Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun telefonun canım benim23250 bu ay. 15 bini telefon almıştım ondan dolayı fazla geldi diğer aya daha düşer insallah
Teşekkür ederim ablacımHayırlı olsun telefonun canım benim
24000 tl benim kart annemin karti da kullanmıştım.10.000 tl de annemin kart geldi.Bir ara ucuz taksitli nakit avans vardi çektim cektim birikime yatırdım. 34.000 tl ödeyeceğim paralar hazır günlük vadelide tutuyorum ödeyeceğim güne kadar çalıştırıyorum boşa erken ödemiyorum.Tamamini ödeyince de faiz de olmuyor.İnşallah haziranda bitiyor kredi kartı borçlarım.Merhaba hanımlar konu başlığından da anlaşılacağı üzere aylık kredi kartı borcunuz ne kadar geliyor?
Market giderleri 2000 borcumuz var 23 binde borç ödüyoruzMerhaba hanımlar konu başlığından da anlaşılacağı üzere aylık kredi kartı borcunuz ne kadar geliyor?
Her ay değişiyor .Bu ay 58.097 tlMerhaba hanımlar konu başlığından da anlaşılacağı üzere aylık kredi kartı borcunuz ne kadar geliyor?
Benim de kredi kartı toplam borcum bu şekildeben 1 senedir aşırı mecbur kalmadıkça kullanmıyorum , alışveriş yapmıyorum
biraz borcu vardı düşürdüm. bu ay asgari ödeme tutarı 120 küsür lira çıktı
kalan azıcık bişeyi de bu ay öderim
ben bundan sonra sadece taksit ihtiyacım olduğunda kullanıcam kredi kartınıBenim de kredi kartı toplam borcum bu şekilde
Işbank maksimum kartı troya çevirdim o yüzden 2 adet kart borcu
Normalde yıllardır 1 adet kredi kartım oldu
Şu an troy olanı kullanıyorum maksimum olanı kullanmıyorum onun taksitleri bitince kullanıma kapatacağım
Ben nakit para kullanmayıp bütün alışverişlerimi hemen hemen kredi kartıyla yapıp her ayın 15 inde bütün borcumu ödüyorum.ben bundan sonra sadece taksit ihtiyacım olduğunda kullanıcam kredi kartını
bankalar da msj atıp duruyor 100 bin küsür aylık limit tanımlamak için
ziraat bankası geçen 171.000 tl limit olması için msj attı , reddettim tabi
ben alışveriş faizinden dolayı bıraktım artık sık sık kredi kartı kullanmayıBen nakit para kullanmayıp bütün alışverişlerimi hemen hemen kredi kartıyla yapıp her ayın 15 inde bütün borcumu ödüyorum.
Peşin fiyatına taksitli ödemeleri kredi kartımla yapıyorum