Aylık bin tl ile

ferideei

Karakterin kaderindir...
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
3.667
1.613
248
Sevgili kk hanımları , uzun süredir girmiyordum şöyle böyle derken çocuk kiyafetleri tasarlamaya başladım , instagramda bir sayfam ve beli bir miktarda takipçim var .. 6 yasa dek çocuk kıyafetleri tasarlayıp dikiyprum sipariş aliyorum , buraya kadar herşey hoş fakat şöyle bir durum varki vergi meselesi .. ilklerde çok sipariş alamoyorKen şuan az da olsa kazanmaya başladım , aylık bin tl kadar ..
Vergi maliye ceza muhabbetleri den çok korkuluyorum :(ama kendi sigortam yatırıp verimi verince de bana çok çok az bir miktar kalıyor , birde bunun muhasebwcisi bilmemnesi var :(esim yanımda değil ve çocugumla geçinmeye çalısiyorum :( sizce ne yapm alıyım , şirket kursam maliyeti çok .. olmasa dert tasa .. zaten evhamliyim bir insanım sizce ne yapmalı .. varmi fikri olan

Sevgili kk hanımları , uzun süredir girmiyordum şöyle böyle derken çocuk kiyafetleri tasarlamaya başladım , instagramda bir sayfam ve beli bir miktarda takipçim var .. 6 yasa dek çocuk kıyafetleri tasarlayıp dikiyprum sipariş aliyorum , buraya kadar herşey hoş fakat şöyle bir durum varki vergi meselesi .. ilklerde çok sipariş alamoyorKen şuan az da olsa kazanmaya başladım , aylık bin tl kadar ..
Vergi maliye ceza muhabbetleri den çok korkuluyorum :KK43:ama kendi sigortam yatırıp verimi verince de bana çok çok az bir miktar kalıyor , birde bunun muhasebwcisi bilmemnesi var :KK43:esim yanımda değil ve çocugumla geçinmeye çalısiyorum :KK43: sizce ne yapm alıyım , şirket kursam maliyeti çok .. olmasa dert tasa .. zaten evhamliyim bir insanım sizce ne yapmalı .. varmi fikri olan
Kadınlar icin kosgeb di sanırım destekleyici krediler var ufak dükkan acıp işide büyütüp vergi kacırmamıs olursun

ben o olayı anlamadım.ne kadar kime neyi sattığınız nerden anlaşılıyo?sonuçta o işi yapanlar whatsappten DM'Den birebir konuşup açıktan satış yapılıyor.
Banka hesapları tabi ki sürekli para akışı varsa tabi ki maliyenin haberi olur ayrıca bir şikayet bile ceza ödemesine neden olur

Konu sahibi evinden yapıyorsan vergi dairesine gidip vergi muafiyetine başvuru yapabilirsin

Vergi dairesine gitmeye korkuyorum :KK43:bakalım bisiyler yapmak lazım ama
bende muhasebeci yazmıştım düzeltim kaliteden bakıyorlar ve belli miktarda satış olmazsa muaf oluyorsunuz evden de satış olduğu için öyle biliyorum

Bir bakmak lazim , aslında mantıklı ,bir kızım. Var küçük , malzeme almaya bile zor gidiyoruz :)kısmet artık bakalim
Muhitinizde küçükçe yerinizde olur
Kadın girişimci kredisi diye devletin hibe kredileri var ev hanımlarına
Bi arastırın derim

ben o olayı anlamadım.ne kadar kime neyi sattığınız nerden anlaşılıyo?sonuçta o işi yapanlar whatsappten DM'Den birebir konuşup açıktan satış yapılıyor.
Durduk yere olmuyor , bir sikayet yada ne bileyim rakip bir sayfa nin bisysi , derken oluyor olanlar .. yani bişiy olmayabilir ama benim içim rahat degil

bende muhasebeci yazmıştım düzeltim kaliteden bakıyorlar ve belli miktarda satış olmazsa muaf oluyorsunuz evden de satış olduğu için öyle biliyorum
İşte o miktar beyaz falan galiba , birde netten yapılan satışlarda bir çöp bile olsa vergi malesef var

Kagider var veya benzer dernekler ordan benzer hayatlardan örnek alabilir kendi cevrenizden birileriyle tanısabilirsimiz güç verir belki
Olabilir canim bir araştırayım , sukur geçinmek için bir yol.buldum derken batmayayim, kısmet , gözümü karartıp bir adıma bakıyor herşey

Back
X