• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylık kişisel harcamanız ne kadar?

Yarın mango indirimi başlıyormuş ,al sana masraf işte! Ee,alma !diyeceksiniz ama indirimi çok seviyorum.Zaten son 3-4 yılda ederinden fazlasına etiket biçiyorlar.😡

Mangoda bazen cok iyi seyler oluyor ama cogu cul caput fikrimce. Bir sezondan fazla gitmez gibime geliyor ust giyim. Alt giyim ve bazi elbiseler iyi, ceketler yikanabiliyor. Zara'da da var mi biliyor musunuz :KK73:

Evet 👍🏻
Mangoda bazen cok iyi seyler oluyor ama cogu cul caput fikrimce. Bir sezondan fazla gitmez gibime geliyor ust giyim. Alt giyim ve bazi elbiseler iyi, ceketler yikanabiliyor. Zara'da da var mi biliyor musunuz :KK73:
Katılıyorum,iki çaput ancak beğendim. :)) zara 16 Haziran uygulamada,17 Haziran mağazalarda.💫☄️

Siz beni dinleyin... mango out, çeyrek altın in 😀 geçen gün teke tek programında astrologlar bile söyledi :KK45:
Pandemide maaş zaten birikti .Aman boş ver ölümlü dünya 👀Yaşlanınca zaten ne giyinebilcez ne de gezebilcez.Hayat felsefemi baya değiştirdim ben,eskiden böyle değildim valla🤣

Pandemide maaş zaten birikti .Aman boş ver ölümlü dünya 👀Yaşlanınca zaten ne giyinebilcez ne de gezebilcez.Hayat felsefemi baya değiştirdim ben,eskiden böyle değildim valla🤣

Katiliyorum, 2 aydir tek cop almadim kendime kurudum valla. Patlayip gidicem ondan korkuyorum :olamaz:

Ben şimdi gittim kız Mangoya Zarada çok kuyruk vardı. Bir şey beğenmedim öyle ahım şahım buna da sevdalıyım dediğim bir şey olmadı yani
mango'da mı yoktu?Ben de sitesinde dolanıyorum da çoğu polyester.İzmir'in sıcağında polyester adamı cayır cayır yakar.:halay:İncik boncuk beğendim.Ama Zara aşığıyım.:KK200:yüzde doksan beğeniyorum ürünlerini.

Back
X