırpıda yorumlamanız hiç hoş olmamış
neyse konu sahibi arkadaşım Rabbim mutlu mesut etsin Allah utandırmasın tatlım
çok yakışmışsınız umarım herşey gönlünce olur
mutluluklar dilerima.s.
lütfen brbrmze karşı bıraz dha sevıyelı olabılırmıyız!
madem beyenmedınız eyvallahta,
bu sekıldemı elestırmenız gerekıyor?
sızı aynı sekılde baska bırı elestırse hemde bu kadar acımasızca sız ne hıssederdınız?
sız cokmu mukemmel gıyınıyorsunuz?
herkesın kendıne gore bır zevkı var
arkadasımız cok beyenerek aldı ve gıydı o kıyafetı ve bence gayette sık!
elestıreceksenız lutfen kalp kırmadan elestırın bu kadar kaba bı sekılde degıl..!!!
beğenmediysen eğerki, bana göre değl yazarsın çıkarsın yada beğenmedim de ok !
ama bu kadar ağır olma HAKKINI size kimse vermedi Terbiyesizlik bu ötesi yok alsanaalsanasmile
bence kaale bile almayın böyle insanları.
ne yapmaya çalışıyor anlamadım? beğenmediysen bir uslübu vardır söylersin ama bu yaptığı terbiyesizlik resmen. daha fazla yazmıyorum çünkü sinirleniyorum.
avukatlık belgeniz nerde kaydirigubbakcemile3 eleştiriler insanları geliştirir fakat sizde oyle bi umut goremıyorum ben
eleştiriye kapalı olanlar nasılda azgın panter gibi atladılar ustume eger ki haklı olmasaydım bu elestırıyı yapmazdım sahte bı yazıyla evet ay cok guzel olmussun derdım buraya sırf yazmak ıcın yazan arkadaslardan deılım ben bı arkadas oncekı sayfada kaslarının ınce oldugundan soz etmıs hosuma gıttı ınsanlar bazen kendılerının dısardan nasıl gorundugunun farkında olmayabılır bende arkadasın farkında olması ıcın yazdım o kadar yorumlar bazen acıtıcı olabılır evet ama bosuna deıldır soylenenler yorumlar ders nıtelıgı tasır herzaman
Allah mutlu etsin
avukatlık belgeniz nerde kaydirigubbakcemile3 eleştiriler insanları geliştirir fakat sizde oyle bi umut goremıyorum ben
eleştiriye kapalı olanlar nasılda azgın panter gibi atladılar ustume eger ki haklı olmasaydım bu elestırıyı yapmazdım sahte bı yazıyla evet ay cok guzel olmussun derdım buraya sırf yazmak ıcın yazan arkadaslardan deılım ben bı arkadas oncekı sayfada kaslarının ınce oldugundan soz etmıs hosuma gıttı ınsanlar bazen kendılerının dısardan nasıl gorundugunun farkında olmayabılır bende arkadasın farkında olması ıcın yazdım o kadar yorumlar bazen acıtıcı olabılır evet ama bosuna deıldır soylenenler yorumlar ders nıtelıgı tasır herzaman
eleştiriden bi halt anlamayan kafalar bı araya gelmiş kızıda övüyolar zevksizler
ha bide eleştiriyi tartışma boyutuna getirdiler düşüncemi vede yorumumu yaptım sokak kadınları muhabbetını ortaya sergilediler begenen kadar begenmeyende olacak ben begenmedım dogal olarak tutumlarıyla ınsanların sevıyesı nasılda belli oluyo