• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylin ve Erkan Sözlendi o4.o4.2o1o

bu arada aylin çok hainsin o mamalarda ne öylecokacimcoook
maşallah söz değil ziyafet yapmışsınız sanki delikafadulden

ben senin kıyafetını hiç beğenmedım özensiz buldum sanki yan odada uyuyomuşşunda seni uyandırmışlar haldesin okadar kilonda yok ama cok kapalı kıyafet tercih etmişsin türbanlıda deilsin yani saçınıda hangi kuafor yapmıssa cok becerıksizmiş sana yakısmayan bı modalı yaptım dıye yutturmus ben olsam eger ne o kıyafetı gıyerım ki oyle bi özel gecemde nede o sac modelını kendıme yakıstırırım zevk meseli ama benım yorumumda bu beğendim dıyenlerede sastım valla

lütfen brbrmze karşı bıraz dha sevıyelı olabılırmıyız!
madem beyenmedınız eyvallahta,
bu sekıldemı elestırmenız gerekıyor?
sızı aynı sekılde baska bırı elestırse hemde bu kadar acımasızca sız ne hıssederdınız?
sız cokmu mukemmel gıyınıyorsunuz?
herkesın kendıne gore bır zevkı var
arkadasımız cok beyenerek aldı ve gıydı o kıyafetı ve bence gayette sık!
elestıreceksenız lutfen kalp kırmadan elestırın bu kadar kaba bı sekılde degıl..!!!

ben senin kıyafetını hiç beğenmedım özensiz buldum sanki yan odada uyuyomuşşunda seni uyandırmışlar haldesin okadar kilonda yok ama cok kapalı kıyafet tercih etmişsin türbanlıda deilsin yani saçınıda hangi kuafor yapmıssa cok becerıksizmiş sana yakısmayan bı modalı yaptım dıye yutturmus ben olsam eger ne o kıyafetı gıyerım ki oyle bi özel gecemde nede o sac modelını kendıme yakıstırırım zevk meseli ama benım yorumumda bu beğendim dıyenlerede sastım valla

beğenmediysen eğerki, bana göre değl yazarsın çıkarsın yada beğenmedim de ok !
ama bu kadar ağır olma HAKKINI size kimse vermedi Terbiyesizlik bu ötesi yok alsanaalsanasmile

bence kaale bile almayın böyle insanları.
ne yapmaya çalışıyor anlamadım? beğenmediysen bir uslübu vardır söylersin ama bu yaptığı terbiyesizlik resmen. daha fazla yazmıyorum çünkü sinirleniyorum.

avukatlık belgeniz nerde kaydirigubbakcemile3 eleştiriler insanları geliştirir fakat sizde oyle bi umut goremıyorum ben

eleştiriye kapalı olanlar nasılda azgın panter gibi atladılar ustume :1: eger ki haklı olmasaydım bu elestırıyı yapmazdım sahte bı yazıyla evet ay cok guzel olmussun derdım buraya sırf yazmak ıcın yazan arkadaslardan deılım ben bı arkadas oncekı sayfada kaslarının ınce oldugundan soz etmıs hosuma gıttı ınsanlar bazen kendılerının dısardan nasıl gorundugunun farkında olmayabılır bende arkadasın farkında olması ıcın yazdım o kadar yorumlar bazen acıtıcı olabılır evet ama bosuna deıldır soylenenler yorumlar ders nıtelıgı tasır herzaman

söz dedigimiz kücük bir kutlamadir... saclarim KISA, böyle istedim böyle yapti arkadasim. ben beyendim kusura bakma canim. cok makyaj da sevmiyorum. kollarim acik da giyemem kisa da giyemem kayinpederin yaninda. sen nasil yasiosun tarzin nedir bilemem ama benim tarzim budur!!!!!
giymezsende giyme ben cok beyendimm, beyenen arkadaslarada tsk ederimm

ne bu yaa insan bi mutluluk diler, elestirdigi seye bak alla alla :sinifsinif:

bende sizin bu yorumunuza şaşırdım doğrusuboshayallersmile
insanların mutlu günlerini sırf sizin zevkinize uymuyor diye böylesine acımasızca
bi çırpıda yorumlamanız hiç hoş olmamış:delphin:

neyse konu sahibi arkadaşım Rabbim mutlu mesut etsin Allah utandırmasın tatlım
çok yakışmışsınız umarım herşey gönlünce olur
mutluluklar dilerima.s.

