- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
-
- Konu Sahibi karmakarisik56
Iyi niyet olmadığını bende biliyorumbence zorla hiç birşey yapma.
zorla gelen samimiyettense dürüst düşmanlık iyidir.
laf olsun diye aramış, hiç iyi niyet göremedim.
yuvanı yıkan bir insanın hayatında ne artısı olur ne eksisi...
eşin sorarsa ' hayatım duymadım,şuan hiç konuşacak durumda değilim iyi değilim sonra hallederiz' de kapa konuyu.
Iyi niyet olmadığını bende biliyorum
farkındayım yani
Hem benim evliligimin bitmesi için elinden geleni yaptı
ama başaramadı
şimdi de konuşmuyoruz ya meraktan kuduruyor ayrı illerdeyiz esimle her konuştuğunda ne yapıyorum ne ediyorum öğrenmek istiyor .. sorup duruyor .
Iyi niyetli değil yani buna şüphem yok.
Hastayım sonuçta acamadim iyi değildim sonrada unuttum derim ilerde yüz yüze gelirsek sorarsa
şimdi taVrimi koymak istiyorum yani onun yüzünden zehir oldu benim en güzel günlerim..
Ne konusayim peki
onlardan nefret ediyorum(
Çok iyi geldi yazdıkların. . Gerçekten. . Bende aynı endişe içerisindeyimbende bu üzüntünü anlayabildiğim için hiç gerek yok tekrar yüz göz olmaya.
bunu menfaatlerine kullanıp yüz bulup tekrar hayatınıza girmeye çalışırlarsa ne olacak?
ne kadar uzak o kadar iyi, salla gitsin zaten eşinde hesap soramaz sana olanlar ortada.
Çok iyi geldi yazdıkların. . Gerçekten. . Bende aynı endişe içerisindeyim
hayatıma tekrar sızmasina izin veremem..
eğer zamanında evime eşime sahip çıkmamış olsaydım şu an arar miydi beni asla..
Eşimi aradım şimdi. . Dedim ki annen bugüne kadar hep beni kırdı
Korkuyorum geri dönmeye bişey söyleyecek doye dedim..
o da amaaaan dönsen ne olacak dönmesen ne olacak boşver merak ediyorsa ni kaç gün sonra geri arasın dedI. .
Bende ateşim çıkıyor zaten konuşacak durumda da değilim bi soz söylerse saygısızlık etmek istemem o yüzden hiç gerek yok dedim
. O da ben onu tembihledim uzatma dedim ama ağzının ayarı yokki cahil ne yapayim boşver arama dedi..
bende bana kızma ama hastanin kabahati olmaz . hiç gerek yoktu inanki dedim..
sana kızMıyorum ama ben arayın demedim dedi..
Neyse simdilik bu konuyu kapatacagim yarın açarım asıl sorunum şu senede 5 gün eşimin memleketine gidip orada kalıyorum o zaman ne yapacağım. . Hani şimdi telefonlarına bakmayıp o zaman gitmek olur mu..
Söyle şimdi eşim istersen 5 günü kendi memleketinde geçir ben ayrı kendi memleketimde geçireyim hiç muhatap olma.diyor ama ben karar veremedim gitti..neden gitmek zorundamısın?
bence bu sene eşinle herşeye inat güzel bir tatil ayarla uzun süren kafa rahat sen rahat.
illa gidilecekse onlarda kalmayın otelde kalın belli zaman içerisinde onların yanına gittiğinizde asla taviz vermeden görüşmeleri kısa tutun.
ve bu konuyu eşinle uzun uzun ve mağdur olarak anlat neler çektiklerinizi ve hissettiklerini.
onu ne kadar sevdiğini ve bir daha bu sorunları yaşamak istemediğin için önlem aldığını.
yuvanızın ve huzurunuzun bozulmaması için direndiğini anlat,hep tatlı dille sıcak konuş.
telefonuna bir kez bakmadın aramak gelmiyor içinden bir kırıcı konuşur sende kendini tutamazsan işte yukardakilerin hepsi anlamını yitirir.
sen bilirsin, ben olsam öyle yapardım.
ayrıca kimse çocuk değil onlar gayet ne kötülük yaptıklarının farkındadırlar sana belli etmeseler de.
