• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylık masrafiniz ne kadar

yagmurgozlum54

Büyük insɑn dinlemeyi bilendir
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
891
237
103
Konuyu açacak yer bulamadım,o yüzden burayı uygun gördüm. Eşimle aylık masraflar yüzünden sürekli didişme halindeyiz:( sigara, kuaför,kontur çocuklarla dışarı çıkma afedersiniz pedine kadar hepsini hesapladim. Yaşadığım yerde kuafor fiyatları biraz uçuk günde 10 tane bazen 7 tane sigaram var aylik zorunlu masrafim 280 tl sizin aylık masrafınız ne kadar?kısmam gerekecek kadar çok harcadığımi düşünmüyorum ama, yinede önerilerinizi incitmeden sunarsanız sevinirim teşekkürler

Benim aylık masrafım (ağda, ped) 10 tl.

1 sene içinde 2 kere saç kestiririm 3 4 kere kas aldiririm o kadar.
Arada sırada kıyafet alırım bazen her ay bazen 3 4 ayda 1.

280 çok muymuş
işte kendi paranızı kazanmazsanız
harcadığınız iki kuruş da göze batar
benim aylık masrafım aydan aya değişiyor ayda 300 tl civarı benim sadece kitap , hobi vs. masrafım
kozmetik her zaman almıyorum ama mutlaka 100-200 tl her ay kıyafete ya da ayakkabıya gider
kuaför masrafım yok çünkü gitmiyorum
gönlümce harcarım hesap vereceğim kimse yok çünkü kendi paramı kazanıyorum

280 çok muymuş
benim aylık masrafım aydan aya değişiyor ayda 300 tl civarı benim sadece kitap , hobi vs. masrafım
kozmetik her zaman almıyorum ama mutlaka 100-200 tl her ay kıyafete ya da ayakkabıya gider
. İncitmeden dedim ama yargısız infaz yapıyorsunuz calismamak benim tercihim değil eşim kesinlikle çalışmama karşı bununla ilgili çok tartışmamız olmuştur

280'in nesi çok? Benle evlense kapının önüne koyardı demek ki ehehe ama kendi paranızı kazanmıyor, harçlık alıyorsanız bu adama 100 lira da batar ben size söyleyeyim. Gene de yazayım masraflarımı.

Ağda masrafım yok lazer epilasyona gitmiştim. Tek tük çıkan yerleri de jiletle alıyorum. Ayda bir kaş ve dudak üstü aldırmaya giderim (benim geç çıkıyor) 13 tl veriyorum. Kuaföre de ayda bir gidiyorum onun masrafı oluyor tabi biraz. Sigara içmiyorum, bazen kahvenin yanında canım çeker 1 paket alırım onu da zaten 1 ayda falan anca bitiririm. Spor salonuna gidiyorum oraya peşin ödedim ama taksitle ödesem aylık 130 tl gibi bir şey olurdu. Çok kitap ve kıyafet alırım, ayakkabıya da düşkünlüğüm vardır. Kozmetik masrafım pek yok. Yani kişisel zorunlu masraflarım çok değil, zevk alışverişi yapıyorum daha çok.

. İncitmeden dedim ama yargısız infaz yapıyorsunuz calismamak benim tercihim değil eşim kesinlikle çalışmama karşı bununla ilgili çok tartışmamız olmuştur

tam tahmin ettiğim gibi bir hayat
madem onun bu isteğine tamam dediniz o ne kadar derse o kadar harcayacaksınız
diyelim ki adam öldü Allah Korusun ne yapacaksınız
ya da Allah korusun çalışma yeteneğini kaybetti ne yapacaksınız hiç mi düşünmüyorsunuz bunları

Benim aylık masrafım (ağda, ped) 10 tl.

1 sene içinde 2 kere saç kestiririm 3 4 kere kas aldiririm o kadar.
Arada sırada kıyafet alırım bazen her ay bazen 3 4 ayda 1.
5 TL ye nerde ağda yapılıyor? ve bir paket 10 lu ped nasıl yetiyor günde 3 defa değiştirmeniz gerekiyor sağlığınız için umarım bilginiz vardır herhalde 3 gün adet görmüyorsunuz

280 çok muymuş
Kendi paramı kazanamıyorum 1 yıldır,
Harcadığım kuruşlar gözüme batıyor,ona batıyor mu bilmiyorum,
17 yaşımdan beri çalışıyordum ben,şimdi işe yaramıyorum,
Hep öyle hissederdim,o da bir kere hissettirdi ama pişman oldu,
Ama bana o fikri empoze etti,işe yaramazın tekiyim,
Para kazanmıyorsam öleyim mi ne ki?

. Bu konu ile ilgili yorumları okumak istiyorum hangi kısımda bulabilirim yardımcı olurmusunuz?

Bu bölümde var bir derdim var bölümünde. Ama kaçıncın sayfada bilemem tabi. Ben genelde yanına bir derdim var, kadınlar kulübü falan ekleyip istediğim konuyu yazıp aratıyorum bir kaç şekilde google da cıkıyor

tam tahmin ettiğim gibi bir hayat
madem onun bu isteğine tamam dediniz o ne kadar derse o kadar harcayacaksınız
diyelim ki adam öldü Allah Korusun ne yapacaksınız
ya da Allah korusun çalışma yeteneğini kaybetti ne yapacaksınız hiç mi düşünmüyorsunuz bunları
. Söz konusu olan benim hayatımın geneli değil bir parçası ikincisi Allah gecinden versin birşey olsa maaşı var ve çalışamayacak duruma gelirse o zaman tekrar konu gündeme gelir ve değerlendirme yapılır

Kusura bakmayın kendi parasını kazanmayıp yine de sigarasından vazgeçemeyip bu zehir için kocanızdan para istemek zorunda kalmaktan gocunmadığınız için kırıcı olmamak için susuyorum:işsiz:
Diğer bütün masraflarınız normal ve kadın olarak hakkınızdır

Kendi paramı kazanamıyorum 1 yıldır,
Harcadığım kuruşlar gözüme batıyor,ona batıyor mu bilmiyorum,
17 yaşımdan beri çalışıyordum ben,şimdi işe yaramıyorum,
Hep öyle hissederdim,o da bir kere hissettirdi ama pişman oldu,
Ama bana o fikri empoze etti,işe yaramazın tekiyim,
Para kazanmıyorsam öleyim mi ne ki?
Tabikide öyle değilsin at bu düşünceleri kafandan biran önce asıl biz kadınlar olmazsak erkekler bi işe yaramaz

Bu konuda masraflar cok az cıktı :KK45:

Bi ara yine böyle bir konuda 2000tl ye kadar cıkmıstı ortalama 500 700dü

Benim masrafım da cook azdır hatta yok denecek kadar az. 20 belki aylara bölünce

Back
X