aylardır aramayan kv dem beni aramış. .

canım benim bence eşine aradım açmadılar diye bi yalan söylemene gerek yok. arayıp ulaşamadıysa ve eğer çok ulaşmak istiyosa bir daha arar, görürsen açarsın sen de. benim kayınvalidem 7 aylık hamileyim hala aramadı şimdi arasa açacammı aslaaaaa:)

Torun dogunca gelmez mi bence senden cikmazlar kuzum yaa

Torun dogunca gelmez mi bence senden cikmazlar kuzum yaa
bu konuda bi başlık açmıştım torununu erkek olacağını sandığı için başta aramıştı kız olacağını duyunca telefonu yüzümüze kapadı ve o günden beri aramadı hiç. okadar sıkıntı çektim bi kere nasılsın diye sormadı. olsun onu da allaha bıraktım. mevlam neylerse güzel eyler.

Ara bence suçlu sen olursun sonra verme agizlarina laf hemde insanlık sende kalsın
Aradım açmadılar
demin aradı kendisi
2 dk konuştuk annemleri filan sordu
niye hastalandın dedi bende hem iş hem okul yoruyor ister istemez usuttum biraz da dedim o da bizim de vakit çok
kuran kursuna gidiyoruz deyip havasını attı bende babam nasıl dedim kb mi sordum Allah a emanet olun deyip kapattım :)))

Slm canım, birdefa insan nezaketten geri arar, ara mamak olmaz. Arayınca mesafeli olursunuz okadar. Aksi taktirde Sende onların seviyesine düşərsin.

Birdaha aramanız gerekirse ezan vakti arayın o zaman açmazlar ben Kv ile Konuşmak istemediğimde öyle yapıyorum açamıyorlar namaz kılacakları için

Bence ara kanka büyüklük sende kalsın

Eşin için sorun olmayacaksa hiç gitme bence tatil öncesi gereksiz gerginlik olmasın. Ben aynı şehirde bi görüp ailemin yanına geçiyorum hiç numara yapmaya gerek yok saygısızlığım yok tartışmamız falan da olmadı ama muhabbet kuramadık inş torunları olursa bi gün olur belki muhabbet ama şimdilik ne ben ne eşim ne de onlar sallamıyor niye muhabbet yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…