- 13 Ağustos 2022
- 8.621
- 4.397
- 31
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Bireysel Emeklilikne parası harbiden?
BesNe parası olduğunu da yazsaydınız keşke.
anında yatması lazım ilk pazartesi hatta garanti hemen yatırıyor hiç sorun yaşamadım bu zamana kadarBireysel Emeklilik
Bes
Allianz Sigorta arıyorum.Musteri Temsilcisi yerine dosya gönderiyorlar.Aldim çıktı çıkardım doldurup tekrar gönderdim.E posta üzerinden Bereket Emeklilik param da geç yattı.Ama yattı.O yüzden bankaya gidip iletişim sağlamak istiyorumanında yatması lazım ilk pazartesi hatta garanti hemen yatırıyor
garanti bes arasana allianz ne alakaAllianz Sigorta arıyorum.Musteri Temsilcisi yerine dosya gönderiyorlar.Aldim çıktı çıkardım doldurup tekrar gönderdim.E posta üzerinden Bereket Emeklilik param da geç yattı.Ama yattı.O yüzden bankaya gidip iletişim sağlamak istiyorum
Garanti Bankasi değil Allianz benimkisi.Garanti de vardı hesabım.Katilim Ve Bereket 3 hesap kapattım.Sadece Allianz hesabımı kapatamadım.garanti bes arasana allianz ne alaka
Ne bankanın ne sigorta şirketinin muhatap olacağın müşteri temsilcisi yok.yeni düştü jeton benım tamam anladım şimdi
konunuzu düzenleyin böyle eksik olmuşBireysel Emeklilik
Bes
E-devlet üzerinden "sigortacılık ve özel emeklilik düzenleme ve denetleme kurumu şikayet başvurusu" kısmından şikayette bulunmanızı öneririm. Ben de başka bir sigorta firmasından paramı alamamıştım, şikayetim üzerine 2. günde yatırdılar.Bireysel Emeklilik
Bes
Çok teşekkür ederim.Bu bilgi için.İhtiyacim vardı.E-devlet üzerinden "sigortacılık ve özel emeklilik düzenleme ve denetleme kurumu şikayet başvurusu" kısmından şikayette bulunmanızı öneririm. Ben de başka bir sigorta firmasından paramı alamamıştım, şikayetim üzerine 2. günde yatırdılar.