aylardır aramayan kv dem beni aramış. .

Hemen konuya giriyorum zira fazla vaktim yok . Kv dem 2 yıldır evliyim te ee nisanliligimdan beri hep benim aramami bekler asla kendisi aramaz , ararsan oğlunu arar beni şikayet eder aramıyor diye. . Aradığım zaman da sürekli laf sokar ailemi dinsizlikle Suçlar , vs vs Neyse bende aylardır aramadim o da beni aramadi..
taa ki bu aksama dek..
Burada bilenler bilir hem iş hem okula koşuyorum anam ağlıyor bugün is yerinde bayıldım 10 iğne yazdı doktor ve rapor verdi..
Neyse eşim akşam annesi ile konuşurken hasta olduğumu yumurtlamis annesi de ben daha hastayım oglummm filan demiş eşim ister arayın ister aramayın demiş. .
Şimdi benim kv denin arayacağı tuttu bende duymadim acamadim..
Eşime sordum geçmiş olsun demek için aramış tir dedi. Şimdi ben ne yapayım geri döneyim mi
dönersem ne konusayim
telefonu görümce açaRSA ki onunla konuşmuyorum zaten ne yapayım
veya da eşime aradım ama acmadilar mi diyeyim ( eşim bana inanır )
kardesinize bir akıl verin akıllı kadınlar. ..
canım benim bence eşine aradım açmadılar diye bi yalan söylemene gerek yok. arayıp ulaşamadıysa ve eğer çok ulaşmak istiyosa bir daha arar, görürsen açarsın sen de. benim kayınvalidem 7 aylık hamileyim hala aramadı şimdi arasa açacammı aslaaaaa:)

canım benim bence eşine aradım açmadılar diye bi yalan söylemene gerek yok. arayıp ulaşamadıysa ve eğer çok ulaşmak istiyosa bir daha arar, görürsen açarsın sen de. benim kayınvalidem 7 aylık hamileyim hala aramadı şimdi arasa açacammı aslaaaaa:)
Torun dogunca gelmez mi bence senden cikmazlar kuzum yaa

Torun dogunca gelmez mi bence senden cikmazlar kuzum yaa
bu konuda bi başlık açmıştım torununu erkek olacağını sandığı için başta aramıştı kız olacağını duyunca telefonu yüzümüze kapadı ve o günden beri aramadı hiç. okadar sıkıntı çektim bi kere nasılsın diye sormadı. olsun onu da allaha bıraktım. mevlam neylerse güzel eyler.

Ara bence suçlu sen olursun sonra verme agizlarina laf hemde insanlık sende kalsın
Aradım açmadılar
demin aradı kendisi
2 dk konuştuk annemleri filan sordu
niye hastalandın dedi bende hem iş hem okul yoruyor ister istemez usuttum biraz da dedim o da bizim de vakit çok
kuran kursuna gidiyoruz deyip havasını attı bende babam nasıl dedim kb mi sordum Allah a emanet olun deyip kapattım :)))

Hemen konuya giriyorum zira fazla vaktim yok . Kv dem 2 yıldır evliyim te ee nisanliligimdan beri hep benim aramami bekler asla kendisi aramaz , ararsan oğlunu arar beni şikayet eder aramıyor diye. . Aradığım zaman da sürekli laf sokar ailemi dinsizlikle Suçlar , vs vs Neyse bende aylardır aramadim o da beni aramadi..
taa ki bu aksama dek..
Burada bilenler bilir hem iş hem okula koşuyorum anam ağlıyor bugün is yerinde bayıldım 10 iğne yazdı doktor ve rapor verdi..
Neyse eşim akşam annesi ile konuşurken hasta olduğumu yumurtlamis annesi de ben daha hastayım oglummm filan demiş eşim ister arayın ister aramayın demiş. .
Eşime sordum geçmiş olsun demek için aramış tir dedi. Şimdi ben ne yapayım geri döneyim mi
dönersem ne konusayim
Slm canım, birdefa insan nezaketten geri arar, ara mamak olmaz. Arayınca mesafeli olursunuz okadar. Aksi taktirde Sende onların seviyesine düşərsin.

:KK54:Birdaha aramanız gerekirse ezan vakti arayın o zaman açmazlar ben Kv ile Konuşmak istemediğimde öyle yapıyorum açamıyorlar namaz kılacakları için

taa ki bu aksama dek..
dönersem ne konusayim
Bence ara kanka büyüklük sende kalsın :KK70::KK70:

Söyle şimdi eşim istersen 5 günü kendi memleketinde geçir ben ayrı kendi memleketimde geçireyim hiç muhatap olma.diyor ama ben karar veremedim gitti..
zaten senede sadece 5 gün görüyor ailesini o yüzden hani bi de kendi memleketinde otelde kalmayi kabul etmez sanmıyorum. .
Biz 20 gün tatilin 15 günü ege yi gezmeye karar verdik zaten sadece 5 gün sorun oldu..
sen olsan gider miydin onlara
yoksa ailenle mi vakit geçirir Din
bi de şimdi geri donmedim sence anlamislarmidir tavırli oldugumu
Eşin için sorun olmayacaksa hiç gitme bence tatil öncesi gereksiz gerginlik olmasın. Ben aynı şehirde bi görüp ailemin yanına geçiyorum hiç numara yapmaya gerek yok saygısızlığım yok tartışmamız falan da olmadı ama muhabbet kuramadık inş torunları olursa bi gün olur belki muhabbet ama şimdilik ne ben ne eşim ne de onlar sallamıyor niye muhabbet yok diye

X