- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
Allah sağlık versin cnm gerisi boşUla vicdansizlar sayenizde fakir ve bakimsiz olduguma kanaat getirdim.
süpermişBen de anneme narmatik almistim cok seviyo nari kasiklar yer diye.. Annem " bunu alacagina 2 kilo nar alaydin" dediydi.
Kimya labaratuvarı gibi maşallahÇay ağacı sabunu ya da keçi sütü sabunu temizleme için, lavanta suyu B3 ve glikolik asit karışımım var tonik olarak, nemlendirici olarak pirinç kepegi yağı ve hyaluronik asit dönüşümlü kullanıyorum, ve c vitamini serumu gün aşırı sürüyorum, bu gece bakımı, gündüz ise yıkadıktan sonra hemen güneş kremimi sürüyorum ayrıca Alfa lipoik asit içiyorum antioksidan olarak
Özellikle son cümlenizi kendimde uygularım. Bir dönem gereksiz kozmetiğe yatırmıştım paramı(çok pahalı şeyler değil ama yine de evde boş boş duruyorlardı)İnsta vs hesaplarından blogger takip ediyorsan bırak.
Ben bunları takip ettiğim dönemde çok fazla alışveriş yapıyordum.
Kullanmıyorum da çoğu şeyi, bıraktım.
Şimdi ihtiyacım oldukça alıyorum.
Parfüm vs ben de orijinal tercih ederim. Onu da eşim yıl dönümü hediyesi vs alır.
Bence anahtarın bitirmeden yenisini almamalıyım olmalı.
ya hiç yokluk görmediniz yada çok yokluk gördünüz acısını çıkarıyosunuz yoksa umrunuzda olmamasına şaşırıyorumParfüm değil de bir saate 700 tl verdim. Hala bekarım ama harcamam çok . Kendimi durduramıyorum. Cebimde param az olsa bile kuaförlerden kremlerden vazgeçemiyorum. Mesela şuan ayın 15 ine var daha ama çok az param kaldı.Umrumda olmuyor bugün gidip eczaneden yine krem alcam
Rica etsem bana da yazar mısınız? Ozellikle cilt bakımı için yardıma ihtiyacım var sanırım.Lavanta suyu gözenek sıkılaştırır mesela canım
Özelden yazıyorum
O konuyu görmedim canım. Kızıma Mustela nın tüm ürünlerini alıyorum,doktor önermişti. O da mı zararlıymış? Sabun ne sabunu acaba?bakıma sıfır para harcıyorum desem yalan olmaz, bakımsız mıyım, kimilerine göre evet denebilir :)
o yüzden çok karşılaştırmayacağım.
ancak şöyle düşünüyorum, seni mutlu eden şeylere para vermek bana saçma gelmiyor, yani o parfümü almak seni mutlu etmişse ne güzel.
ancak anlıyorum ki, seni mutlu da etmemiş, o zaman çözüm belli, başka şeylere yönel.
onun dışında BDVde sanırım bir başlık açılmıştı, sabun kullanımı ile alakalı.
ben ondan sonra oğlumda da sabuna geçtim, belki kızın için de o söylediğin ürün çok iyi olmayabilir.
çünkü o başlıkta şampuanların neredeyse tamamında kostik bulunduğu gibi iç karartıcı konular konuşuldu.
Ben de anneme narmatik almistim cok seviyo nari kasiklar yer diye.. Annem " bunu alacagina 2 kilo nar alaydin" dediydi.
İyi yahımmm bayağı çokmuş
ben 3 ayda bir şampuan alıyorum normalde 40 tl ama indirimden 25 liraya alıyorum
senede 2 kere falan maskara alıyorum 20-30 tl lik
kuaföre 3 ayda bir gidiyorum saç kestirmeye 35 tl
bi tek yaptığım düzenli bakım epilasyon
40 tl veriyorum tüm vücuda.
işte hepsi bu kadar.
O konuyu görmedim canım. Kızıma Mustela nın tüm ürünlerini alıyorum,doktor önermişti. O da mı zararlıymış? Sabun ne sabunu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?