Söyle şimdi eşim istersen 5 günü kendi memleketinde geçir ben ayrı kendi memleketimde geçireyim hiç muhatap olma.diyor ama ben karar veremedim gitti..
zaten senede sadece 5 gün görüyor ailesini o yüzden hani bi de kendi memleketinde otelde kalmayi kabul etmez sanmıyorum. .
Biz 20 gün tatilin 15 günü ege yi gezmeye karar verdik zaten sadece 5 gün sorun oldu..
sen olsan gider miydin onlara
yoksa ailenle mi vakit geçirir Din
bi de şimdi geri donmedim sence anlamislarmidir tavırli oldugumu
Hayır canım eşim asla doldurusa gelmezOlaylar farklı oluyor şimdi o zaman esinle uzun uzun konuş bu durumu. Eşini yalnız görüp doldurusa getireb ilirler mi? Ailen esinin memleketine uzakta değil se 1-2 gün kalabilirsin mesafeli ama saygından ödün vermeden ( esin icin) davranabilirsin. Hem eşin daha çok görmüş olur herseyi hemde laf vermezsin onlara.
Bakin ben karşı tarafın iyi niyetli olduğuna inanmış olsam 40 defa aramış tim zatenBu saate kadar acaba aradimi merak ettim.
Burada yazana kadar arassydiniz bir gönül alicaktiniz bu olayda biticekti.
Yarına kaldıysa aramış aramamış olmanızı bir önemi de kalmaz bence
Bide yalana baş vurup sonra eşim bana inanır demenizde bir garip dogrusu
karmakarisik56st: 39855445 .!.:Bakin ben karşı tarafın iyi niyetli olduğuna inanmış olsam 40 defa aramış tim zaten
defnehst: 39855497 .!.:Ara altı üstü 10 dakika konusacaksin
Canim yarin ogle ezanindan bi muddet sonra ara. Yani namaza denk gelsin acamasinlarHemen konuya giriyorum zira fazla vaktim yok . Kv dem 2 yıldır evliyim te ee nisanliligimdan beri hep benim aramami bekler asla kendisi aramaz , ararsan oğlunu arar beni şikayet eder aramıyor diye. . Aradığım zaman da sürekli laf sokar ailemi dinsizlikle Suçlar , vs vs Neyse bende aylardır aramadim o da beni aramadi..
taa ki bu aksama dek..
Burada bilenler bilir hem iş hem okula koşuyorum anam ağlıyor bugün is yerinde bayıldım 10 iğne yazdı doktor ve rapor verdi..
Neyse eşim akşam annesi ile konuşurken hasta olduğumu yumurtlamis annesi de ben daha hastayım oglummm filan demiş eşim ister arayın ister aramayın demiş. .
Şimdi benim kv denin arayacağı tuttu bende duymadim acamadim..
Eşime sordum geçmiş olsun demek için aramış tir dedi. Şimdi ben ne yapayım geri döneyim mi
dönersem ne konusayim
telefonu görümce açaRSA ki onunla konuşmuyorum zaten ne yapayım
veya da eşime aradım ama acmadilar mi diyeyim ( eşim bana inanır )
kardesinize bir akıl verin akıllı kadınlar. ..
Inşallah yasamazsiniz böyle şeyler hiç anlamayın benceO zaman arama madem oyle aramiyacaksiniz neden konu actiniz ki
Aramayin esinize ne derseniz ona inansın artık
Bir geçmiş olsun demenin neresi kotu niyet olur bunu anlamadım
Yinede yasayan tanıyan sizsiniz