Aylin ve Erkan Sözlendi o4.o4.2o1o

vay vay vay :asigim: hayranlıkla baktım her bir kareye :nazar:
annenin ağlaması çok duygulandırdı beni mafoldumben
eniştecik hep mutlu etsin inşallah seni
bak gördünmü hiç öyle telaşlanacağın kadar yokmuş
herşey konuştuğumuzdan dahada mükemmel olmuş
canım benimm allah tamamına erdirsin :nazar:

tsk ederim canim benimmmmmmm
amin insallahh

evet cok güzeldi cnm yaa
okadar cok sey getirmislerki sasirdik mutlu oldukk...

neden hafif makyaj yaptigimi sölemis bir kac kisi.... canliii bana baktiginizda inanin makyaj sade degildiii... fotoda sade görünmüs olabilir ama boya küpü de olmak istemedim... doru hafif ruj sürebilirdim ama o da beni yasli gösteriyo kaydirigubbakcemile3

tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Mutluluğunuz gözlerine yansımış :D

öncelikle hayirli olsun canim...allah tamamina erdirsin....mutlulugunuz daim olsun insallah..

darisida tüm istenyenlerin basina...(aminnnnnnnnnnnn bende görecem mi o günleri acaba) ah babam bi evet deseeee.:Saruboceq:

öncelikle hayirli olsun canim...allah tamamina erdirsin....mutlulugunuz daim olsun insallah..

darisida tüm istenyenlerin basina...(aminnnnnnnnnnnn bende görecem mi o günleri acaba) ah babam bi evet deseeee.:Saruboceq:

a´minnnn
ah canimmm
allah hakkinda hayirlisini versin cnmm

a´minnnn
ah canimmm
allah hakkinda hayirlisini versin cnmm

sagol canim....inan artik rüyalarima bile girmeye basladi...biz malesef ayri ülkelerdeyiz o yüzden daha istemeye tanismaya gelmeleri yaklasik 4 ay var, biz türkiyeye izine gitigimizde gelebilecekler....babam simdiden basladi canina okuyacagim o damadin demeye neyse yinede damat diyor ya buda iyi birsey sayilir....sevgilim desen bir baska her lafi acildiginda yazik bi heycan basiyor simdiden basladi soguk soguk ter dökmeye onada kiyamiyorum...hatta ben iceri girmesem olmazmi diyor yazik...eyvahedigeldismile

Oh oh oh gelen hediyelere bakın amma çok.sositososito Hayırlısı olsun tatlım allah devamını getirtsin. Mutluluklar.alkisalkisalkis

tü tü tüüü.. MAAŞALLAHHHHHH...

hersey süper görünüyo canımcım tabi sizde çok yakışmışsınız darısı tüm sevenlere olsun inşallah sizde bir yastıkta kocayın tatlışımmmma.s.a.s.a.s.

bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah....darısı başımızzaaaa:kedi:

Babası ne taktıı kıızzzz :roflol:

Allah mesut etsinnn :1hug:

Tebrikler canım allah mutluluğunuzu daim etsin

cok tsk ederim herkese

babasi birsey takmadi
annesi re$at takti

Allah tamamında erdirsin canım.. gözlerinizin ışıltısı sönmesin hiç

aminnnnnnnnn tsk ederimmmm
nisanimizda insallah 14 kasim

Allah mesut etsin insallah, tamamina erdirsin. ya tatlilarina icim gitti, canim cekti ya kaydirigubbakcemile3

Mutluluklar dilerim.... Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah....

Back