- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 34
- Konu Sahibi kavun kokussu
Merhaba kızlar.. bekarım ailemle yaşıyorum. yol param hariç, yemek dahil aylık 150 lira ile geçinebilir miyim? Aralığa kadar bu tempoda gidebilirsem ödemelerimi bitirebilicem de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar.. bekarım ailemle yaşıyorum. yol param hariç, yemek dahil aylık 150 lira ile geçinebilir miyim? Aralığa kadar bu tempoda gidebilirsem ödemelerimi bitirebilicem de
cok rahat gecinirsin. birincisi disardan yemek yemiceksin. Evde salatani yemegini yapip ise getirirsin onu yersin. Zaten ailenle yasiyorsun. Kuafor ihtyiyaclarini evde kendin caresine bakicaksin. 3 ayda bir sacini kestirmeye gidebilirsin kuafore. Hafta sonu oyle disarda yemek yemiceksin. Sabah kahvaltidan sonra disari cikarsin oglene kadar dolasirsin oglen yemegi saatinde evde yersin yemegini. Fazla telefon gorusmeside yapmicaksin veya cok kisa tutucaksin. Uzun konusmak istediginde internetten gorusursun veya bulusursun.
Farkinda olmadan disarda yemek yedigimizde aylik baya cok tutuyor o yuzden ona dikkat etmek lazim.
kuaför masrafım yok zaten 6-7 ayda bı saç kestiririm, 1-2 ayda bi 5 liraya kaş aldırmaya veririm o kadar :) düzleştiricim maşam herşeyim var... telefon konuşmasına gelince 23 liralık paketim var bitiremiyorum bile :) ama her ay bişey çıkıyor işte.. ya bi misafir geliyor ya bi ekstra bişey çıkıyor 8 aydır bu hesabı bi tutturamadım :18:
Ortamınıza yaşam tarzınıza bağlı tamamen, sürekli hadi nerde buluşuyoruz diyen bir arkadaş grubum var. Öğlen yemeği için işten çıkar buluşuruz çıkışda kahve için buluşuruz haftasonu kahvaltı için vesaire. Böyle bi ortamınız varsa arkadaşlarınızdan vaz geçmeyeceğiniz için imkansız, ben hayatta yaşayamam, ama bu ortam olmasa sadece yaşamaksa maksat, çok da güzel yaşanır, ailenizlesiniz, yiyin için evde miss gibi. Hem sağlıklı hem ekonomik. Heleki borç kapatma gibi bir durum varsa kesin kesin yaşanır yani. Ama ben arkadaş çevrem sebebiyle onlardan ayrı kalamayacağım için yapamazdım.