Aylık harcamalarınız (Bakım konusunda)

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tresan kullanıyorum ben memnunum. Içine menekşe yağı eczaneden alınmış vitamin iğneleri falan bir karışım koydum yumuşacık yapıyor. Karşımda ne var net bilmiyorum bir

Bak mesela tresan diyince benim tuylerim diken diken oluyor, rafta gorunce sampuanin suratina tukuresim geliyor, rezil etmisti o beni rezil

İki parfüme 700tl yi okuyunca iyi ki fakirim dedim.
Ödeme çok, para yok, fuzuli harcama yok. Huzur bu galiba.

Her ay saç bakımı gereksiz kere gereksiz.
Sen kendini frenlemezsen kimse bir şey yapamaz. Kredi ve hesap kartlarını ulaşamayacağın yerlere koy. Yanına alma. İki hafta sık dişini.

Şampuandan kısmayın ama eşinizin de sizin gibi bir saç problemi yoksa bence sadece kendiniz kullanın eğer bütçenizi etkilediğine inanıyorsanız. Yoksa 75 tl iyi bir şampuan için değecek bir miktar.
Eşimin aslında doktora gidip muayeneyle ilaç kullanması lazım.Egzama var sanırım,benim kullandığım ona da iyi geliyor ama %100 geçirmiyor tabi.Bir de 75 tl olan minicik ölçüsü,normal boyunu almam için onu 4le çarpmak lazım.Yine de değer sanırım

Ketarol diye şampuan var sağlık ocakları reçeteye yazıyor bunu,eşimin saçıda bir ara değişik bir kepeklenme gibi olmuştu onu verdiler,Haftada 2 kere kullandı çok faydasını gördü kullan derim saçına iyi gelir..
Onu kullandıktan sonra normal şampuan ve kremde kullanabilirsin.

Yuzume surmedikce bakmiyorum canim ben fazla parabene filan. Sadece yuzum konusunda cok hassasim. Vucuda zaten haftada bir filan suruyorum cok etkileyecegini sanmiyorum. Aslinda bir ara tamamen dogal seylere donme karari almistim ama uygulayamadim

Ben kozmatik kullanmayı sevmiyorum açıkcası,yüzüme krem vs sürmem,ellerimede çok mecbur kalırsam,alerjik bi bünyem var,eltim kozmetikçi organik ürünler satıyorlar bir kaç ürün hediye etti ikisi alerji yapdızar zor kıza söyledim yüzümü görüncede anladı zaten onları geri verdim başka bi nemlendirici verdi allahdan o yapmadı.
Geçen bi şampuan aldım,oda alerji yapdı

Bak mesela tresan diyince benim tuylerim diken diken oluyor, rafta gorunce sampuanin suratina tukuresim geliyor, rezil etmisti o beni rezil
Kişiden kişiye değişiyor demek ki. Ben de ilk defa aldım bitmek üzere şişe iyi geldi saçıma. Gerçi saçımda kına doğal boya envai çeşit yağ karışımlı bir uygulama da yapıldı o alındığında. Hangisinin etkisi emin değilim. :))

O da cok zor oluyor, benim de yuzum cok hassas o yuzden hep pahali seyler almak zorunda kaliyorum. Isin zor valla insallah gunesten ruzgardan cok etkilenmiyordur, bir de benimki gibiyse isin iki kat zor olur

Benim de içime dert oluyor işte ama önüne geçmek istiyorum
İndirim dönemlerini bekleyin makyaj, parfüm gibi kişisel bakım ürünleri için. Argan yağı, Keratinli bakım ürünleri rimeller parfümler rujlar herşey yüzde elli indirime giriyor sene de bir kaç kez. Eğer illa alacağım ben bunları diyorsanız bu şekilde alın bari. Harcamalar yarı yarıya azalır... Ama yinede 700 tl parfüme vermek çok yanlış bana göre. Onun yerine daha uygun fiyatlı olanlara bakabilirsiniz 100 150 tl ye de gayet güzel ve orjinal parfümler var.. Bana göre bu bile abartılı bi harcama..

