Yok canım ben önce bi yüz sabunuyla iyice köpürterek yıkıyorum sonra gül suyunu pamuğa döküyorum ama çok fazlada dökme 3-4 damla iyice siliyorum yüzümü sonra depantöl var cild için krem onu sürüyirum bide dudağa lip balm ohh misssGülsuyu ile nasıl yapılır
Öncesinde sabunla yıkıyormusun yüzünü
Ve gülsuyu ile silince duruluyormusun
2 parfum 700 müs kızlar dagılım :))))))))))) arkadas zengin
Aynen, aynen. Bir kalıp sabun (tercihen lavantalı) ve bir kutu şampuanla vücıt bakımı yaptığımı sanıyomuşum bende yıllardır.
Kiz geliinn bu ne?Beterim ama bekar ve borçsuzum:)
Her ay 1 şişe parfüm, genelde vücut kremiyle beraber setini alıyorum 40-100 euro arası fiyat değişiyor. Her gün sürerim.
Bolca giysi ipek, şifon ,ya da designer naneler ayakkabı saymam bile.
Bio şampuana 20-30 tl veriyorum memnunum:) Saç kremi aynı marka.
Doğal sabun
Duş jeli, yüz temizleme jeli vs kimyasallar kullanmam her şeyi sabunla yaparım.
Ayak bakımı naneleri
Gözaltı kremi Clinique babadan
Bittikçe fondoten,pudra, rimel. 6 ayda 1 kere alıyorum.
Her sezon Lancome un çıkan far paletleri yılda 3 kere 3er set alıyorum.
3 tanu rujum var Nude pembece, 2 tane pembe bana diğer renkler gitmiyor zaten. Onları yılda 1 alıyorum.
Cilt bakımı ayda 1 kere güzellik salonunda.
Argan yağı + çörekotu yağı 3 ayda 1er şişe.
Şöyle bir baktım da ben batmışım mkKozmetik şirketlerine çalışıyormuşum :)
Kiz geliinn bu ne?
Kuafore sac kesimi ve agda icin gidiyorum. Manikuru evde kendim yapiyorum. Kılı tüyü sevmem zaten. Haci Sakir beyaz sabunla hergun banyo. 1 sampuan +sac kremi. Vucut losyonu,nemlendirici el yuz kremi,vazelin,1 parfum 1 deodorant.
Makyaj malzemesi olarak da 1 fondöten,1 allik,3-4 renk rujum var. Goz makyaji yapamiyorum alerjim var zaten.
Wayy anasini beleş yasiyomusum
1 lancome goz farimla kizim su an defterine baski calismasi yapiyo bu arada. Elime koluma yanaklarima bolca surdu.Beterim ama bekar ve borçsuzum:)
Her ay 1 şişe parfüm, genelde vücut kremiyle beraber setini alıyorum 40-100 euro arası fiyat değişiyor. Her gün sürerim.
Bolca giysi ipek, şifon ,ya da designer naneler ayakkabı saymam bile.
Bio şampuana 20-30 tl veriyorum memnunum:) Saç kremi aynı marka.
Doğal sabun
Duş jeli, yüz temizleme jeli vs kimyasallar kullanmam her şeyi sabunla yaparım.
Ayak bakımı naneleri
Gözaltı kremi Clinique babadan
Bittikçe fondoten,pudra, rimel. 6 ayda 1 kere alıyorum.
Her sezon Lancome un çıkan far paletleri yılda 3 kere 3er set alıyorum.
3 tanu rujum var Nude pembece, 2 tane pembe bana diğer renkler gitmiyor zaten. Onları yılda 1 alıyorum.
Cilt bakımı ayda 1 kere güzellik salonunda.
Argan yağı + çörekotu yağı 3 ayda 1er şişe.
Şöyle bir baktım da ben batmışım mkKozmetik şirketlerine çalışıyormuşum :)
imkan varsa 2 yada bir derinlemesine cilt bakımı şart bence ben yaptırınca sanki cildimden bir ton deri temizlenmiş bir ağırlık kalkmış gibi hissediyorum siyah noktalarda gidiyor daha ne olsunCilt bakımına çok önem vermiyordum aslında,daha doğrusu makyaj yapmayı sevmediğim için bunun artısını da görmüş olabilirim. 27 yaşındayım,yavaş yavaş gözenekler büyümeye başladı.Gözenek dışında bir problem yok,o yüzden randevu aldım.Sende durum daha kötüyse düşüncem doğru mu sence? Bunun hastalık derecesine geldiğini düşünüyorum artık.
