Aylık harcamalarınız (Bakım konusunda)

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gülsuyu ile nasıl yapılır
Öncesinde sabunla yıkıyormusun yüzünü
Ve gülsuyu ile silince duruluyormusun
Yok canım ben önce bi yüz sabunuyla iyice köpürterek yıkıyorum sonra gül suyunu pamuğa döküyorum ama çok fazlada dökme 3-4 damla iyice siliyorum yüzümü sonra depantöl var cild için krem onu sürüyirum bide dudağa lip balm ohh misss

Aynen, aynen. Bir kalıp sabun (tercihen lavantalı) ve bir kutu şampuanla vücıt bakımı yaptığımı sanıyomuşum bende yıllardır.
Kiz geliinn bu ne?
Kuafore sac kesimi ve agda icin gidiyorum. Manikuru evde kendim yapiyorum. Kılı tüyü sevmem zaten. Haci Sakir beyaz sabunla hergun banyo. 1 sampuan +sac kremi. Vucut losyonu,nemlendirici el yuz kremi,vazelin,1 parfum 1 deodorant.
Makyaj malzemesi olarak da 1 fondöten,1 allik,3-4 renk rujum var. Goz makyaji yapamiyorum alerjim var zaten.
Wayy anasini beleş yasiyomusum

Şşişşşş nişanlıma söyleme sakın

1 lancome goz farimla kizim su an defterine baski calismasi yapiyo bu arada. Elime koluma yanaklarima bolca surdu.

imkan varsa 2 yada bir derinlemesine cilt bakımı şart bence ben yaptırınca sanki cildimden bir ton deri temizlenmiş bir ağırlık kalkmış gibi hissediyorum siyah noktalarda gidiyor daha ne olsun

imkan varsa 2 yada bir derinlemesine cilt bakımı şart bence ben yaptırınca sanki cildimden bir ton deri temizlenmiş bir ağırlık kalkmış gibi hissediyorum siyah noktalarda gidiyor daha ne olsun
Özel bir adı var mı? Ben daha önce hiç yaptırmadım,lazare gittiğim merkezde önermişlerdi,ilk defa gideceğim. Memnun kalırsam ben de 2-3 ayda bir gideyim en iyisi,saç için de aynı şekilde.Azaltmam lazım,abartıyormuşum çünkü

hem birikim hem harcama olmalı bence de bu dünyaya bir kere geliyoruz imkan da varsa neden harcamayalım giyim de makyaj da gençken yakışıyor 60 dan sonra harcasan ne olacak diye düşünüyorum ben ayda 1300 ila 1500 tl bakım malzemesi ve giyime kredi kartıma öderim ben karttan asla yiyecek içecek almam limitleri hep doludur çünkü ha ha

Ben hic cilt bakimina gitmiyorum ya, anneannem derdi ki yuzune ne kadar cok sey surersen krem dahil o kadar erken yaslanirsin. Vefat ettiginde bebek gibiydi. Annem de krem dahi kullanmaz ve genc bir kadin gibi cildi var. E beni hala yeni mezun olmus zannediyorlar 34 yasindayim. Bence abartiyorsunuz bu kremlerle, maskelerle cildinizi yoruyorsunuz. cabuk kirisacaksiniz benden yazmasii :))

Şşişşşş nişanlıma söyleme sakın
Ya hep soracağım diyorum,hazır konusu açılmışken sorayım. Sen de parfüme düşkün müsün benim gibi? Bu rumuzundaki parfüm adı ya ondan merak ediyorum,görünüşe göre daha da meraklısın Ne bileyim ben mesela adımı coco Mademoiselle filan yapmadım(Yapsam mı ki)

ankara da özel bir hastanenin kozmotoloji bölümünde yaptırıyorum ben dışarda guzellık merkezın de yaptırdığımda siyah noktaları sıkarken hep yara yapıyorlardı

Ben de 27 yıldır ilk defa gideceğim,düğün dışında yüzüne bir şey süren insan dğilim.Bence şanslı kesimdeyiz,hamileyken de hiç bir şey olmadı şükür,kışın doğum yapıp yazın bikini giyebilmiştim mesela.Ama yeni yeni gözeneklerim oluşmaya başladı,o yüzden bir denemek istiyorum

davines karatin yüklettim ben de 2 ay 15 te bir hiç işe yaramadı 50 tl seansı boşa paraydı brezilya fönünü de denedim o da 6 ay falan bakım yapmıyor sadece 1.5 ayda eskisinden kötü oldu saçım .ama bakım kremlerine paraya acıma 25 ten sonra gunduz kaliteli nemlendirici gece kremi ve gözaltı kremi haftada bir de peeling şart

ankara da özel bir hastanenin kozmotoloji bölümünde yaptırıyorum ben dışarda guzellık merkezın de yaptırdığımda siyah noktaları sıkarken hep yara yapıyorlardı
Aaaa niye sıkıyorlar Ben izin vermem ona

Stresli bir donem yasadiysan olabiliyor bu tur seyler. Dene bakalim belki iyi gelir cidden. Ben korkuyorum ne zaman krem dahi sursem sivilce cikiyor yuzumden ergenlige girmisim gibi. Alisti sanirim benimki ozgurlugune :))

Aaaa niye sıkıyorlar Ben izin vermem ona
cilt bakımı önce ozonlu buhar verilir 20 dakika cilde sonra siyah noktalar temizlenir ondan sonra peeling maske göz çevresi bakımı yapıyorlar cıltte fazla sorun yoksa rutini bu ben siyah nokta için gidiyorum yoksa onların kullandığı kremlerden maskelerden ev de de var

Keratin yüklettiğimde benim saçım aşırı parlıyor,çevremde hep soruyorlar saçına ne yapıyorsun çok güzel diye. Benim yaptırdığımda davines,sen de nye işe yaramadı ki. Belki saçının keratine ihtiyacı yoktur

toplam 4 kere yaptırdım çok farketmedi bende sacım sarı belki ondandır koyu renkte parlak oluyor ama bir arkadaşta öyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…