• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylin ve Erkan Sözlendi o4.o4.2o1o

herşey mükemmel görünüyor....
valla getırılen şeylere bakınca ben beleşe gitmişim dedim içimden:))

bizde cok sasirdik yaaa, bizde beklemiyorduk bukadarinii acikcasi olumunekankayizsmile

darisi basima:D ilkkkez eli bukadar dolu geleni görüyorum valllahi:Dcok güzelsin ama keske daha civil civil bisi giyseydin buda cok güzel ama seni biraz büyük göstermis yasin kac bilmiyorum ama.özür dilerim bu düsüncem icin ama:S

canim ben 20 yasindayim... etli butlu oldugum icin anca bu güzel gitti :1:
söz bu, civil civila gerek yok bence...
simdi zayiflama asamasindayim tabiki insallah basaricam basariyorumdaa 6 kg gitti neredeysee

buarada alıntı yapılmasın demişsin insanlar neden senin söz fotoğraflarına alıntı yapsınki başka işleri yokmu?

bence biraz abartı cok fazla gösterişe gitmişler.bu tarz seylerden hiç hoşlanmam

buarada alıntı yapılmasın demişsin insanlar neden senin söz fotoğraflarına alıntı yapsınki başka işleri yokmu?

mutluluk dileyeceginize yazdiginiz seye bakinn, BEN COK MEMNUN KALDIm siz beyenmediyseniz size kalmiss...
Neden bukadar sert yazdiginizida anlayamadim dogrusuuu!!!!!!!!!

OOOyyy canim yaa.. annenin resmini görünce duygulandim .. benimkide agladi..
aglamamak icin insan kendini zor tutuyor dimi ...
Allah herseyin en hayirlisini göstersin bizlere...

Görüntüler,tatlilar ve sen mükemmel cikmissin...

OOOyyy canim yaa.. annenin resmini görünce duygulandim .. benimkide agladi..
aglamamak icin insan kendini zor tutuyor dimi ...
Allah herseyin en hayirlisini göstersin bizlere...

Görüntüler,tatlilar ve sen mükemmel cikmissin...

ayyy canim benim sagol yaaa, tsk ederimmm. insallah ikimizinde bahti güzel oluuur,,, hep mutlu oluruzz

bu kadar tatlıdan sonra allahda ağzınızın tadını bozmasın

aminn cok tsk ederiimmm

mutluluğunuz daim olsun Allah tamamına erdirsin inşallah size huzurlu mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum :nazar:

mutluluğunuz daim olsun Allah tamamına erdirsin inşallah size huzurlu mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum

bide şunu diycem yanlı anlama canım hoş güzel bi bayansın ama kaşların cok ince birza daha kalınlaştırsan sana daha güzel yakışır

hoşcakal

mutluluğunuz daim olsun Allah tamamına erdirsin inşallah size huzurlu mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum

bide şunu diycem yanlı anlama canım hoş güzel bi bayansın ama kaşların cok ince birza daha kalınlaştırsan sana daha güzel yakışır

hoşcakal

yooo ince degill, resimlerde okadar belli bile degil

abartma canim kaslarim okadarda ince degil ben memnunum

nişanı evde yaptın sanırım nasıl öneriyomusun evde yapılmasını bu arada allah tamamını erdirsin mutluluklar

nişanı evde yaptın sanırım nasıl öneriyomusun evde yapılmasını bu arada allah tamamını erdirsin mutluluklar

nisan degil söz yaptik ama ayni nisan gibi oldu... evin büyüklügüne ve akrabagnin büyüklügüne bagli.. biz 27 kisiydik evde... tabi yorucuyduu kalabaliktii...
ama güzel oldu..

nisanim salonda olucak 300 kisilik

ben senin kıyafetını hiç beğenmedım özensiz buldum sanki yan odada uyuyomuşşunda seni uyandırmışlar haldesin okadar kilonda yok ama cok kapalı kıyafet tercih etmişsin türbanlıda deilsin yani saçınıda hangi kuafor yapmıssa cok becerıksizmiş sana yakısmayan bı modalı yaptım dıye yutturmus ben olsam eger ne o kıyafetı gıyerım ki oyle bi özel gecemde nede o sac modelını kendıme yakıstırırım zevk meseli ama benım yorumumda bu beğendim dıyenlerede sastım valla

ben senin kıyafetını hiç beğenmedım özensiz buldum sanki yan odada uyuyomuşşunda seni uyandırmışlar haldesin okadar kilonda yok ama cok kapalı kıyafet tercih etmişsin türbanlıda deilsin yani saçınıda hangi kuafor yapmıssa cok becerıksizmiş sana yakısmayan bı modalı yaptım dıye yutturmus ben olsam eger ne o kıyafetı gıyerım ki oyle bi özel gecemde nede o sac modelını kendıme yakıstırırım zevk meseli ama benım yorumumda bu beğendim dıyenlerede sastım valla

bende sizin bu yorumunuza şaşırdım doğrusuboshayallersmile
insanların mutlu günlerini sırf sizin zevkinize uymuyor diye böylesine acımasızca
bi çırpıda yorumlamanız hiç hoş olmamış:delphin:

neyse konu sahibi arkadaşım Rabbim mutlu mesut etsin Allah utandırmasın tatlım
çok yakışmışsınız umarım herşey gönlünce olur
mutluluklar dilerima.s.

Back