öncelikle tsk ediyorum sana, böyle acimasizca insanlarda var maleseff kaydirigubbakcemile

aminn tsk ederim canim olumunekankayizsmile

lütfen brbrmze karşı bıraz dha sevıyelı olabılırmıyız!
madem beyenmedınız eyvallahta,
bu sekıldemı elestırmenız gerekıyor?
sızı aynı sekılde baska bırı elestırse hemde bu kadar acımasızca sız ne hıssederdınız?
sız cokmu mukemmel gıyınıyorsunuz?
herkesın kendıne gore bır zevkı var
arkadasımız cok beyenerek aldı ve gıydı o kıyafetı ve bence gayette sık!
elestıreceksenız lutfen kalp kırmadan elestırın bu kadar kaba bı sekılde degıl..!!!

ah caniim hosgeldin topigime, böle insanlar oluyor istee malesefff aldirmiyorumm

beğenmediysen eğerki, bana göre değl yazarsın çıkarsın yada beğenmedim de ok !
ama bu kadar ağır olma HAKKINI size kimse vermedi Terbiyesizlik bu ötesi yok alsanaalsanasmile

terbiyesiz istee, kendisi manken sanirim kaydirigubbakcemile3
göbek atsin ozaman

bence kaale bile almayın böyle insanları.
ne yapmaya çalışıyor anlamadım? beğenmediysen bir uslübu vardır söylersin ama bu yaptığı terbiyesizlik resmen. daha fazla yazmıyorum çünkü sinirleniyorum.

kendini beyenmis istee, yok ka$IM inceymiss yok cok kapaliymisimm
orami buramimi gösterim yaa
ben böle yetistim böyle giydim alla hallah, resimde görünmüyor bile kaslarim dogru duruz, nasil tespit ettiyse töbe töbe yaa

sözlüm böyle beyeniyor bende böyle beyeniyorumm böyle yapiyorum size ne yani

avukatlık belgeniz nerde kaydirigubbakcemile3 eleştiriler insanları geliştirir fakat sizde oyle bi umut goremıyorum ben

kiza bak yaa kendini beyenmis, delimidir nedir yaa
burnu havada insanlari hic sevmem

eleştiriye kapalı olanlar nasılda azgın panter gibi atladılar ustume :1: eger ki haklı olmasaydım bu elestırıyı yapmazdım sahte bı yazıyla evet ay cok guzel olmussun derdım buraya sırf yazmak ıcın yazan arkadaslardan deılım ben bı arkadas oncekı sayfada kaslarının ınce oldugundan soz etmıs hosuma gıttı ınsanlar bazen kendılerının dısardan nasıl gorundugunun farkında olmayabılır bende arkadasın farkında olması ıcın yazdım o kadar yorumlar bazen acıtıcı olabılır evet ama bosuna deıldır soylenenler yorumlar ders nıtelıgı tasır herzaman

sizin kafa gidip geliyor sanirim ugrasacak baska birsey bulamadiniz sanirim
BEN KENDIMI BÖYLE BEYENIYORUM SIZE NEEE?????????
ha farkinda olmam icin yazmismismisss, ben senin lafinimi dinlicem
kaydirigubbakcemile
Allah mutlu etsin

tsk canim

tabi tabi öyle güzelim bunlarda senin avunmaların işteboshayallersmile
kendi hayatın da var olan bazı şeylerin eksikliğini başkalarını mutsuz ederek
tamamlamaya çalışan kendisine en ufak bi itiraz geldiğin de ise ancak alaylı bi üslupla saldırıya geçebilecek kadar cahilsin işte biz anladık anlayacağımızı da
bu huy sana huy değil:delphin:

arkadaşı birazcık incelemek istedim acaba yalnızca bu topicte mi olumsuzluk sembolu diye ama genelde bi çok mesajı öyle onun için kimse kaile almasın ( ben dahil) imzama tikkat LÜTFEN :jeyyar:

ha bide eleştiriyi tartışma boyutuna getirdiler düşüncemi vede yorumumu yaptım sokak kadınları muhabbetını ortaya sergilediler begenen kadar begenmeyende olacak ben begenmedım dogal olarak tutumlarıyla ınsanların sevıyesı nasılda belli oluyo

eleştiriden bi halt anlamayan kafalar bı araya gelmiş kızıda övüyolar zevksizler

ha bide eleştiriyi tartışma boyutuna getirdiler düşüncemi vede yorumumu yaptım sokak kadınları muhabbetını ortaya sergilediler begenen kadar begenmeyende olacak ben begenmedım dogal olarak tutumlarıyla ınsanların sevıyesı nasılda belli oluyo

kendi düüsncelerini kendine saklayabilirsin artik
seni kayla almiyorum bile
zevksiz olanda sensinnn oldumu cicim
güle güle!!!

Asliiiiiiiiiii
naber canimmm nasilsinn
hazirliklar nasil gidiyorr

kimse cevap yazmasin su kendini beyenmis kiza bosverinnn
dahada uzayacak

Back