Soylersem yuregine iner. O eve tezek kokulariyla donuyoŞşişşşş nişanlıma söyleme sakın
Özel bir adı var mı? Ben daha önce hiç yaptırmadım,lazare gittiğim merkezde önermişlerdi,ilk defa gideceğim. Memnun kalırsam ben de 2-3 ayda bir gideyim en iyisi,saç için de aynı şekilde.Azaltmam lazım,abartıyormuşum çünküimkan varsa 2 yada bir derinlemesine cilt bakımı şart bence ben yaptırınca sanki cildimden bir ton deri temizlenmiş bir ağırlık kalkmış gibi hissediyorum siyah noktalarda gidiyor daha ne olsun
hem birikim hem harcama olmalı bence de bu dünyaya bir kere geliyoruz imkan da varsa neden harcamayalım giyim de makyaj da gençken yakışıyor 60 dan sonra harcasan ne olacak diye düşünüyorum ben ayda 1300 ila 1500 tl bakım malzemesi ve giyime kredi kartıma öderim ben karttan asla yiyecek içecek almam limitleri hep doludur çünkü ha haYalnız değilsin tabiki bende aylık makyaj malz 600 artı kıyafet zaten artık yer kalmadı ayakkabılarda dolaba sığmıyo yalnız makyaj malz kısmaya başladım kıyafette 1 aydır almadım ama yine alıcam beğenmiyorum o kadar çok var 1 kere giymişim bana kötü geliyor? Ayrıca çocuğuna birikim yapabilirsin ben henüz doğmamışa yapıyorum yani kendimize harcamadan bakmadanda olmuyo ama
Ya hep soracağım diyorum,hazır konusu açılmışken sorayım. Sen de parfüme düşkün müsün benim gibi? Bu rumuzundaki parfüm adı ya ondan merak ediyorum,görünüşe göre daha da meraklısınŞşişşşş nişanlıma söyleme sakın
ankara da özel bir hastanenin kozmotoloji bölümünde yaptırıyorum ben dışarda guzellık merkezın de yaptırdığımda siyah noktaları sıkarken hep yara yapıyorlardıÖzel bir adı var mı? Ben daha önce hiç yaptırmadım,lazare gittiğim merkezde önermişlerdi,ilk defa gideceğim. Memnun kalırsam ben de 2-3 ayda bir gideyim en iyisi,saç için de aynı şekilde.Azaltmam lazım,abartıyormuşum çünkü
Ben de 27 yıldır ilk defa gideceğim,düğün dışında yüzüne bir şey süren insan dğilim.Bence şanslı kesimdeyiz,hamileyken de hiç bir şey olmadı şükür,kışın doğum yapıp yazın bikini giyebilmiştim mesela.Ama yeni yeni gözeneklerim oluşmaya başladı,o yüzden bir denemek istiyorumBen hic cilt bakimina gitmiyorum ya, anneannem derdi ki yuzune ne kadar cok sey surersen krem dahil o kadar erken yaslanirsin. Vefat ettiginde bebek gibiydi. Annem de krem dahi kullanmaz ve genc bir kadin gibi cildi var. E beni hala yeni mezun olmus zannediyorlar 34 yasindayim. Bence abartiyorsunuz bu kremlerle, maskelerle cildinizi yoruyorsunuz.cabuk kirisacaksiniz benden yazmasii :))
davines karatin yüklettim ben de 2 ay 15 te bir hiç işe yaramadı 50 tl seansı boşa paraydı brezilya fönünü de denedim o da 6 ay falan bakım yapmıyor sadece 1.5 ayda eskisinden kötü oldu saçım .ama bakım kremlerine paraya acıma 25 ten sonra gunduz kaliteli nemlendirici gece kremi ve gözaltı kremi haftada bir de peeling şartÖzel bir adı var mı? Ben daha önce hiç yaptırmadım,lazare gittiğim merkezde önermişlerdi,ilk defa gideceğim. Memnun kalırsam ben de 2-3 ayda bir gideyim en iyisi,saç için de aynı şekilde.Azaltmam lazım,abartıyormuşum çünkü
Aaaa niye sıkıyorlarankara da özel bir hastanenin kozmotoloji bölümünde yaptırıyorum ben dışarda guzellık merkezın de yaptırdığımda siyah noktaları sıkarken hep yara yapıyorlardı
limoncum tutumludur örnek almalıyız bence ha ha700/30 = 23 tl
Her gün starbaksa gitmeyerek sen de toplayabilirsin.
Stresli bir donem yasadiysan olabiliyor bu tur seyler. Dene bakalim belki iyi gelir cidden. Ben korkuyorum ne zaman krem dahi sursem sivilce cikiyor yuzumden ergenlige girmisim gibi. Alisti sanirim benimki ozgurlugune :))Ben de 27 yıldır ilk defa gideceğim,düğün dışında yüzüne bir şey süren insan dğilim.Bence şanslı kesimdeyiz,hamileyken de hiç bir şey olmadı şükür,kışın doğum yapıp yazın bikini giyebilmiştim mesela.Ama yeni yeni gözeneklerim oluşmaya başladı,o yüzden bir denemek istiyorum
cilt bakımı önce ozonlu buhar verilir 20 dakika cilde sonra siyah noktalar temizlenir ondan sonra peeling maske göz çevresi bakımı yapıyorlar cıltte fazla sorun yoksa rutini bu ben siyah nokta için gidiyorum yoksa onların kullandığı kremlerden maskelerden ev de de varAaaa niye sıkıyorlarBen izin vermem ona
Keratin yüklettiğimde benim saçım aşırı parlıyor,çevremde hep soruyorlar saçına ne yapıyorsun çok güzel diye. Benim yaptırdığımda davines,sen de nye işe yaramadı ki. Belki saçının keratine ihtiyacı yokturdavines karatin yüklettim ben de 2 ay 15 te bir hiç işe yaramadı 50 tl seansı boşa paraydı brezilya fönünü de denedim o da 6 ay falan bakım yapmıyor sadece 1.5 ayda eskisinden kötü oldu saçım .ama bakım kremlerine paraya acıma 25 ten sonra gunduz kaliteli nemlendirici gece kremi ve gözaltı kremi haftada bir de peeling şart
toplam 4 kere yaptırdım çok farketmedi bende sacım sarı belki ondandır koyu renkte parlak oluyor ama bir arkadaşta öyleydiKeratin yüklettiğimde benim saçım aşırı parlyıor,çevremde hep soruyorlar saçına ne yapıyorsun çok güzel diye. Benim yaptırdığımda davines,sen de nye işe yaramadı ki. Belki saçının keratine ihtiyacı yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?