Harcamalarınızı çok abartılı gördüm, sanırım ekonomik durumunuz normalin çok üzerinde. Yoksa bu şekilde parasını neden savurur bi insan. Zenginseniz bile birikim yapın, Çocugunuz da varmış onun gelecegi için yatırım yapın. Bu tarz şeylere o kadar para dökmek gerçekten doğru gelmiyor bana. O paranın biraz fazlasıyla bir ay geçinen aileler var bunu düşünürseniz belki vazgeçersiniz harcamalarda aşırıya kaçmaktan.. Ben üzülüyorum birşeye fazla para verirken kolay mı kazanılıyor bu paralar diye. Bugun durumunuz iyi olabilir ama bu yarın da iyi olacagı anlamına gelmez, birikim herkes için gerekli birşey. Ama diyorsanız ki benim durumum çok iyi, ilerde birikim yapmaya ihtiyacım yok.. O zamanda durumu olmayan başka insanlara yardımcı olmanızı öneririm. Gidip 700 lira kimseye veremezsiniz elbette ama 50 liralık bi alışverişle hazine bulmuş kadar sevindirebilirsiniz bir fakiri.. Haddimi aştıysam affola.. Sevgiler..

Yuzume surmedikce bakmiyorum canim ben fazla parabene filan. Sadece yuzum konusunda cok hassasim. Vucuda zaten haftada bir filan suruyorum cok etkileyecegini sanmiyorum. Aslinda bir ara tamamen dogal seylere donme karari almistim ama uygulayamadim
Ama öyle deme lütfen. Tamam paraben tüylenmeye neden oluyor da, asıl sorun meme kanseri gibi illet. Sana şöyle diyeyim, kanserli memelerde paraben kalıntılarına rastlanmış, bu kadar net yani olay. Bir de onun haricinde hormon dengeni de bozuyor, az kullansan da değmez bu riske

Bende tuylenme filan olmadi, bakayim icerigine emin degilim. Bu kremi ben cok eskiden babanne evinde gorurdum acikcasi cok zararli olacagini dusunmuyorum. Hatta yanlis bilmiyorsam yine bu forumda okumustum hamilelikte doktorlar oneriyormus catlak vs icin. Ama haklisin detayli bir incelemeye alacagim, olmadi baska vucut kremi buluruz

O da cok zor oluyor, benim de yuzum cok hassas o yuzden hep pahali seyler almak zorunda kaliyorum. Isin zor valla insallah gunesten ruzgardan cok etkilenmiyordur, bir de benimki gibiyse isin iki kat zor olur
Kışın Arko krem sürüyorum dışarı çıkarken çok rüzgar ve soğuk olursa birtek o alerji yapmıyorama bu eltimin en son verdiği krem çok iyi avokadolu onu da banyodan sonra sürüyorum

Kışın Arko krem sürüyorum dışarı çıkarken çok rüzgar ve soğuk olursa birtek o alerji yapmıyorama bu eltimin en son verdiği krem çok iyi avokadolu onu da banyodan sonra sürüyorum

Neymis kremin markasi belki bende kullanirim, alerjisi olan birine dokunmuyorsa bana da dokunmaz heralde

Hay Allah razı olsun bende göz altı bakıyorum çok morluk varda
Nasıl kullanıyorsun yağı

700 mü?? Hangi parfüm bu ya? 100 lira bile vermem ben parfüme..

ben 200 veriyorum ama bi kullandığım parfümüm var zaten oda bana bir yıl gidiyor parfüm çok kullanmam nedense

kozmetik dünyası çok cazibeli kadınlar için ,içine girdikten sonra kendini tutamıyor insan ,aldıkça alası geliyor,bu kadar parfüm makyaj ürünleri kremler alıcısı olmasa üretilir mi,hele son yıllarda sosyal medyada kozmetik üzerine makyaj bloggerlarının yönlendirmesiyle zor ipin ucunu kaçırmamak,şahsen bende bir ara kendimi kaptırmıştım ama baktım aldıklarım bitmiyor kullanmadan yenisini almışım ,yemek diyeti yapar gibi diyet uyguluyorum ihtiyacım yoksa kozmetikçilere uğramamaya çalışıyorum.

Amin canım. bu tür insanları görünce diyorumki dünya malına temah eden insanlardan etme yarabbi!!verdiğin nimetlere binlerce kez şükürler olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…