- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
-
- Konu Sahibi karmakarisik56
karmakarisik56 39855637 .!.:Inşallah yasamazsiniz böyle şeyler hiç anlamayın bence
Mantıklı.
Veya aradım ama açmadılar mi deseM
eşim benden şüphe etmez
Peki. Ya esime aramak istemiyorum dedim ok bosver dedi simdide acaba Ogleden sonra arasam 1 dk konuşup kapatsam mi diyorum insanlık namınaiyi ama sizde ufakta olsa bu durumda kvye haksızlık yapmış oluyorsunuz, açmadılar diyerek. eşiniz güveniyor diye yalan söylemeyin ve kv kötü dahi olsa hakkında yalan söylemeyin, arayın kısa konuşun kapatın yani
Peki. Ya esime aramak istemiyorum dedim ok bosver dedi simdide acaba Ogleden sonra arasam 1 dk konuşup kapatsam mi diyorum insanlık namına
Niye ki kız :)ben olsam arar kısa konuşur kapatırım , o değil de sen bu okulu ne zaman bırakacaksın ben üzülüyorum gördükçe haline.. gençliğine yazık
Ya sonra sürekli bahane bulup ararlar saaynen öyle senden gitsin yük, bir iki dakka konuş kapat daha mantıklı
Ya sonra sürekli bahane bulup ararlar sa
fırsat olursa onlara
Niye ki kız :)
Okulu neden bırakayim bankaciliktan tek kurtuluş yolum o..
tamam çok zor bi hayatim var ama zaten doğu bölgesindeyiz yani gençliğimi ne kadar yasayabilirim ki zaten ..
okul çok faydalı oluyor okul öncesi öğretmenliği okuyorum ve iyi ki bu bölümü secmişim cocuklar hakkında hiçbir şey bilmiyormusum şu an çok daha bilinçliyim.
okuldan onceki halime gore Daha iyi bir anne olacağıma inanıyorum ilerde.
Ulytau ilk başta çok bocalamistim okulu tanimiyordum hocaları vs. Ama zamanla tanıdım arkadaşlar edindim..bi ara bıraksam mı filan diye düşünüyodun ona istinaden dedim, üniversite öğrenimin vardır istediğin bankacılıktan kurtulmaksa bir sene kpss kursuna gitsen yine kurtulursun.
Ulytau ilk başta çok bocalamistim okulu tanimiyordum hocaları vs. Ama zamanla tanıdım arkadaşlar edindim..
Ben o dedigin ücretsiz izin düşündüm bir ara okulu bırakmayı değil . O da ancak ben 4. Sınıfta iken olabilecek zaten çünkü malum bir ev aldık borcu 1 buçuk sene kaldı. Ayrıca bu ay arabayi değiştirdik bayadir jeep istiyorduk onu aldik yani önümüzdeki sene yine okul + is. Ama sonraki sene yani son senem oluyor ücretsiz izne ayrılacağıM..
2 dönem sıkıntı çekerim o kadar..
düz memurluk istemiyorum ki
Öğretmenlik istiyorum yazın 3 ay çocugumla İlgilenebilirim rahat rahat. Okul Öncesi yasaya göre sadece yarım gün çalışabilir . ayrıca eğitimini aldığım öğretmenlik benim kendi çocuklarım içinde çoook faydasını göreceğim bir dal.
Evet lisans mezunuyum zaten bu sayede çoğu dersten muaf oldum ve bu dönemden sonra 2 yılım kalıyor okulun bitmesine..
ni o kadar zor ve bir o kadar da güzel bir yolda yürüdüğume inanıyorum artık. .
bak mesela şu an evdeyim rapor aldım
hastayım daralirsam rapor vs idare edeceğim yani
Yazacağım peki kusmeyin:)ne kadar yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim ilginiz için gerçekten